- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
çok pardon ben kaçırdım eşiniz evlilik danışmanı mıydı? yoksa çift terapisti mi?kadının kocası bir gün eşime eşimle aramız bozuldu bizim aramızi düzeltin diye eşinin numarasını eşime vermiş olaylar ondan sonra oldu
Ya ben eşime bildiğimi söylemeden önce eşimin ağladığını pişmanlığını gördüm zaten her zaman da söylüyor kimse için yuvamız yıkmm çocuğumu babasız bırakmam diye boşanmak kolay değil devam etmek de kolay değilsusmayın zaten ezdirmeyin kendinizi belliki eşinizde seviyor sizi dediğim gibi bi anlık gaflete düşmüş olabilir şeytana uymuş olabilir cezalandırın burnunu sürtün iyice ben sadece yuvanızı hemen yıkmayı düşünmeyin demek istiyorum yoksa siz sonuna kadar haklısınız burnunu sürtmek için neler yapabiliyosanız yapın derim Allah eşinize hidayet versin
Sağol canım benim bu güzel yorumun iyi üstünden için evet psikoloğa gidecem ona göre boşanıp boşanmam aya da karar veririm ufff kafam karmakarışık söylesem deşifre etsem kadının kocası kesin öldürür kocamı da karısını da hatta bana ve çocuğuma da zarar verebilir işte bir de bu yönden susmak zorunda kalıyorum şuan
benim içim şişiyo resmen fenalaşıyorum.. Okumuş kültürlü mesleği olan insanlar olunca hele bayılacak gibi oluyorum..Nedense şu konuları okuduktan sonra peki tamam deyip daha da okumuyorum sizlerde de oluyor mu ?
Sanirim bu kadar olayı ve içinde olduğu durumu sindiremiyorum kadınların.
niçin sürekli kadına bela okuyorsunuzMerhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
ewt hiçç kolay değil tabiki çok zor seyler yaşıyorsunuz eminim sabredin Allah yar ve yardımcınız olsunYa ben eşime bildiğimi söylemeden önce eşimin ağladığını pişmanlığını gördüm zaten her zaman da söylüyor kimse için yuvamız yıkmm çocuğumu babasız bırakmam diye boşanmak kolay değil devam etmek de kolay değil
Eşim çevresinde tanınmış değerli bir insançok pardon ben kaçırdım eşiniz evlilik danışmanı mıydı? yoksa çift terapisti mi?
Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpebenim içim şişiyo resmen fenalaşıyorum.. Okumuş kültürlü mesleği olan insanlar olunca hele bayılacak gibi oluyorum..
mükemmel işte aradığım cevap.. O halde o "değerli" insanla muhteşem evliliğinizde mutluluklar dilerim.. Ama madem bu kadar değerli ne yapmanız gerektiğini bize değil de ona danışmanız daha makul bi davranış olurdu.. O muhakkak çevresine yardımcı olduğu gibi size de olurdu.Eşim çevresinde tanınmış değerli bir insan
peki.Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
Bana bunu yaptığı için değil canım çevresinde değerli karşılandığı için onu aradı kahpenin şerefsiz kocasiiimükemmel işte aradığım cevap.. O halde o "değerli" insanla muhteşem evliliğinizde mutluluklar dilerim.. Ama madem bu kadar değerli ne yapmanız gerektiğini bize değil de ona danışmanız daha makul bi davranış olurdu.. O muhakkak çevresine yardımcı olduğu gibi size de olurdu.
Ben meraklı değilim de, konu sahibinin kocası pek bi meraklı.ben sineye ceksin demiyorum sizde pek bi meraklısınız masallah yuva yıkmaya
Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
Bana bunu yaptığı için değil canım çevresinde değerli karşılandığı için onu aradı kahpenin şerefsiz kocasiii
bence hiç kafa yormayın bu modeller böyle.. farkattiyseniz ben cevap bile vermemiştim :)Bu nasıl konuşma adabı ya? Kadın kahpe kocası şerefsiz, sizin eşiniz silah zoru ile birlikte olan, çok değerli bir insan öyle mi?
Suçlu olan sadece kocasıda değil yani..çalışan bir kadınsın
işin var, paran var ama boşanmak istemiyorsun
senin için ne yapabiliriz ki
oturup hep birlikte diğer kadına beddua mı edelim
bide şunu unutma ki suçlu olan o kadın değil senin kocan!
artık toplumca bir şunu kabullenirsek daha iyi olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?