Aldatıldım mı ?

Resmen aldatilma. Ilk esimden bu sanal sohbetlerini yakaladığım icin bosanmistim. Sonra ogrendim ki o kadin tek degilmis neler neler varmis. Gecmis olsun size de.

Kız yüz verseydi ve devam etselerdi kız da buraya evli olduğunu gizledi diye konu açanlardan biri olurdu.Eşin çok çirkin biri.O kızla yine görüşür emin ol.

Ben bu tarz konularda kadının bu kadar hazirliksiz bu kadar hayalkirikligi yaşadığı konularda yani, çat diye gidip bosamasini uygun bulmuyorum. Ben olsam bu adamdan sogudugum icin öncelikle uydurma bir hastalik bulurum kendime cinsellik yasak olan. Bi süre uzak dursun diye. O arada ne kaçirabiliyorsam ondan habersiz kendi maasimdan onunkinden ortak birikimden vs hepsini anne babamin çok güvendiğim birinin üzerine taşırım. Hatta bunlardan ayrı atiyorum babamin cok borcu varmis gibi bisey soyleyip ona kredi çektirip'elden' babama veririm ki yarın obur gün kanitlayamasin para transferini. Baban ya da herkimse o parayi bi hesaba kendi adına bile olsa yatirmasin o da kanit çünkü. Ondan sonra konusmalarla gider dava acar kanunen hakkım neyse aldatma da olduğu için donuna kadar alir çulsuz yollarim güzel elli kadinlara. Evet plan biraz ahlaksizca ama dinsizin hakkından imansiz gelir. Sana güvenen insanı sırtından vurmak kadar ahlaksiz değil enazindan.

Bakin insanlar tvde gordugu ünlüler icin bile begenisini dile getiriyor.."Waaw ne yakisikli kadin veya erkek" inceleyebiliyoruz begenebiliyoruz ve yorumlar yapiyoruz.Hatta burda bazi unlu adamlari begendigini soyleyen hanimlar oluyor. "Aldattinnn esinii/sevgilini sadakatsizsin" diyor muyuz hayir!
Bire bir konusmalar hos degil affedilebilir degil ama hemen bosanilmasi gereken bir sey de degil.Hele de ortada bebek varken..
Yerinizde olsam esimi alirim karsima konusmalari gordum bir baska adamla bu sekilde konusmalar yapsam ne dusunursun diye sorarim.Bir daha boyle bir durumla karsilastigimda ise asla konusmadan bu evliligi bitirecegimi acik acik soylerim.Yutulacak bir durum degil tabiki.
Daha once boyle konusmalar veya baska kadinlarla yakinlasmalarina sahit oldunuz mu?
Hala seviyorum diyorsunuz belli ki sevgiyi bitirecek kadar saygisizlasmamis,seviyesizlesmemis iliskiniz..
Surekli esinin dizinin dibinde oturup disarda kadinlarla gununu gun eden adamlar daha dürüst olmuyor inanin.
Ve yakalanacak kadar da aptal..
Ünlüye yakışıklı / güzel demekle bu bir mi yahu? Ünlü insana erişemeyeceği belli , istediğini söylesin umursamazsın güler geçersin.Burda erişilebilir bi' karşı cins söz konusu.

Eşin kadın ne yollasa iltifat etmiş ojesine kadar.Flört resmen.Çok zor ve iğrenç bir durum.

Ünlüye yakışıklı / güzel demekle bu bir mi yahu? Ünlü insana erişemeyeceği belli , istediğini söylesin umursamazsın güler geçersin.Burda erişilebilir bi' karşı cins söz konusu.
Bu cumlemin yanlis anlasilacagini tahmin etmistim:)
Ünlü biri olarak örnek vermek amacli.Sonuc olarak sorun olan sey karsi cinsi begendigini soylemesi degil mi?Ulasilabilirligi veya ulasilamazligi kriter olmamali..
Bir begeni dile getirilmis ve duygusal anlamda bisey yasanmamis bildigimiz kadariyla.Sonrasinda sohbet de sonlanmis zaten..
Anlamadigim ne biliyor musunuz? Erkeklerin geneli aldatir diyoruz aldatan erkekleri affetmiyoruz aninda bosuyoruz ya hani..Tamam ama herkes cok mutlu görünüste.
Herkes bu kadar mutluysa aldatilanlar nerde??

