- 11 Ekim 2018
- 33
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi birazdahakaybet
-
vallahi ben de öyle dedim hatamı anladım diyo sen anlamadin ben seni yakaladım dedimYakalamasaydin acaba yine pişman olur muydu? Klasik aldatan erkek yalanı.
Bi kere yapan ve affedilen bi daha çok daha rahat yapar.
ne yapardın direk boşanır miydinizBen aldatilmayi kabul edemezdim..
tabi ki de söz konusu bile olamaz ben onu gözümle aldatmadım. hatta hiç hak etmedim o kadar çok fedakarlığım var ki hiç değer goremedimSen annenlere gidince ya da onun yanında olmayınca birileriyle görüşüyor musun?
ne bilim ağladı son sans dedi tövbe etti namaz kıldı bi daha yaparsam değil duyarsan bile görürsen kendimi yakcam karşında dedi. ne bileyim şimdi değer görüyorum eskisi gibi değil gözlemliyorum şu an yaniÇok pismanidir ama yakalandığı icindir. Sonra da klasik bahaneler.
zaten olay da bu ben bu dusunceleri nasıl atarim veya ne yaparım böyle. saçlarım deli gibi dokuluyo. bunu yasayan yok mu hiçSizi 1 senedir aldatıyor ve yakalamasaniz yine aldatmaya devam edecek.
Acaba o 1 sene içerisinde hic aklına geldiniz mi ?
Bununla yasayabilecekseniz affedin.
Tabikii bosanirdim dusunmezdim hic.ne yapardın direk boşanır miydiniz
onu da bi kenara bırak seviyorum diyo seven aldatmaz nasıl bi sevgi bu ben anlamıyorum ona atacağın samimi mesajları karına at yani ne fark hanı aşk hani sevgiPisman olacak kaybetmekten korkacak adam aldatmaz.
evlimisinizTabikii bosanirdim dusunmezdim hic.
Evetevlimisiniz
bende başıma gelmeden çok şeyler demiştim iş bu raddeye gelince bakiyosun ki hic bi yere sigamiyosun çocuğum olmasa neyse ne ama dur deseler zoruma gider.
zaten olay da bu ben bu dusunceleri nasıl atarim veya ne yaparım böyle. saçlarım deli gibi dokuluyo. bunu yasayan yok mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?