aldatıldım yardım lütfen

canım benim yorumların çoğunu okudum... eşin ayaklarına kapanacağı yerde senden anlayış bekliyor..böyle birşey bi kadın için ne kadar ağır.. sen onu seviyorsun belli ama neler yapmışsın onun için ömrün onun hatalarını düzeltmekle geçecek öyle mi hep bişiler için sen uğraşacaksın..beyefendi bide zaman istiyo senden...birazda o koysun taşın altına elini...bi ilişkide tak tarflı olmaz hiç bişi..hem sen ne yaptında hak ettin.. onu çok fazla severek mi ona değer vererk mi...canım benim sinirden konuşuyoruz böyle acımasız belki ama gerçek...yani ne diyeceğimi bilemiyorum...sana güven vermesi lazım şu satten sonra üstüne titremesi gerek...umarım sonunuz güzel olur...öpüldün canım

Ya o zaman bastan yazin detaylariyla
biliyorsunuzki burda genelde aldatilanlar af etmiyor kolay kolay siz nasil bir psikolojidesiniz
neler cektiniz ne oldu? biraz zaman ayirin ve iyice bir anlatin
nasil aldatti
objektif bakip fikir beyan edecek cok iyi arkadaslar olduguna inaniyorum

türk erkeklerinin %51 i aldatıyor. Dünyadaki en yüksek oran bizde. NEDEN? sizin gibi kadınlar yüzünden.

canım bı yardım beklıyosun ama sen harıc herkesın sınırlerını zıplattı bu olay nedense?nasıl bı psıkolojıdesınkı,o adamın surunmesı gerekırken sen bu haldesın.sanırım esın bunun ÇOKıYı farkında ve buyuzden rahat.cunku neolursa olsun sneın ondan vazgecmıcenı bılıyo.Ona oyle bı korku vercektınkı bastan bak boyle davranabılıyomu?Sevıyodursun dogrudur,sonucta cocugunun babası ama neolur bız kadınlar artık boynumuzu bukmeyelım bunlara karşı,ki bukadar rahat olamasınlar.Valla Allah yardımcın olsun canım,sana kızamıyorum cunku ıcınde oldugun durumu bılmıyorum ama bı anlamda veremıyorum acıkcası...

affetmeyi düşünüyorsan bile onu önce bir terk etmelisin...sürünmeli...ama affetmemen senin hayrına olur bence

siz bu söylediklerine inanıyormusunuz?sizden utanan bir adam,''aldatmamın sebebi sensin'' diye suçlamaz,ayrıca kimse aldatılmayı haketmez,madem kocanızı seviyorsunuz,bence ihanetinden önce yalanlarını sorgulayın,böyle yalancı bir adamla nasıl sürdüreceksiniz?

bende zamanında aldatıldım,birincisinde affettim (o zamanlar küçüktüm),2.kere aldattı,eğer bunu da affetseydim beni aldatmaya devam ederdi sonunda bana sevgisini (daha doğrusu saplantısını) bitirirdim,onun bana,benim kendime saygım kalmazdı.bıraktım ardıma bile bakmadım,kaç sene oldu hala dilinden düşmez adım.bazen bırakıp gitmekte aşk içindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım çağrısına karşı yargılamak ve suçlamak da yerleşik kültürümüz haline gelecek yakında... her neyse...

ıçinde bulunduğunuz durumu en iyi siz analiz edebilirsiniz öncelikle neyi isteyip istemediğinize karar vermenizi öneririm tabi açık bir bilinç ve kararlılık önemli. Siz aldatılmanızda bir sorun seziyor musunuz? Buraya taşıdığınıza göre demek ki aldatılmak size göre de evliliği sarsan bir olay; daha sonra şunu aklınızda bulundurun kimi hangi suçu için affederseniz karşınızdaki bundan güç alarak aynı hatayı tekrarlar yani tekrar yaşamaya dayanamayacağınız bir olayı affetmeyin de eğer affediyorsanız da hazırlıklı olun.

Karşınızdakine duyduğunuz sevginin temeli nedir sonra? size olan bağlılığı, saygısı bir ölçü değil midir, yaşınızı bilmiyorum ama körü körüne birine aşık olacak kadar toy olmadığınızı sanıyorum ama farkındasınızdır ki aldatma olayında hem saygı hem de sevgi yitmiştir. tüm bunları sağlıklı bir şekilde düşündüğünüzde eminim kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir.

Aldatan adam, kaybetme korkusu yaşayan ve suçlu sizsiniz. Sizce de bir yanlış yok mu?

Bir de sen bunu hakettin, benim üstüme gelme, eee başka. İnsan kendini affettirmek için azıcık çaba harcar bari. Ama siz böyle olunca pekte gerek bırakmamışsınız gerçi. Bir de üstüne yalvarmayın lütfen.

Zaten kararınızı vermişsiniz ve kabul etmişsiniz. Dersini alacağı bir durum yok. Birdahakine bu kadar affedici olmassınız umarım. Çünkü önünü açmışsınız. Bu kadar anlayışlı olursanız.

ama benden ayrılmak istemiyorki
Bu kısmıda anlayamadım, zaten o niye ayrılmak isteyecek ki, valla siz mi aldattınız, o mu aldattı , tereddüt ettim şimdi. Aldatmadınız diye o belki düşünüyordur ayrılmayı.

