bence hiç kafa yormayın bu modeller böyle.. farkattiyseniz ben cevap bile vermemiştim :)
Ya hanımefendi kadına burdan saydırıyorsunuz, kocanıza da laf kondurmuyorsunuz. Boşanmıcam da diyorsunuz. Buraya niye yazdınız o zaman?Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
yazdiklarinizi okuyunca bir an duraksadim aynisini bende yasadim cunku ve bir kac gun once ogrendiimMerhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Hep birlikte kadına saydıralım da içi rahatlasın diye yazdı. Yoksa aldatılmışken ne yapayım diye sormanın manası var mı?! Kocam pişman, beni seviyor diye kendini avutuyor.Ya hanımefendi kadına burdan saydırıyorsunuz, kocanıza da laf kondurmuyorsunuz. Boşanmıcam da diyorsunuz. Buraya niye yazdınız o zaman?
Kesinlikle katılıyorum. Kadın yıkmışmış. Kocasını kandırmışmış.Hep birlikte kadına saydıralım da içi rahatlasın diye yazdı. Yoksa aldatılmışken ne yapayım diye sormanın manası var mı?! Kocam pişman, beni seviyor diye kendini avutuyor.
bu ilk aldatması değil galiba.Ya ben eşime bildiğimi söylemeden önce eşimin ağladığını pişmanlığını gördüm zaten her zaman da söylüyor kimse için yuvamız yıkmm çocuğumu babasız bırakmam diye boşanmak kolay değil devam etmek de kolay değil
Başkaları için yaşamaktan acilen vazgeçmeniz gerekiyor.Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Madem ki boşanamıyorsunuz, zevk almaya çalışın ne diyelim.Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?