aldatıldım kocam çok pişman

Sadece msjlaşmış olması affetmizi sağlar mı? Neden başka bir tlfndan?
ama yeminler ediyo hiç bi şekilde buluşmadık diye sadec e msj mis. o da arada ymiş bilmem neler artık doğru da söylese inanacak hal birakmadilar zaten allah hepsinin belasını versin dünyaları alt üst olsun bana acımı yasatmadilar

son pişmanlık neye yarar? Sen orda kocana güvenirken kocanın aklına bile gelmemişsin çatır çatır mesajlaşmış hatunlarla özür dilese ne yazar beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem..!!!

siz zaten abinizi kaybederek bir acı yaşamışsınız eşler iyi günde kötü günde yan yana olmalı diye evleniyoruz adam bu kötü gününü sizi aldatmakla geçirmiş daha ne denebilir ki

öncellikle başın sağolsun, allah her iki durum içinde dayanma gücü versin....
hayatım bu aldatma olayının sonu olmuyor, bundan sonra senin eşine güvenin kalmayacak ve kuşku içinde olacaksın ki haklısın vede olmalısın.... istisna bir durumda tekrarlamayabilir, ancak güvenme derim.. devam edeceksen de takibi bırakma!!! bundan sonrası sana kalmış içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence

İşte eşiniz tamda (mavi yaptığım yer) bunları yaptığı için hiç düşünmezdim sakın inanmayın bu oyunlara da gelmeyin ben yakaladığım anda bir dakika bile düşünmem

Aldatılmayı affetmek ,gel tekrar aldat beni demektir. Yakalamamış olsan bu adam yediği halta hala devam edecek. Evliliğimiz çok yeni üstelik ! Timsah gözyaşlarına kanmayin ,imkaniniz varsa bazi seyleri de düşunun bence ..

Kimse bir kadinla bir yil mesajlasip durmaz emin ol bulusmustur da günahı boynuna beraber bile olmuş olabilir. Aldatan adam gelip evet yattik demez yatakta yakalanmadigi sürece.. Ilk zamanlar affettirmek için iyi davranacaktir sende duzeldi eskiden böyle ilgili değildi değişti diyeceksin ve barisacaksin. Sonra gün gelecek seni yeniden aldatacak işte o zaman yeniden aldatildigini öğrendiğinde keşke o ikinci şansı vermeseydim diyeceksin.

Sana açıkça soyleyim arkadaşım , kesinlikle tekrar yapacak!!! Bunu affedip affetmemek sana kalmış yani onsuz daha mutlu olurum diyorsan hiç bekleme ama affedersende eskisi gibi asla olamayacaksin. Hep bir şüphe olacak içinde sevgin nefretle karışık anlamsız bir duygu olacak, şimdiki gibi ayagina pas pas olamayacak bir kaç ay sonra sen sorguladikca sana yüklenecek şizofren oldun diyecek kafayı yedin sen diyecek , telefonu meşgul olsa için içini yiyecek ,son görülmesini takip edip duracaksın seni yine aldatıp aldatmadigini düşünürken delirecek gibi olup buyuzden yorgun duseceksin.O da yetmeyecek çok değil bir kaç ay sonra saclarinda beyazlar göreceksin evet bu yaşta sonra sağlığın bozulacak, doktor şeker diyecek stresten zona olacaksın . Bir yandan oğlunu büyütmeye çalışıp bir kaç yıl içinde ruhunun 30 yaş yaşlandığını hissedeceksin. Bunlar gerçek dayanabileceksen affet. ( Her kelimesi tecrübeyle sabit)

birazdahakaybet

Sormuşsun tabulaşayım yok mu diye ben varım
İki ay önce öğrendim geçen sene Ocak-Haziran arası bi kadınlar günlerce telefonda konuşmuş sabah öğle akşam gece
Ha sen napıyordun dersen
Şunatta Doğum yaptım gelen giden Mevlüt bebek kendi sorunlarım onlarla boğuşuyordum
Çalışıyorum boşalabilirdim
Ben de senin gibi özürlere pişmanlıklara inandım
Kocamı seviyorum beni sevdiğini de biliyorum
Bir boşluktu psikolojik sorunlarım vardı falan hikaye gözümde hiçbir mazereti YÖK
Senin abin vefat etmiş başın sağolsun ben de hamile ve bebek işleri
Bu erkekler aynı
Veya ikinizinki aynı

Şimdi sürekli bizimle
Yani Haziran’dan beri yapışık ikiz olduk ben de Ağustos sonunda kendim farkettim
İki öpücüğümüz var babalık yapmak şükür aklıma geldi ve kocalık yapmak
Herşeyini kontrol ediyorum

Ama ben bu iki ayda çok değiştim
Gardırobumu yeniledim kararlarımda isteklerimde daha keskin net oldum
Ne istediysem onu giyiyorum bereye gitmek istiyorsam gidiyorum
İş yerine gidiyorum çat kapı

Ben kadına da mesaj attım zaten
Bundan sonra tekrarında tepkimin böyle basit kalmayacağını iyice anladı
Anlamadıysa da arkadaşların dediği gibi yine olursa da boşanırız

Gerçi benimkine sormak aldatmak değil ben abartıyormuşum
Hafi benimki erkek kadın çocuklu çalışan
Be iş güç yapmış ne oğluna bakmış bununla konuşurken maşallah bazı kadınlar da nasıl kadın nasıl anne anlamıyorum

Psikolojim bozuldu takıntılı oldum sürekli nette kadınla ilgili araştırma yapıyorum psikiyatr a gidecem kendimi de yıpratıyorum
Bi yandan güçlü duruyorum ama aslında içim içimi yiyor sorular sorgulamalar bitmiyor
Erkekler genç cıtır arar bizimkinde kadın bundan iki yaş büyük ve benden güzel değil ve benden kilolu bunlar biraz rahatlatıyor napayım avuntu diyelim

Bir kere sizi aldatıp da pişkin pişkin abartıyorsun diyen bir insanı yanınızda nasıl adam diye tutuyorsunuz? Bu birincisi!
İkincisi de erkek olunca ne oluyor? Size evlilik akdinizde sadakat sözü veren kocanız, kendi karısından çocuğundan evinden işinden vakit bulup aldatıyor da elin kadını neden vakit bulup da aldatmasın? Lütfen “ama o erkek” diye kılıf bulmayın! Yoksa daha çok yapar! Ve bu düzen böyle devam eder!
Yabancı bir kadın size acımaz! Size acıyıp evlilikteki huzurunu bozmak istemeyecek olan kocanızdır. Ama o da size acımamış zaten!
Bundan sonra isterseniz binlerce kez dolap değiştirin ama sizin dolap değil o kocayı değiştirmeye ihtiyacınız var, yoksa asla mutlu olamazsınız!

Ne yaptınız acaba? Aileniz arkanızdaysa bu kahpeliği kabul etmeyin derim! Sizi aldatmasını bırakın da sizinle seviştikten sonra önce her dakika o kadınla konuşmuş. Çok acı değil mi?

Hay Allahım yine mi ya
Arkadasım kadın erkek gözümde eşit fakat yaratılışları eşit değil
O anlamda diyorum ben
Çoğu kadının annelik duyguları erkeklerin babalık duygusundan baskındır diye düşünüyorum
Ya ben evde ona evde çektiriyorum zaten ama kadının hiç bi suçu yok diyorum

benim bildiğim kadarına abartıyorsun kendini bu kadar yıpratacak bir durum yok diyor ben aldatıldım diyorum o konuşmaya ihtiyacım vardı dedi diyorum

Bi de saçma belki ama ben evliliğimi eşimi çocuklarımdan ayrı tutmuyorum
Hani çocuğum hata yapmış gibi
Benim için çok ağır bir yük zaten emin olun
Dolap güçlü olmak bunlar kendimi iyileştirme çabalarım başarılı mıyım tartışılır

Bi gün olsa anlarım hadi bi ay olsun ya bi sene az mı siz görmeseydiniz devam edecekti boşan demem ama en azindan kolay kolay afedip koynuna girme

bende aynı canım. kadın benden güzel değil giyim sıfır ben zaten giyim kuşam çok dikkat ederim ve 50 kilo yokum yani boyum 1.65 fiziğim düzgün anneliğim düzgün yapı olarak baktığında her ortama ayak uydururum yani saymakla bitmez niye yaptıklarına anlam yok orası ayrı tabi.
bende estetik di bakımdı yaptircam. bazı arkadaşlar diyecek ki ne gerek var bunları yapmaya boşa gitsin. ben bunlarla kendimi rahatlaticam depresyon ilacı kullanıyorum şu an ve rahatlatiyo. şu an köpek gibi pişman ama kaybedilen sevgi saygı güven geri gelmiyo.
o kadını da herkese rezil edicem korkudan kaçtı buralardan ama illaki gelicek. evli bi adamla konuşmak hangi mantığa sığıyor bilmiyorum. eşimi de savunmuyorum hiç bi şey tek taraflı değil adam olsaydı konuşmazdı. sadece formalite bi evlilik gibi devam ediyoruz bendeki bütün duyguları aldı gömdü Yani sadece bu. iş arıyorum bende calısıcam artık kendimi eve kapatıp sadece ev hanımi olmicam güçlü olmak zorundayım kendim ve çocuğum için yaşım çok küçük ama başarabilirim kendime güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…