- Konu Sahibi birazdahakaybet
-
peki evlendiniz mi
helal olsun güçlü kadınHayır evlenmekle harcayacak vaktim yoktu.
Elime bakan bir bebek
Başımızı sokacağımız bir ev
Üstünde yatacağımız yatak vb....
Bir sürü ihtiyaç vardı
Yok ya !ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş.
tabi ki de ağızlarının payını verdim tepkimi de koydum konuşmuyorum bile heleki kayinpederim yanima yaklaşamiyo terbiyesizler onlara olan öfkem hiç bi zamn dinmezYok ya !
O eşinin ailesine söyle, azıcık gururları varsa kenarda oynasınlar. Bu ne cüret?! Evlenip ailenin evinden çıkınca bir daha girme istiyorlar o eve ..niye ? Evlatlık mi alıyorlar,çocuklarını mi evlendiriyorlar belli değil . Umarım gereken cevabı verip ağızlarını kapatmışsındır..
Hemen boşan! Bir yıldır gizli telefon kullanıp sezdirmeyen adam ,her türlü halti da yemiştir . Tabi ki ağlayacak geri dön diye ..döneceksin yine yapacak..can çıkar huy çikmaz
Haklisin ..sakin ol ve evden ayrıl. .en kısa zamanda da boşan lütfen.tabi ki de ağızlarının payını verdim tepkimi de koydum konuşmuyorum bile heleki kayinpederim yanima yaklaşamiyo terbiyesizler onlara olan öfkem hiç bi zamn dinmez
Teşekkür ederimhelal olsun güçlü kadın
nasıl ne alaka düzgün bi ailem var her türlü arkamdalar ve başımı sokabileceğim bi evim var bu alaka anladinizmi. bu imkanları olmayan da var biliyorsunuzdur umarımIki katlı evleri var..namazımızı kılarız ne demek..konuyla ne alaka..
Konuyu BDV ye acsaydiniz daha çok fikir veren cikardi3 senelik evliyiz 2 yasinda da dünyalar tatlısı oğlumuz var. eşimin aldattığını 3 hafta önce öğrendim daha doğrusu evde gizli telefonunu yakaladım samimî msjlar vardı . eski çıktığı akrabasıninda numarası vardı. ben kıskanç biriyim cok da takıntılıyım ama eşim dik kafalidir. çok takmazdı beni bende baskın bi karakterim aile yapım öyle yani. acikcasi ben 4 ay önce canımın parçası abimi kaybettim ve kendimi hiç toparlayamadım üzerine de bu geldi eşim 1 seneden fazladir gizli telefon kullanıyor muş zaten. yani ölmek istiyorum. iki acı birden kaldıramıyorum çok ağladı özür diledi ailemden de özür diledi ama kabullenemiyorum evde çok iyiydik ne gerek vardı diyorum hiç bi şekild e ihtiyaçlarını geri cevirmedim bu zamana kadar annesinin üzerine yeminler ediyo hiç kimseyle buluşmadım diye. kurana el başarım diyo sadece mesajlaşmaymis güya.telefoncu da çalıştığı için çok rahat bi şekilde yapmış yani. artı ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş. siz bu durumda napardiniz. bosansam bi zorluk çekmem ailem çok düzgün 2 katlı evleri var namazımızı kilariz. buraya yazdım ki aynı durumu yaşamış olan varsa bi akıl versin
Düzgün olmaksadece namaz kılmakla olmaz bunun için .ne alaka dedim.sinirlenme tatlım..arkadanda duran bir ailen varsa boşan hemen..nasıl ne alaka düzgün bi ailem var her türlü arkamdalar ve başımı sokabileceğim bi evim var bu alaka anladinizmi. bu imkanları olmayan da var biliyorsunuzdur umarım
En önemlisi de allah'a sığınırız
yok sinirlenmek değil onca yazıdan bi onu mu sordunuz ona kadar bi öneri de bulunabilirsiniz yani. tabi ki de içinde olacak ama o da bi örneği yaniDüzgün olmaksadece namaz kılmakla olmaz bunun için .ne alaka dedim.sinirlenme tatlım..arkadanda duran bir ailen varsa boşan hemen..
BDV nedir ben daha yeni üye oldum açıkçası çok bi bilgim yok site hakkınd aKonuyu BDV ye acsaydiniz daha çok fikir veren cikardi
bende sanmıyorum hatta 10 lafından 9 u yalan kıçını kurtarmak için doğruları söylemiyo bariz belliMesajda kaldıklarını sanmıyorum
Bütün bu sorulara cvp bulmadan aileleri olaya karıştırmasaydınız keşke.3 senelik evliyiz 2 yasinda da dünyalar tatlısı oğlumuz var. eşimin aldattığını 3 hafta önce öğrendim daha doğrusu evde gizli telefonunu yakaladım samimî msjlar vardı . eski çıktığı akrabasıninda numarası vardı. ben kıskanç biriyim cok da takıntılıyım ama eşim dik kafalidir. çok takmazdı beni bende baskın bi karakterim aile yapım öyle yani. acikcasi ben 4 ay önce canımın parçası abimi kaybettim ve kendimi hiç toparlayamadım üzerine de bu geldi eşim 1 seneden fazladir gizli telefon kullanıyor muş zaten. yani ölmek istiyorum. iki acı birden kaldıramıyorum çok ağladı özür diledi ailemden de özür diledi ama kabullenemiyorum evde çok iyiydik ne gerek vardı diyorum hiç bi şekild e ihtiyaçlarını geri cevirmedim bu zamana kadar annesinin üzerine yeminler ediyo hiç kimseyle buluşmadım diye. kurana el başarım diyo sadece mesajlaşmaymis güya.telefoncu da çalıştığı için çok rahat bi şekilde yapmış yani. artı ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş. siz bu durumda napardiniz. bosansam bi zorluk çekmem ailem çok düzgün 2 katlı evleri var namazımızı kilariz. buraya yazdım ki aynı durumu yaşamış olan varsa bi akıl versin
sorduklarima doğru cevap alamıyorum ki ne değişirdi. yemin ediyo bi de sadece msjlastigina dair. kurana el bastırsam doğruyu soylermiBütün bu sorulara cvp bulmadan aileleri olaya karıştırmasaydınız keşke.
Sadece msjlaşmış olması affetmizi sağlar mı? Neden başka bir tlfndan?sorduklarima doğru cevap alamıyorum ki ne değişirdi. yemin ediyo bi de sadece msjlastigina dair. kurana el bastırsam doğruyu soylermi
affetmek ayrı bi şey zor yani. ama derler ya kötünün kötüsü vardır acaba ne derece ileri gittiler ben ne yasadilarsa bilmek istiyorum . ben takıntılı bi insanım ve canimin yanacağını bile bile öğrenmek istiyorumSadece msjlaşmış olması affetmizi sağlar mı? Neden başka bir tlfndan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?