Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz bu olayın bir sorundan dolayı olduğunu düşünmek istiyorsanız eğer o sorun sizdeki özgüven eksikliği.
biraz toparlanın. hayatımızdaki insana, ne hata yaparsan yap seni seviyorum ayrılamam imajı verirsek düzgün karakterdeki birinin bile ayarını bozarız, emin olun.
bak arkadaşım ben kendi adıma yazayım bir kere benim başıma böyle bişey gelse sizin yaptınızı asla yapmam sizce aldatmak illa temasla olan bişeymidir? ohh eşim cinsellik yaşamamış sadece 2saat görüşmüşler bişey olmaz öylemi yazık vallaha çok yazık sen bence burdan cvp alamazsın burdaki bayanları tanıdığım kadarıyla bu kadar geniş değiller canım aldatmak aldatmaktır bu kadarpeki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler
siz bu olayın bir sorundan dolayı olduğunu düşünmek istiyorsanız eğer o sorun sizdeki özgüven eksikliği.
biraz toparlanın. hayatımızdaki insana, ne hata yaparsan yap seni seviyorum ayrılamam imajı verirsek düzgün karakterdeki birinin bile ayarını bozarız, emin olun.
şimdi şöyle bişey söyliyim kocamı hiç ilgisiz bırakmadım aldatılcak biride değilim şuan bana söylediği beni hala deli gibi sevdiği fakat biraz kendi haline bırakmamı istiyor çok pişman olduğu utandığı belli oluyor ama ben yüssüzlüğüne anlam eremiyorum bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım
peki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler
peki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler