aldatıldım kocam çok pişman

ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş.
Yok ya !
O eşinin ailesine söyle, azıcık gururları varsa kenarda oynasınlar. Bu ne cüret?! Evlenip ailenin evinden çıkınca bir daha girme istiyorlar o eve ..niye ? Evlatlık mi alıyorlar,çocuklarını mi evlendiriyorlar belli değil . Umarım gereken cevabı verip ağızlarını kapatmışsındır..

Hemen boşan! Bir yıldır gizli telefon kullanıp sezdirmeyen adam ,her türlü halti da yemiştir . Tabi ki ağlayacak geri dön diye ..döneceksin yine yapacak..can çıkar huy çikmaz

tabi ki de ağızlarının payını verdim tepkimi de koydum konuşmuyorum bile heleki kayinpederim yanima yaklaşamiyo terbiyesizler onlara olan öfkem hiç bi zamn dinmez

Kocanı en iyi sen tanırsın gerçekten pişman olduğuna kanaat getirmişsen bir şans daha ver çocuğunuz varmış, ailesine ağzının payını vermişsin zaten. Anlamıyorum gerçekten insan pişman olamaz mı? Bak ben lisede idarecilik yaptım 5 tane çok sorunlu öğrencim vardı tek ortak yönleri anne babalarının ayrı olmalarıydı kolay şey değil bunlar, istediği kadar anne baban zengin olsun iyi olsun.Affedilmeyecek şeyler vardır kesinlikle onu kastetmiyorum, boşanılması gereken durumlar da vardır ama bu anlattığın bilemiyorum. Umarım sağlıklı kararlar alırsın.

Beni tanıyan herkes bilir ki, boy boy torunum olsun aldatılma ve fiziki tek bir şiddet olayıyla bile 50 senelik koca boşarım.
Öyle de bir boşarım ki, dünya aleme ibret hikayesi olur.
O sebeple, 1 yıldır aptal yerine konmayı( gerçi 1 saat bile olsa ne farkeder) affetmek gibi bünyemde insiyatifim yok.

Iki katlı evleri var..namazımızı kılarız ne demek..konuyla ne alaka..

Iki katlı evleri var..namazımızı kılarız ne demek..konuyla ne alaka..
nasıl ne alaka düzgün bi ailem var her türlü arkamdalar ve başımı sokabileceğim bi evim var bu alaka anladinizmi. bu imkanları olmayan da var biliyorsunuzdur umarım
En önemlisi de allah'a sığınırız

Son düzenleme:
Konuyu BDV ye acsaydiniz daha çok fikir veren cikardi

nasıl ne alaka düzgün bi ailem var her türlü arkamdalar ve başımı sokabileceğim bi evim var bu alaka anladinizmi. bu imkanları olmayan da var biliyorsunuzdur umarım
En önemlisi de allah'a sığınırız
Düzgün olmaksadece namaz kılmakla olmaz bunun için .ne alaka dedim.sinirlenme tatlım..arkadanda duran bir ailen varsa boşan hemen..

Düzgün olmaksadece namaz kılmakla olmaz bunun için .ne alaka dedim.sinirlenme tatlım..arkadanda duran bir ailen varsa boşan hemen..
yok sinirlenmek değil onca yazıdan bi onu mu sordunuz ona kadar bi öneri de bulunabilirsiniz yani. tabi ki de içinde olacak ama o da bi örneği yani

Bütün bu sorulara cvp bulmadan aileleri olaya karıştırmasaydınız keşke.

Sadece msjlaşmış olması affetmizi sağlar mı? Neden başka bir tlfndan?
affetmek ayrı bi şey zor yani. ama derler ya kötünün kötüsü vardır acaba ne derece ileri gittiler ben ne yasadilarsa bilmek istiyorum . ben takıntılı bi insanım ve canimin yanacağını bile bile öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…