Aldatıldım ne yapmalıyım

Haklısınız ama o hata yaptı diye bende hata yapacak değilim o işlediği hatadan dolayı zaten Allah a hesap verecek

Aklın başına geldiyse ne mutlu sana iyi bir eş ve Allah in emanet ı iki evlada layık olsan daha güzel olmaz mi

Yorumuna bayıldım süpersin

Sanane be ister boşar, ister boşamaz koca onun değilmi? Derdi senin gibi metrese mi düştü..
Boşaninca şeytanın kankisi olan metreslerin hoşuna gidiyor yuva yıkan evlatları babasız kalan sönen ocaklarda zevk alan mahlukatlar

Tabi haklısın senin yaptığın normalmiş gibi bize saçmalıyorsunum de tebrikler

Hahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın
Sen önce kendine bak belli ki sanaa da rahat battı isim mesleğim var ama bebeğim küçük bakacak kimse yok çalışmıyor um şuan param yok

Tabi ki bosanmicakson ikincide de

Adam sana,aşık olsaydı boşardı karısını nikahı basardı, adam seni yataga atmak istedi sadece, aradaki farkı hala anlamıyorsun değil mi?
Evli çocuklu adam 2. Kadını yatağa atmak için ister herşey ı elde etmiş zaten zevk arıyor anlamadın mı ne aşkı ne sevgisi yaaa

Resmi nikah elimde olduğu sürece ne yaparsa yapsın evine gelecek benim olmasa da 2 . Kadının hiç değil kanunen yaniii
Yok öyle resmi nikahi bende nasilsa ne olursa olsun bana döner. . Adam bi trkedip gitse 2. Kadına ne yapacaksın. Nasılsa döner nikahi bende diye bekleyecek misin... nikah sadece kagit uzerinde bir imza... adamin sana gönülden sadakati olmadiktan sonra değil nikah bi tarafina kilit vursan gene durmaz

Aldatılmanın üstünden ne kadar geçti bilmem ama konuyu açalı 4 gün geçti. Kocanı tamamen aklayabildin mi kafanda? Tek suçlu kadın mı artık? Zavallı kocan! o şeytan kadının etkisinden çıkabilecek mi? Bitti mi?

Boşanmak ne zamandan beri şans olarak görülüyor? 'Çalışıyorum işim iyi ama boşanma şansım yok' derken nasıl bir şans olmalı acaba?

Hahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın
Vah vah bana aciyana bakın ne güzel mesleğim var biraz daha yükselirse 12 bin TL maaş im da olacak ama senin gibi ler oldugü sürece şeytana iş kalmayacak galiba şeytanın en sevdiği şey yuva yıkmak biliyor sundur sanırım ayrıca yaşadığım hayatta vereceğim karar senin gibi 2.kadını hiç ilgilendirmez bütün sinirimi senden alırım o yüzden bence sen daha fazla konuşma konuştukça kendini rezil ediyor sun bilmem anlatabildim miii

Bu konuda haklısın canım benim tabi ki öyle gönlü bende olmayanın 1000 tane imzası olsa ne olur defterde

Canım bu forumu kocamı aklamak için açmadın kadın da kocam da suçlular tek suçlu olan varsa boşanma digim için benim sanırım olay yeni oldu 2 hafta falan çok yeni daha ben sağlıklı kararı verebilmek için sizlerin yorumuna ihtiyaç duydum

Sizi aldatan, üstelik de bu kadar ahlaksız bir insanla aldatan yine aldatır. Bunu çocuğunuz öğrenir, sizin ezik durumda olmanıza sinirlenir ve o da psikolojisi bozuk bir birey olur. Çocuğunuz bu ortamda büyüsün ve size hep acısın mı istiyorsunuz??
Olacaklar şu, kadın boşanacak, eşiniz sizi boşayacak ve ilerde yine o kadını aldatacak, boşayacak vsvs... Ama bence mahkemeye sunabileceğiniz bir foto vs olursa çok ciddi tazminat alırsınız mis gibi de çocuğunuzun eğitimine yatırım yaparsınız.

Haklısınız ama o hata yaptı diye bende hata yapacak değilim o işlediği hatadan dolayı zaten Allah a hesap verecek

onun hatası aldatmak. siz boşanarak hata yapmış olmuyosunuz. allaha verdiği ehsaptan size ne? size hesap versin. bu dünyanın işini öbür dünyaya bırakacaksanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…