Aldatıldım ....

Nereden tutarsan elinde kalır konu haksız sınız deseler de merak etmeyin kimse haksızlık için yuva yıkmaz .
Ben ne yaptığımı biliyorum yorumunuz için teşekkür ederim.

Konu sahibesi biraz kafasını toplayıp sakinleştikten sonra daha detaylı anlatır içeriği.O zaman herkes netleşir sanırım.Şu an daha çok taze olay.Sinirleri bozulduğundan herşeyi yazamıyor zannediyorum.
Kadının niyeti bozuk onda hemfikirim.Önceden de söyledim.Ama koca konusunda muallaktayım ben hala.Tabi eşi daha iyi tanır.Var diyorsa vardır bir bildiği ki diyordur.

H Hiisaarr en dogrusunu yapmissin tek bir yer haric adama esininz hanimefendi diye donmucektin herseyi anlaticaktin gerekirse konusmalari gondericektin edepsizligin bukadari biktik su kocasiyla yada karisiyla yetinemetip bide disardakilere saranlardan.ayrica halen size karsi yorum yapmaya calisanlari hic anlamiyorum yahu fazlami genissiniz yoksa konu sahibini nasil sinir etsem diye ozelliklemi caba gosteriyorsunuz.

Koca da kadının yazdıklarına cevap vermişse olay bitmiştir
Karın uyarıyor seni be adam ne diye hala msjlaşıyorsun
Adam daha suçlu bence

Ben bide kadına dedim sizin suçunz yok ben eşimi çüretkar buldum.
Sizi defalarca arayıp geleyim demiş .
Siz evlisiniz eşiniz duysa ne yapar .
Resmen benimle alay etmiş.

Allah razı olsun.
Tam yerine bir yorum olmuş .
işte o kadından çok var aykırı olanlar tabi olur .

Kanıt yok, hiçbir şey yok, sevgili olmamışlar kocasına neden bir şey dedincileri anlamıyorum. Madem ortada hiçbir şey yok, bu olay hayatın olağan akışına uygun, kadının kocası da bunu aldatma saymaz. Demek ki o kadın ve adamın hayatına göre de bu tarz şeyler normal değil ki adam tepki göstermış. Adam demiş normal bile olsa benim karımı arayamaz, yazamaz diye. Demek ki bu ona göre aldatma kanıtı. Iyi etmişsin konu sahibi. Ben ortada aldatma olduğu ve iki taraf da evli olduğu zaman, karşı tarafın eşinin de bunu bilmesi taraftarıyım. Burada genelde sadakat yemini eden eşin, o kadın mı, o senin evliliğini düşünmek zorunda değil, onunla uğraşma derler; ama adamın evli olduğunu bile bile yaklaşan kadın, birinin evliliğini düşünmek zorunda değilse kimse de onun evliliğini düşünmek zorunda değildir ve onun da eşinin olanları bilmeye hakkı vardır, kimse kendisini aldatan kişiyle yaşamayı hak etmez. Çok da takma herkes kendi seçiminin sonucunu yaşar, o bu yolu tercih etti ve tercihinin sonucunu yaşayacak, ne yaşayacaksa.

Son düzenleme:
Kadın sinsi,adam nasıl masum olabiliyor pardon da ?
Eşi adama ''konuşma'' demiş,demesinin sebebi de belli gizli kapaklı bir insan niye devam ettirir sohbeti Allah aşkına ? Hayır bakıyorum 1 ay olmuş daha tanışalı,öyle senelerdir olan bir şey de değil,ne bu vazgeçilmezlik ? Madem sadece arkadaşlık anlat eşine düzgünce,sakince göster mesajlarını alıştırmaya çalış arkadaşlığınıza niye gizli gizli yazıyorsun,arıyorsun ki ? Ben iyi niyet aramam ki bunda kimse aramaz.
İki tarafta da suç var,acabası yok bence.

Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralıklı olmadı hiç.

Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralıklı olmadı hiç.
Yanlış yol alıyorsunuz. Kadının gözüne sokmanıza gerek yok. Bir kere ar damarı çatlamışsa ne yaparsanız yapın işe yaramaz. Sizin yapacağınız kadının kocasına ekran fotolarını atmak. Ve tabiki kocanızı da defetmek.

Konu sahibi uyarmış, istemiyorum samimiyet demiş. Beni iş arkadaşlarımdan birinin karısı bu şekilde arasa utancımdan mahvolurdum.
Bende en çok buna kızıyorum yolu doğru olsa yapar mı .
Kadın doğru diyelim eşim üzerine gitti *diyelim kadına .
*Derki eşime senin eşin beni aradı konuşma dedi .
Eşim kıyameti koparır dı .
Sen neden arıyorsun kadını diye .
Kadının öyle bir niyeti yok vs .
Ama öyle olmadı eşimle sinsi gibi konuşup beni kandırmayı tercih etti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…