Fiziksel bir aldatmadan daha kötü bence bir bayanla böyle saatlerce muhabbet edebilmesi. Eşinize deseniz klasik erkek misali ne var bunda der büyük ihtimalle ya da siz telefonuna baktığınız için suçlu olursunuz. Sizi bilmiyorum aile yapıp yıkmak kolay değil ama bence de aldatılmışsınız hemde kötü bir biçimde.

Fiziksel bir aldatmadan daha kötü bence bir bayanla böyle saatlerce muhabbet edebilmesi. Eşinize deseniz klasik erkek misali ne var bunda der büyük ihtimalle ya da siz telefonuna baktığınız için suçlu olursunuz. Sizi bilmiyorum aile yapıp yıkmak kolay değil ama bence de aldatılmışsınız hemde kötü bir biçimde.
Fiziksel anlamda aldatmadan daha kötü..
Sevgiliniz veya esinizi birisiyle cilginlar gibi sevisirken hayal edin.
Bir de bir kadina ellerinin guzel oldugunu soyleyip saatlerce sohbet edip ama sohbeti sonlandirdigini dusunun hangisi daha kötü??
Ben olsaydim burnundan fitil fitil getirirdim ama ayrilma karari icin bebegim varsa ortada durur bir dusunurdum.Bu sebeple cocuk karari uzun uzadiya dusunulmesi gereken bir mevzu.
Keske konusmasaymis keske yapmasaymis ama gurur onur kurtaracagim diye o masumun aile olma hakkini elinden alamam.(Alenen ihanet olmadigi surece) Anlasmazligin,fiili olarak ihanet,siddet ve huzurun olmadigi ailede bosanma makul karsilanabilir ama bir hatada haydi mahkemeye yapilmamali cocuk varsa.
Cocugum yok ama olsaydi benim egolarimdan,olmazlarimdan daha degerli olurdu onun mutlulugu..
Normalde ihanetin asla affedilmemesi gerektigini savunan birisi olarak "cocuk"denince biraz daha sagduyulu davranmanin dogru oldugunu dusunenlerdenim..

Çok üzüldüm adınıza.
Hislerinizi de çok iyi anladım.
Eşinizin yaptığı koca bir aptallık, boşansanız da boşanmasanız da her şeyi mahvetti bu olayla.
Böyle bir şey yaşayana kadar yatakta basmayı tercih ederim, en azından karar vermesi çok kolay olur.
Bu nokta tam araf.
Allah kalbinize ferahlık versin, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Tam olarak evet araftayım. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Tam olarak evet araftayım. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
hayır bence aldatma değil.çünkü eşiniz sosyal birisi hele de ekşi sözlüğe giren birisi herkesle konuşmayı sever.Bazı şeyleri paylaşmaktan mutluluk duyar çünkü yapısı böyle.Benim görüşüm bu konuyu hiç açmamanız ve EŞİNİZİ takipte kalmanız.İnanın aldatmak isteyen internette çok rahat aldatır. Sohbete bile gerek duymaz eşinizin yaptığı sohbette ben pek bir şey göremedim.

Ay bilemedim şimdi... Ben olsam çok fena hır çıkarır ortalığı yıkar burnundan getiriri bi daha eline o telefonu alamaz hale getirirdim. Ama boşanma sebebi mi bilemedim. Yani aslında tam aldatmam mı onuda bilemedim. Ama neticede gizlemiş. Ve flört durumları var. Ay bilemiyorum. Sen bi carla duruma göre hareket edersin.

