Aldatıldım mı ?

Konusmaya soyle baslardim .Internetten biriyle konusuyorum ,sohbet ediyoruz iyi anlasiyoruz birbirimize fotograf gonderdik senin icin bi sakincasi varmi derdim .
Gormek ister mutlaka ,telefonunu eline veriverirdim
Konuşmaya karar verirse çok mantıklı bir konuşma.

Merhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.

Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.

Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .

bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.

gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.

Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
Gördüğünü söyleyip tepki gostersen ve ayrilmazsan bu alışkanlık haline gelir yaparım affeder diye dusunur.. Bı arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ve inanılmaz tepki goster. Sen böyle bişey yapsan gerçekten boşanma sebebi falan de. Bunu eşini çok sevdiği halde defalarca aldatan ve sonunda boşanan arkadaşımın dayısı ona soylemis. Keşke demiş keşke ilk yaptığımda Zuhal evi terketseydi boşanmaya kalksaydi yalvarıp geri getirseydim belki ozaman kaybetmekten korkar yapmazdim. Bana oyun gibi olmustu her seferinde affetti bişey olmamış gibi davrandı diye soylemis. Tabi yaptığına bahane olamaz ama mantıklı geldi bana. Nacizane görüşüm yüz göz olma takibinde kolay olur açılış yapmista olmazsın ...

Gerçekten işin içinden çıkması zor.

Söz uçar yazı kalır derler ya, düşünüyorum da, eşim böyle bir sohbete girmedi diyelim kimseyle, peki nereden bileceğim iş yerindeki kadınlarla sohbet edip etmediğini? Ya da bugün çok şıksınız filanca hanım demediğini?

Ben çalışırken evli barklı iş arkadaşlarımızla oradan buradan sohbet ederdik. Yeri gelir fikir bile soran olurdu saçım nasıl vs diye.

Ama tabii sabahlara dek yazmaya sebep flörttür malesef. Aldatma ve dayak birinci dereceden boşanma sebebimdir ama böyle bir durumda korkunç bir kavga çıkarır gözünü korkutur kendine getirirdim, bir daha da yakalarsam celbi gönderirdim.

Gördüğünü söyleyip tepki gostersen ve ayrilmazsan bu alışkanlık haline gelir yaparım affeder diye dusunur.. Bı arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ve inanılmaz tepki goster. Sen böyle bişey yapsan gerçekten boşanma sebebi falan de. Bunu eşini çok sevdiği halde defalarca aldatan ve sonunda boşanan arkadaşımın dayısı ona soylemis. Keşke demiş keşke ilk yaptığımda Zuhal evi terketseydi boşanmaya kalksaydi yalvarıp geri getirseydim belki ozaman kaybetmekten korkar yapmazdim. Bana oyun gibi olmustu her seferinde affetti bişey olmamış gibi davrandı diye soylemis. Tabi yaptığına bahane olamaz ama mantıklı geldi bana. Nacizane görüşüm yüz göz olma takibinde kolay olur açılış yapmista olmazsın ...
Evet işin bu kısmı da var malesef

İçini biraz olsun rahatlatmak isteyen bir halin var .. eşini seviyorsun belli ki , sürekli onun iyi yönlerini anlatıyorsun ..
konuştuğunuz da da o seni ikna edecek benim okuduklarımdan anladığım ..

Neye karar vereceksin bilmiyorum ama dilerim bu bunalımdan çıkarsın

Cok sinir oldum suan... bi de resmen konusmuyolar diye trip atmis konusmayalim sogukluk girdi demis nasil bi sicaklik bekliyodu acaba ? evli barkli adamsin otur karinla konus kitabini filmini. yerinde olsam sessiz kalamazdim sanirim ama biraz bekleyip takip etmekte fayda var, belli ki arayis icinde bu olmaz baskasi olur. pesini birakma.

Sanal flörtü ilk midir bilemeyiz ama son olmayacak gibi geliyor bana. mesajınızdan affedeceksiniz gibi hissediyorum. konuyu açmayıp takipte kalmak iyi olur sanırım.

yüzleşme düşünüyorsanız da şu fikir hoşuma gitti valla.

Konusmaya soyle baslardim .Internetten biriyle konusuyorum ,sohbet ediyoruz iyi anlasiyoruz birbirimize fotograf gonderdik senin icin bi sakincasi varmi derdim .
Gormek ister mutlaka ,telefonunu eline veriverirdim

Merhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.

Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.

Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .

bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.

gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.

Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
Malesef aldatilmissiniz geçmiş olsun.

Sadece 3 gün sürmüş olması teşebbüste kaldığını düşündürdü bana.
Sonuçta teşebbüs etmiş ama.
Güven bitti.
İnsanın tam da kararsız kalacağı bir mevzu olmuş.
Eşi madem yazmayacaksın programı siliyorum demiş silmiş. Silmeyip ısrarcı da olabilirdi.

