- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi birazdahakaybet
-
Bosansam zorluk cekmem diyosunuz ama..bende başıma gelmeden çok şeyler demiştim iş bu raddeye gelince bakiyosun ki hic bi yere sigamiyosun çocuğum olmasa neyse ne ama dur deseler zoruma gider.
Kocasinin evindeyse kalmasi sacma olur biraz ama bosanirken mahkemede para talebinde nafaka talebinde bulunabilirNiye siz gidiyorsunuz aldatan esiniz sepetleyin gtsin..
3 senelik evliyiz 2 yasinda da dünyalar tatlısı oğlumuz var. eşimin aldattığını 3 hafta önce öğrendim daha doğrusu evde gizli telefonunu yakaladım samimî msjlar vardı . eski çıktığı akrabasıninda numarası vardı. ben kıskanç biriyim cok da takıntılıyım ama eşim dik kafalidir. çok takmazdı beni bende baskın bi karakterim aile yapım öyle yani. acikcasi ben 4 ay önce canımın parçası abimi kaybettim ve kendimi hiç toparlayamadım üzerine de bu geldi eşim 1 seneden fazladir gizli telefon kullanıyor muş zaten. yani ölmek istiyorum. iki acı birden kaldıramıyorum çok ağladı özür diledi ailemden de özür diledi ama kabullenemiyorum evde çok iyiydik ne gerek vardı diyorum hiç bi şekild e ihtiyaçlarını geri cevirmedim bu zamana kadar annesinin üzerine yeminler ediyo hiç kimseyle buluşmadım diye. kurana el başarım diyo sadece mesajlaşmaymis güya.telefoncu da çalıştığı için çok rahat bi şekilde yapmış yani. artı ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş. siz bu durumda napardiniz. bosansam bi zorluk çekmem ailem çok düzgün 2 katlı evleri var namazımızı kilariz. buraya yazdım ki aynı durumu yaşamış olan varsa bi akıl versin
Bir daha yaparsam dedigi ne biliyormusun, çoluk çocuğu yapıp seni tabiri caizse bir güzel eskitip , yerine taze ve gencini almak. Sonra kendini yakacagini ayaklarına kapanacaginimi sanıyosun. Güzelim yakaladigin kadarını biliyosun ya sakladıkları. Ah biz neden bukadar çabuk kaniyoruz yaaane bilim ağladı son sans dedi tövbe etti namaz kıldı bi daha yaparsam değil duyarsan bile görürsen kendimi yakcam karşında dedi. ne bileyim şimdi değer görüyorum eskisi gibi değil gözlemliyorum şu an yani
ben her şeyin farkındayım doğruyu söylemediğinin de farkındayım. yuva kurtulsun diye her şeyi söylemiyo bariz belli ama bundan sonraki hareketlerine bakıcam abim öldüğü için annemlere yük olmak istemiyorum abimin de 1.5 yaşında ikizleri var borç var kendimi yük etmek istemiyorum anlayacağınız caresizim yaniBir daha yaparsam dedigi ne biliyormusun, çoluk çocuğu yapıp seni tabiri caizse bir güzel eskitip , yerine taze ve gencini almak. Sonra kendini yakacagini ayaklarına kapanacaginimi sanıyosun. Güzelim yakaladigin kadarını biliyosun ya sakladıkları. Ah biz neden bukadar çabuk kaniyoruz yaaa
ben her şeyin farkındayım doğruyu söylemediğinin de farkındayım. yuva kurtulsun diye her şeyi söylemiyo bariz belli ama bundan sonraki hareketlerine bakıcam abim öldüğü için annemlere yük olmak istemiyorum abimin de 1.5 yaşında ikizleri var borç var kendimi yük etmek istemiyorum anlayacağınız caresizim yani
bizim sosyal medyamiz ayrı değil di zaten onu kapattım o ayrı. iş çıkış saatlerinde hiç gecikme olmazdı olmuyo da gece arkadaşlarla takılma yok baktığın zaman isten evine gidip geln bi adam hiç beklemezsin yani. tabi benim aklımda kurgular da kurgular çok var . ailesini sevmediğimi söyledim hiç biriyle işim olmaz dedim arabanın anahtarı bende. ve bakımliyim güzelim de boy fizik eksiksiz yani çocuk doğurmuş gibi durmuyorum . ve eşine ilgili bi bayanım annemlere yine de giderim bundan sonra cesaret edeceğini düşünmüyorum o da beni iyi taniyo arabasına kadar yakarım ayaklarını da kırarım sürünür. şu an da ses tonu bile yukselemiyo bana karşı bende çirkef çirkef davranmıyorum gayet sakin yeri geldiğinde inceden laf yetiyo ona. bi daha olursa kendi düşüncek unutmayın şu hayatta hic bi şey gizli kalmazÇaresiz sen, madem , çektir ozaman.
Telefonunda tüm sosyal medya hesaplarını kaldır. Şifrelerini sen al. Ama ona açtırma
Yeni kararlar aldım de. Şak diye şunu şunu şunu yapicaksin bunlar artık böyle olacak de.
İş çıkışı saati ve gidiş saati hepsi hesap verilerek dakikası dakikasına bilicem aradimmi görüntülü acicaksin de.
Açıkmısın kapalimisin yada bakım üzerine ne dusunuyosun bilmiyorum ama
Seni kaybetme korkusu olacak derecede adama huzur verme. Kalkıp millete cilve yap demiyorum asla, ama kendine odaklan, onu ikinci planda tuttuğunu fark ettir. Adamda kaybetme korkusu oluşsun artık onu sen ayarlıcaksın. Herkes eşini kendi bilir.
Birde fedakarlık nedir unut. Sadece kendin, ve evladın. Eşinin ailesiyle mesafeli ol. Annene ise sürekli gidip gidip kalma. Eşinle birlikte git birlikte dön.
Karşılıksız sevgi, sonsuz güven sonsuz aşk diye birşey yokkkk.. ben çok seven kadınlar gördüm kocaları yemediği halt yok haberleri yok.
Ben birkaç fena, bencil , ve gaddar aşık kadın gördüm eşleri kaybetme korkusundan çevresinde pir dönüyor.
Yaşamadan bilinmez.
ne yapardın direk boşanır miydiniz
oğlum olmasa inanın 1 saniye bile beklemem ben çünkü güçlü bi kadınım kafamdan silip atamam zaman gösterecek şu an da deneme gibi diyim ben size bi bakmış bosanmisiz. kendimi çok bunaltamam çocuğum büyük olsaydı yine boşanırdım eşim e soruyorum niye diye boşluğa düştüm anlamadim diyo çok ağlıyo elinin üstünde sigara söndürdü bu iz bana hep hatamı hatirlatacak vicdanım beni affetmicek dedi. tabi bunlar affetmeye sebep değil benim onu gönlüm affetmez . kafamdan da silemem her şeyi zamn gösterir tabi ki kötünün kötüsü varBurda
Evet aldatıldım 1,5 senelik evliliği çöpe attım 12 yıl oldu ayrılalı.
Bir kere bile pişman olmadım.....
Affetmek tekrar yapmasını sağlamaktan öteye geçmeyecek.
Geçmiş olsun çeken bilir.
Aldatılmak çok onur kırıcı bir durum Allah düşmanıma yaşatmasın.
Affetmek istiyorsanız önce kendi kafanızdan silmeniz gerekir bunu yapabilecekmisiniz??
Dediğim gibi unutacaksanız hay hayyyy bu kişinin bileceği iş lakin bende ayrıldığımda 9 aylık bir çocuk sahibiydim.oğlum olmasa inanın 1 saniye bile beklemem ben çünkü güçlü bi kadınım kafamdan silip atamam zaman gösterecek şu an da deneme gibi diyim ben size bi bakmış bosanmisiz. kendimi çok bunaltamam çocuğum büyük olsaydı yine boşanırdım eşim e soruyorum niye diye boşluğa düştüm anlamadim diyo çok ağlıyo elinin üstünde sigara söndürdü bu iz bana hep hatamı hatirlatacak vicdanım beni affetmicek dedi. tabi bunlar affetmeye sebep değil benim onu gönlüm affetmez . kafamdan da silemem her şeyi zamn gösterir tabi ki kötünün kötüsü var
peki evlendiniz miDediğim gibi unutacaksanız hay hayyyy bu kişinin bileceği iş lakin bende ayrıldığımda 9 aylık bir çocuk sahibiydim.
derken !Bir timsahın gözyaşları ..
nasıl olim mesela evde ne yapım katliam mi çıkarım meselaEsiniz diyorum aglamasina kanmayın diyorum
Direk boşa çok koyar onanasıl olim mesela evde ne yapım katliam mi çıkarım mesela
bakalım zamna bıraktım ailem yuvam yıkılmasın diye çok uğraştı son sans verdim. tabi zaman bana ne gösterir bilmiyorum kendimi çok yıpratırsam zaten bosanirimBence o her yanınızda olmayışında aklınız onda kalacak.
Eğer bunu atlatmayı başarabileceğinize eminseniz devam edin fakat ben olsam zorlamazdım.
Sizi anlıyorum cok kırıcı yıpratıcı bir durum ben sadece sizi saf yerine koymasına izi vermeyin demek istiyorum yoksa zaten canınız yanıyor şuanda bir bayan için cok cok yaralayıcı bir durum siz kendinizi dinleyin fakat devam etsenizde yapma ihtimali çok yüksek devam etmeseniz boşanmak mahkeme tekrar hayat kurmak cook cesaret meşakatli yol haklisiniz Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsinnasıl olim mesela evde ne yapım katliam mi çıkarım mesela
amin çok sagolun.Sizi anlıyorum cok kırıcı yıpratıcı bir durum ben sadece sizi saf yerine koymasına izi vermeyin demek istiyorum yoksa zaten canınız yanıyor şuanda bir bayan için cok cok yaralayıcı bir durum siz kendinizi dinleyin fakat devam etsenizde yapma ihtimali çok yüksek devam etmeseniz boşanmak mahkeme tekrar hayat kurmak cook cesaret meşakatli yol haklisiniz Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?