Nereden tutarsan elinde kalır konu haksız sınız deseler de merak etmeyin kimse haksızlık için yuva yıkmaz .Eğer bu kadınnnn size deseydi iş yerinden bi erkek arkadaşım vardı samimiydik derdimi anlatırdım sonra eşi yanlış anlamış uyardı ama ben kadını engelleyip gizli saklı konuşmaya devam ettim şeklinde anlatsaydı ne diyecektiniz KADIN SENİ UYARMıŞ
Bu kadar basit az düşünün ya aynı durumu adam isteseydi kadın devam etseydi neler olurdu az düşünün...
Allah razı olsun.H Hiisaarr en dogrusunu yapmissin tek bir yer haric adama esininz hanimefendi diye donmucektin herseyi anlaticaktin gerekirse konusmalari gondericektin edepsizligin bukadari biktik su kocasiyla yada karisiyla yetinemetip bide disardakilere saranlardan.ayrica halen size karsi yorum yapmaya calisanlari hic anlamiyorum yahu fazlami genissiniz yoksa konu sahibini nasil sinir etsem diye ozelliklemi caba gosteriyorsunuz.
Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralıklı olmadı hiç.Kanıt yok, hiçbir şey yok, sevgili olmamışlar kocasına neden bir şey dedincileri anlamıyorum. Madem ortada hiçbir şey yok, bu olay hayatın olağan akışına uygun, kadının kocası da bunu aldatma saymaz. Demek ki o kadın ve adamın hayatına göre de bu tarz şeyler normal değil ki adam tepki göstermış. Adam demiş normal bile olsa benim karımı arayamaz, yazamaz diye. Demek ki bu ona göre aldatma kanıtı. Iyi etmişsin konu sahibi. Ben ortada aldatma olduğu ve iki taraf da evli olduğu zaman, karşı tarafın eşinin de bunu bilmesi taraftarıyım. Burada genelde sadakat yemini eden eşin, o kadın mı, o senin evliliğini düşünmek zorunda değil, onunla uğraşma derler; ama adamın evli olduğunu bile bile yaklaşan kadın, birinin evliliğini düşünmek zorunda değilse kimse de onun evliliğini düşünmek zorunda değildir ve onun da eşinin olanları bilmeye hakkı vardır, kimse kendisini aldatan kişiyle yaşamayı hak etmez. Çok da takma herkes kendi seçiminin sonucunu yaşar, o bu yolu tercih etti ve tercihinin sonucunu yaşayacak, ne yaşayacaksa.
Yanlış yol alıyorsunuz. Kadının gözüne sokmanıza gerek yok. Bir kere ar damarı çatlamışsa ne yaparsanız yapın işe yaramaz. Sizin yapacağınız kadının kocasına ekran fotolarını atmak. Ve tabiki kocanızı da defetmek.Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralıklı olmadı hiç.
Bende en çok buna kızıyorum yolu doğru olsa yapar mı .Konu sahibi uyarmış, istemiyorum samimiyet demiş. Beni iş arkadaşlarımdan birinin karısı bu şekilde arasa utancımdan mahvolurdum.
Eşim nerede bilmiyorum .eşiniz ne diyor bu duruma şimdi ne haldesiniz
Eşim nerede bilmiyorum .
Kadının kocasından korkuyor su ara işi de bırakmış .
Evt ikiside işe gitmemiş sabah.Eşin mı işi bırakmış? Sen detay vermiyorsun ama..
tamam şimdi diyebilirim ki aldatıldın geçmiş olsun.
Boşanmalısın ve geri adım atmamalısın.
Olayı anlayamayanları o kadınla bir mi tutuyorsunuz?Allah razı olsun.
Tam yerine bir yorum olmuş .
işte o kadından çok var aykırı olanlar tabi olur .
Evt ikiside işe gitmemiş sabah.
Bende gördüm yorumu ama böyle bakış açısı olan biriyle de muhattap olmaya değmez bence :) dikkate alınacak türden değil.Olayı anlayamayanları o kadınla bir mi tutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?