Aynen ben de bu durumdayım şuan . Bilemiyorum

Aynı şekilde bir sanal aldatmayı sevgilimle yaşadım bi buçuk sene kadar önce uzun saygılı bi ilişkimiz var. Hiç konduramamıştım önce aynıs izin gibiydim güvendiğim için telefonunu alıp kurcalamazdım bile. Sonrasında gördüğümde şok olup apar topar eşyalarımı toplayıp çekip gitmiştim evden (ünide evlerimiz vardı) tam sınav dönemimdi bi de uzattım bir yıl o sınavlar yüzünden. İlk başta inkar etti hatta namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ben değil arkadaşım yaptı falan dedi ki bilirsiniz erkekler için bu yemin çok büyük önem taşır. En sonunda dayanamadım söz veriyorum kızmıcam itiraf et dedim sustu sadece şimdi konu açılınca bile yüzü kızarıyor bi hataydı değiştim diyor şuan güveniyorum çok şükür zaman geçtikçe daha iyi oldum hiç unutamıyordum yoksa. Uzun yazdım ama diyeceğim o ki siz benim gibi hır gür çıkarmadan düzgünce söyleyim canım ben şöyle bir şey gördüm ama doğru olduğuna inanmak istemedim sana yakıştıramadım ben yapsaydım hoşuna gider miydi tarzında şeyler söyleyin eğer pişman olduğuna dair şeyler söylerse gerçekten bunu hissedip güvenirseniz boşanmayın çocuk da varmış ama bundan sonra yine de bi süre kontrollü olmanızı tavsiye ederim

4 yıllık evlilik, 2 yaşında çocuk, mutlu evlilik, kocaya güven probleminin olmaması... Bu aralar baya beni tanımlıyor. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve düşünüyorum çok yaralanmış olmalısınız. İnsan severken sadıkken ve mutluyken bunlar karşılıklıdır diye düşünüyor. Konuşmadan nasıl devam edeceksiniz. Benim içim içimi yer, neden böyle bi konuşmanın içine girmiş sebebi neymiş onun ağzından duymak isterim. Boşanır mıyım bilmiyorum çocuk olmasa kesin.

Cevap vermiş. Tamam peki öyleyse aslında konuşuyorduk niye böyle oldu ki demiş. Eşim de bişe dememiş bidaha
Eşiniz niye silmeyi önermiş programı. Ondan önce kıza konu açmış kız geçiştirmiş mi. Orası çok önemli.

Ben Eşiniz ile ilgili çok olumlu düşünüyorum. Oysa bu konularda keskin bir insanım. Ben bile şaşkınım. Polyannayım. Hissel bir durum.

Bundan iş çıkmaz diye siliyor diye yorumluyor kızlar...

Bende bir adamın sohbet hoşuna gittiği için konuşup sonra ne yapıyorum lan ben deyip kibarca kurtulduğunu düşünüyorum.

Eşiniz niye silmeyi önermiş programı. Ondan önce kıza konu açmış kız geçiştirmiş mi. Orası çok önemli.

Ben Eşiniz ile ilgili çok olumlu düşünüyorum. Oysa bu konularda keskin bir insanım. Ben bile şaşkınım. Polyannayım. Hissel bir durum.

Bundan iş çıkmaz diye siliyor diye yorumluyor kızlar...

Bende bir adamın sohbet hoşuna gittiği için konuşup sonra ne yapıyorum lan ben deyip kibarca kurtulduğunu düşünüyorum.
aynen ben de böyle düşünüyorum

Merhaba,
Kısaca kendimden bahsedeyim 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.
Çok mutluyum, eşim adaletli, dürüst ve ilgili bi insan hem bana hem çocuğuma karşı.
Maddi olarak sıkıntılarımız var sadece onlar bile huzursuzluk vermiyor bana. benim için önemli olan eşimin bana ilgisi ve davranışları aile huzurumdur.

