Aldatıldım ne yapmalıyım

Ya ben eşime bildiğimi söylemeden önce eşimin ağladığını pişmanlığını gördüm zaten her zaman da söylüyor kimse için yuvamız yıkmm çocuğumu babasız bırakmam diye boşanmak kolay değil devam etmek de kolay değil

Çok abartıyorsun bence. Kimse hayatı böyle büyük puntolarla yaşamıyor. Yok boşanamam yok kadının kocası öldürür... Bunların hiçbiri olmaz. İnsanlar her duruma göre şekillenebiliyor. Adam zaten karısından boşanıyormuş, sandığın kadar umursayacağını düşünmüyorum. Sen de istesen boşanabilirsin ama cesaretin yok.
Evlilikten beklentine göre kararını ver. Bu durumu tolere edebileceksen affedebilirsin. En azından eşinin pişmanlık duyduğundan ve seni sevdiğinden emin olman gerek. Boşanamasan bile eşine boşanacak izlenimi verip, kendini affettirme çabasına bakabilirsin.

Nedense şu konuları okuduktan sonra peki tamam deyip daha da okumuyorum sizlerde de oluyor mu ?
Sanirim bu kadar olayı ve içinde olduğu durumu sindiremiyorum kadınların.
benim içim şişiyo resmen fenalaşıyorum.. Okumuş kültürlü mesleği olan insanlar olunca hele bayılacak gibi oluyorum..

niçin sürekli kadına bela okuyorsunuz
eşinize de okumanız gerek
alkdatan insan ya susar kocasına katlanır ya da boşanır

kocan da ayarmasaymış tek suçu kadına atma
belki kocan kandırdı onu ne biliyorsun
burda ıkı ınsan da hatalı

ewt hiçç kolay değil tabiki çok zor seyler yaşıyorsunuz eminim sabredin Allah yar ve yardımcınız olsun

benim içim şişiyo resmen fenalaşıyorum.. Okumuş kültürlü mesleği olan insanlar olunca hele bayılacak gibi oluyorum..
Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe

Eşim çevresinde tanınmış değerli bir insan
mükemmel işte aradığım cevap.. O halde o "değerli" insanla muhteşem evliliğinizde mutluluklar dilerim.. Ama madem bu kadar değerli ne yapmanız gerektiğini bize değil de ona danışmanız daha makul bi davranış olurdu.. O muhakkak çevresine yardımcı olduğu gibi size de olurdu.

Bana bunu yaptığı için değil canım çevresinde değerli karşılandığı için onu aradı kahpenin şerefsiz kocasiii

Tekrar tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorsanız boşanın Çok açık ve net. Affettiginiz taktirde bu iş böyle sürer gider.

boşanma ihtimaliniz yoksa görmezden gelin, siz yüzgöz olursanız, sürekli yüzüne vurursanız, nasıl olsa bu kadın benden ayrılmıyor der yarın alır eve getirir sevgilisini, bu kadar net.

Durduk yere ayrılmıyorsunuz ki arkadaşım. ALDATILDINIZ.
Şuna karşı çıkacak aileye aile demem,dinlemem de.

onlar işi pişirdiler diye sizin ölmeniz ne mana? intihar filan saçmalamayın lütfen!üstelik size muhtaç bi sabi varken

Suçlu olan sadece kocasıda değil yani..
Hem kadın suçlu hemde adam..
Karısıda boşanmayarak suçlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…