Son düzenleme:
siz bu olayın bir sorundan dolayı olduğunu düşünmek istiyorsanız eğer o sorun sizdeki özgüven eksikliği.
biraz toparlanın. hayatımızdaki insana, ne hata yaparsan yap seni seviyorum ayrılamam imajı verirsek düzgün karakterdeki birinin bile ayarını bozarız, emin olun.

siz bu olayın bir sorundan dolayı olduğunu düşünmek istiyorsanız eğer o sorun sizdeki özgüven eksikliği.
biraz toparlanın. hayatımızdaki insana, ne hata yaparsan yap seni seviyorum ayrılamam imajı verirsek düzgün karakterdeki birinin bile ayarını bozarız, emin olun.

aynen sana katılıyorumm

adam hem suclu hem güclü,sende halen ona uymaya calisiyorsun bu yine seni aldatir ben sana diyim belki de ilk degildir bilemem...

peki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler
bak arkadaşım ben kendi adıma yazayım bir kere benim başıma böyle bişey gelse sizin yaptınızı asla yapmam sizce aldatmak illa temasla olan bişeymidir? ohh eşim cinsellik yaşamamış sadece 2saat görüşmüşler bişey olmaz öylemi yazık vallaha çok yazık sen bence burdan cvp alamazsın burdaki bayanları tanıdığım kadarıyla bu kadar geniş değiller canım aldatmak aldatmaktır bu kadar

Sana önerimi yazdın ... adem boşanayacaksın 3 maymunu oyna görmedim duymadım bilmiyorum şeklinde...
Adam arasıra kısmen ya da tamamen aldatsın sizi siz de 3 maymun şeklinde kapatın üstünü gitsin...
Üstüne düşme gereksiz yada gereki kıskançlıklar yapıp adamı bunaltma...
Rahat bırak..
Böyle yaparsan zaten adam senden ayrılmaz.. Evde karısı evini derler toplar dışarda da başkaları gönlünü eyler.. Ohh ne güzel hayat..
Mutlu mesut yaşarsınız...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

HEM kel HEM fodur bu adam
aldatmis
birde üstüme gelme diyor
nasil is anlamadim!!!

şimdi şöyle bişey söyliyim kocamı hiç ilgisiz bırakmadım aldatılcak biride değilim şuan bana söylediği beni hala deli gibi sevdiği fakat biraz kendi haline bırakmamı istiyor çok pişman olduğu utandığı belli oluyor ama ben yüssüzlüğüne anlam eremiyorum bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım

peki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler

diyorsunuz yaa beni çok seviyor biliyorum diye; çok sevdiği için mi aldattı.
nolur kocam beni çok sevmesin o zaman..
eğer aldatıldınız ve kesinlikle ayrılmayı düşnmüyorum diyorsanız gıkınızı bile çıkarmadan oturacaksınız, bundan başka davranışınız olamaz.

hee son bir not;
Hülya Avşar'da aldatılacak kadın değildi ama boynuzlarını bileylenmekten dağa ulaştı..
:delphin:

Bana göre aldatılan kadının yapması gereken en onurlu adım ilişkiyi beraberliği noktolamaktır.zaten ihanet varsa ilişki bitmiştir birde üstüne siz üstüne gitmeyim onu kaybetmeyim diyorsunuz.zaten kaybetmişşiniz..kendisini baskası ile paylaşan eşiniz ve öteki yanda siz.ama o artık eski eşiniz değil..aldatma potansiyeline sahip bir erkek....

öncelikle şuanki tutumunu onaylamasamda anlıyorum.canım bir strateji oluşturmak için geç kaldığını düşünüyorum.eşin sana itiraf ettiği andan itibaren bir şeyler yapman,o zaman şekillendirmen gerekirdi tavırlarını.bu olay ne zaman oldu,şuan ilişkiniz nasıl tam detay vermemişsin,bu noktada sadece sana şunu tavsiye ederim.
1)madem boşanmak istemiyorsun bari ona boşanmak istiyormuşsun gibi davran ama bunu senden başka kimse bilmesin-en yakınların bile-
2)kesinlikle hem onu hem çevrendekileri boşanmanın son kararın olduğuna inandır.
3)bırakır gidersem gelip beni almaz gibi bir şeyler yazmışsın hatırladığım kadarıyla
o zaman sen bırakıp gitme onu evden at-ama üstuplu bir şekilde-bak o zaman seni almaya gelmeyen adam nasıl paşa paşa evine gelmek için can atacak.unutma hiçbir erkek hiçbirşey için -ve hatta sevdiği kadın için bile-rahatı bozulsun istemez.çevrendeki herkese hayatında onu asla istemediğini bıkmadan usanmadan anlat,çünkü eşin yüzsüzlüğü ele almış,yaptığının sana karşı ne kadar büyük bir ayıp,hata olduğunun bile farkında değil,ya da seni ve duygularınıhiç umursamıyor.senin ona hatalı olduğunu anlatman işe yaramayacaktır.ama çevrenizdekilerin onu kınamasını sağlarsan işte o zaman utanma duygusunu tattırabilirsin.inan bana başkalarının ona hata yaptığını söylemesi tokat gibi gelecek.

Back
X