Valla ben bu konuda muallakta kaldım.

Wow! Adam ne kadar merhamet ve vicdan dolu ki programi silmiş! Sanki tekrar indiremiyor!

Yani 3 değil, 10 gün konuşsalardi durum çok net olurdu, ama şükür ki 3 günmüş öyle mi?

Muallakta kalincak bir durum göremiyorum. Aynisini konu sahibi yapsa oru*** olarak ilan edilirdi ve birak boşanmayi, çocuğunu görse şansli olacakti.

Çocuk olunca hemen kesemiyorum. Birde konu sahibi eşini çok güzel anlatıyor memnun. Bende eşim hakkında böyle konuşmayı isterdim. :KK43:

Yapma lutfen. Konu sahibi istedigi kadar memnun olsun ikinizin esleri de ayni karaktersiz su an. Aldatilan iki kadin goruyorum ben. Bu adamlar dunya iyisi olsa da bunu hicbir sey degistirmez. Guclu ol kendine deger ver. Bosa kurtul sende. Yoluna bak mutlu ol kim bilir ne guzellikler seni bekliyor o serefsizden bosadiginda.

Wow! Adam ne kadar merhamet ve vicdan dolu ki programi silmiş! Sanki tekrar indiremiyor!

Yani 3 değil, 10 gün konuşsalardi durum çok net olurdu, ama şükür ki 3 günmüş öyle mi?

Muallakta kalincak bir durum göremiyorum. Aynisini konu sahibi yapsa oru*** olarak ilan edilirdi ve birak boşanmayi, çocuğunu görse şansli olacakti.
Aynen katılıyorum.Kadın olsa aaa rezillik.Ama erkek olunca hemen bir olayı küçültme.Düpedüz aldatma.Sadece cocuk icin düşünülmeli iyice yoksa gerisi boş

Aynen katılıyorum.Kadın olsa aaa rezillik.Ama erkek olunca hemen bir olayı küçültme.Düpedüz aldatma.Sadece cocuk icin düşünülmeli iyice yoksa gerisi boş

Kadin olunca bide nasil bir anne yapar derler.

Erkek baba değil tabi. Üstüne yine kadin çocuğunu düşünüp erkegin yaptiğini yutacakmiş.

Aldatmalari af ettikçe hep devami gelir.

Burda kadın kocasını seviyor .. aslında aldatıldım mı diye sormasında bile çelişki var , yaptığı yorumlara bakınca .. yüzde doksan aldatıldın dedi herkes ama o kocasını seviyor ve hala inanamıyor

Eger bahsettiğiniz sanal platform ekşisözlük ise hayır aldatılmamışsınız diyorum ben de. Eşinizi çok başıboş bırakmışsınız ama biraz dikkatli olun kapmasınlar.

Siz de benzer şekilde sanaldan birileriyle bu şekilde arkadaşlık yapabilirsiniz. O zaman zararsız olduğunu anlayıp bir derece rahatlarsınız belki.

Son düzenleme:
başarısız bitmiş olması belki içinizi soğuttu fakat bu benim için de bir aldatmadır :( . Eşiniz neden muhabbeti bitirdi belki vicdan yaptı belki kız kendini çekti. Birşey sebep olmuş belli ama sonu böyle bitmeyedebilirdi. Düşünmeden yüzüne vurmamanız iyi olmuş aslında ben dayanamazdım . yine de konuşmaların resimlerini çekin sizde bulunsun. Ve eşinizle konuşun ne yapmak istediğini söylesin. Bundan sonra napacağını ya da daha öncesinde birşey yaptı mı? Bunları düşünemeden duramaz insan Allah yardımcınız olsun.gerisi size kalmış...

Merhametten değil de uğraşmak istemedi belki ya da sıkıldı.

Herif ne yapmaya çalışıyorsa yüzüne gözüne bulaştırdı.

Boşanılacak kadar ileri gitmek gerekir mi kararsız kaldım.

Konu sahibi nessin nessin in kararını merak ediyorum açıkçası.

Ben olsam coktan telefonu kirmistim hesap sorardim.
Evet aldatilmis. Fiiziksel olarak degilse de beyinle aldatmis.

Flort konusmasi degil demissiniz de kendinizi kandirmayin lutfen gayet flort konusmasi. Iliski baslagicinda karsilikli konusulan muhabbetler bunlar. Gecenin 4'ne kadar evli bir ada baska bir kadina niye vakit ayirsin. Kadinin nelerden hoslandigi esini neden ilgilendirsin. Karsilikli foto atma olayina hic deginmeyecegim bile. Evet bu bence aldatmadir. Cabuk sıkılıyorum normalde derken demek baska konustuklari da oldu. Birde sen farklisin demis teee Allahim yaa. Bu erkeklere esleri niye yetmiyor anlamiyorum. Arada konusmalari kesilmese demek sogumayacak esiniz daha da ilerletecek.

Back
X