Dün gece eşimin telefonunu karıştırdım.
Aslında sebebi bakayım kimlerle neler yapmış değil çünkü çok güveniyordum. işi dolayısıyla zaten hem çok yoğun çalışan hem de sürekli sosyal ortamlarda bulunması gereken bir insan. ama hiç bir zaman beni aldattığını düşünmedim. aslında fiziksel olarak hala daha düşünmüyorum. ama klasik türk kadını gibi belki ben de konduramıyorum bir de size sormak istedim.

Telefonunu karıştırdığımda bir bilgi paylaşımı platformunda birisiyle mesajlaştığını gördüm.
ara ara mesajlaşıyorlar bi kız ve konular o günün gündemine göre olan şeyler.
misal bir filmle alakalı bir kitapla alakalı. derken
konuştukça kaç yaşındasın nerde oturuyorsun diye soruyorlar birbirlerine.
Konuşma süresince aslında elle tutulur birşey yok ama işte sohbet bi arkadaşınla sohbet eder gibi..
Derken eşime kız buradan sohbetleşmek zor oluyor skype ye geçelim diyor eşim skype indiriyor ordan devam etmişler. ben de bu sefer o uygulamayı buldum telefonundan.
gün içinde napıyosunlar geç saatlere kadar konuşmalar. misal nelerden hoşlanırsın gibi. yani alanen açık saçık bi flört konuşması değil.
bi ara eşim kızdan fotoğraf istiyor kız gözlerini almayacak şekilde fotoğraf gönderiyor eşim de dudaklar estetikmi diye soruyo kız da gülüyo yok canım falan konu orda kapanıyo.
sonra eşim de gönderiyo. aa yakışıklıymışsın sen de kendini çok tipsiz tarif etmişsin falan diyo .

bu sohbetler 3 gün devam ediyor hatta bi gece 4 e kadar yazışmışlar yani bugün naptın hangi bölümü okuyosun diye başlayıp o muhabbeti uzunca sürdürebilmişler. siyasetten ordan burdan.
eşim ona şey yazmış insanlar bi süre sonra bana sıkıcı gelir ama sen öyle değilsin değişik bi tarzın var falan demiş. bi akşam da o yazmış eşime naptın bugün diye, o da üşüttüm falan demiş. aa ilaç kullan dikkat et kendine falan. yine bu sefer o kendi eşime kahve içtiğinin fotosunu göndermiş eli gözüküyo. ojemin rengi nasıl falan demiş. o da ojenin rengi güzel değil ama ellerin güzel demiş.
en son 3 gün sonunda eşim biz bu muhabbeti burda bitirelim, nasılsa artık konuşmuyoruz da ben skype kaldırıyorum kendine çok iyi bak memnun oldum demiş.
kız da 7/24 konuşamayız ya demiş. eşim de işte aynen onu diyorum araya soğukluk girdi tadında bırakalım diyip bitirmiş. 10 gün den beri de başka birşey konuşmuyorlar.

gece hiç uyumadım bu sabah işe geldim . henüz kendisine bişe söylemedim. neden söylemedim 1.si ne yapmam gerek bilmiyorum. bekleyeyim mi bunlar yine konuşmaya devam mı eder diye takipte kalıp. yoksa bu kadarı dahi evliliği bitirmek için yeterli sebep mi. çocuğumuz var en çok onu düşünüyorum .
içimde de tutamıyorum yüzüne yüzüne vurmak istiyorum hepsini.
peki sonra ne olucak diye de düşünmüyor değilim.

Bana fikir verebilir misiniz. teşekkürler
Gayette alenen flort konusmasi gecmis bana gore

Burda kadın kocasını seviyor .. aslında aldatıldım mı diye sormasında bile çelişki var , yaptığı yorumlara bakınca .. yüzde doksan aldatıldın dedi herkes ama o kocasını seviyor ve hala inanamıyor

Yok hayır farkındayım aldatıldığımın. boşanma kısmında emin değilim. Bundan sonrasında ne yapacağım konusu

Back
X