Aldatildim

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Ekim aYindan beri sure gelen iliskim vardi.burda defalarca kez soguklugundan bahsettim.dun aksam sozde görüşecektik. Beyfendi telefonlarina cevap vermedi baktim ofisinin isigi yaniyor araba kapida hala cevap vermiyor mesaj attim aşağıdayım diye .baktim hatta kuzenini aldi telefonu arabada kalmis eve biraktik babasi aradi .dedim arabasi ofiste yok araba kaldi biz goturduk diyeyalan soylediler.sabah tekrar gidip baktim araba kapida yok. Araba ucmadi ya. Aradim cevap yok okkali bir mesaj attim yakismadi ucuz numaralara gerek yok dedim.ne kadar aptalim inanilmaz ofkem var deli oldum nasil aldatilirim hazmedemiyorum. Pasam okumadi bile mesaji niye okusunki keyfi yerinde gecen kuzenimle yemege gidiyorum demisti meger pasa yeni kiz arkadasi ile turlarda.

Sizin her dediğiniz laf, kötü de olsa ona dokunmaz, beni ne kadar takıyor diye algılamasına sebep olarak değer vermiş olursunuz.
O sebeple gerçekten kötü hissettirmek istiyorsanız hiç bir şey yapmayın, iletişimi kesin, kısaca umursamayın.

Sizin her dediğiniz laf, kötü de olsa ona dokunmaz, beni ne kadar takıyor diye algılamasına sebep olarak değer vermiş olursunuz.
O sebeple gerçekten kötü hissettirmek istiyorsanız hiç bir şey yapmayın, iletişimi kesin, kısaca umursamayın.

Aynen öyle suan konuştukça kiymetsizlesiyor...ne zaman sessiz kalır susar ise karşısındaki neler oluyor diyecek .

Ya ıyide siz sevgili değilsiniz artık diye hatırlıyorum 30 kere adamı aramıştınız o da size arama beni artık demişti. Şunu sormak istiyorum çoluklu çocuklu koca kadınsınız kendinizi bu kadar küçük düşürmenizin sebebi ne ? Cidden ne bu kadar kendinize değer vermiyor olusunuzun sebebi ? Yanlis anlasilmasin sevgi ask her yasta ve herzaman guzel her kadinada cok yakışır ama karşılıklı mutlu bir ilişki ise güzeldir .sizde bir ilişki yokki adamın sürekli peşinde koşan bir kadın var. Iyice küçültmeyin artık kendinizi geleceginize yazık
Ki size burda birsürü kadın arama beni mesajlarından sonra geri gelse bile sen bidaha yüz verme dedi siz naptınız tam gaz devam .bulunmaz bursa kumaşı mi bu herif

Ne yazarsak yazalim sen bu adami birakamazsin. Saplanti olmys sende. Ekim ayindan beri iliskim var diyorsun ama eski konularina bakarsan ortada iliski bile yok..surekli adamin pesinde kosuyorsun. Bittigini anlatmak icin adamin daha ne yapmasi gerekiyor? 5 para etmeyen bir adsm icin arama beni dedigi halde 40 kere ariyorsun. Kendini o kadar kucultmussun ki, adamin saygisi kalmaz ki. Daha once de dedik dinlemedin: arama, sorma ve kafanda bitie su iliskiyi, zaten ortada iliskide yok. Mutsuz oldugun iliski icin ne ugrasiyorsun onu da anlamis degilim. Hirs yapmissin. Adami urganla da baglasan bu adamla olmaz.

5 aylık ilişkide neyi hak etmedin de ne yaşadın acaba. Ders olsun düzgün bi adam bulursun bi dahakine

Yav konularınızı baktım da, sizin bu adamla ilişkiniz falan yok ki. Sürekli adamın peşinden koşup laf çarpıp yine geri konuşuyorsunuz. Takıntılı mısınız? Destek alın. Ben yüz vermediğim halde benim peşimden böylesine koşan bir flörtüm olsa bende soğurum cevap vermem yani.

Eski konularınıza baktım,
Net söylüyorum,
Sizin gibi sevgilim olsa, aşkımdan ölsem bile,
Ayrılırım.
Ne kadar rezil bir durum, arıyorsunuz, ulaşamayınca kuzenlerini arıyorsunuz, herkes sizi adamın sadakatine inandırmak zorunda, sürekli bir ilgi bekleme, e yuh derler..
Diğer konularınızda da 20-30 kere aradığınız yazıyor
Bir de çocuğunuz var yanlış görmediysem,
Tavsiyem telefona bu kadar yapisacaginiza onunla ilgilenin..

Ben de eski konulariniza baktim. Hep erkeklerle ilgili. Biraz salsaniz, kafanizi dinleseniz olmaz mi? Kendinizi harap etmissiniz. Cocugunuzla ilgilenin mesela. O yaslari bir daha gelmeyecek, kacirmayin.

Siz destek vs alsanız. Hayatınızın amacı sapmış, belki başka travmalar var ve saplanmışsınız bu insanlara. Her insan mutlu olmayı ister. Umarım sağlıklı bir ilişkiniz de olur ama çocuğunuza ve kendinize odaklanın biraz.

Back
X