Aldatildim

İyi de aldattigini nereden cikardınız ? Evet yalan söylemiş,sizi de sevmedigi belli. Ama aldattı demeniz icin gözünüzle görmeniz lazım

Ekim aYindan beri sure gelen iliskim vardi.burda defalarca kez soguklugundan bahsettim.dun aksam sozde görüşecektik. Beyfendi telefonlarina cevap vermedi baktim ofisinin isigi yaniyor araba kapida hala cevap vermiyor mesaj attim aşağıdayım diye .baktim hatta kuzenini aldi telefonu arabada kalmis eve biraktik babasi aradi .dedim arabasi ofiste yok araba kaldi biz goturduk diyeyalan soylediler.sabah tekrar gidip baktim araba kapida yok. Araba ucmadi ya. Aradim cevap yok okkali bir mesaj attim yakismadi ucuz numaralara gerek yok dedim.ne kadar aptalim inanilmaz ofkem var deli oldum nasil aldatilirim hazmedemiyorum. Pasam okumadi bile mesaji niye okusunki keyfi yerinde gecen kuzenimle yemege gidiyorum demisti meger pasa yeni kiz arkadasi ile turlarda.
Angelina Jolie nin bile aldatildigi dünya da sen nasıl aldatilirsin?
Biz zaten aldatilmayi hak ettik
Önce hazmedeceksin bir kendini yukardan sal

Ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. Ne yapmış adam hiç anlaşılmıyor cümlelerinizden.

Bence bir süre kimseyle flörtleşmeyin. Kendinizi küçük düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Yaptıklarınızı bir düşünün bakalım, ilerde oğlunuzun sizinle aynı karakterde biriyle evlenmesini ister miydiniz? İsterdim diyorsanız devam edebilirsiniz.

Hangimiz aldatilmayi hakettik ki... Imkanim olsa Turkiyede aldatilan kadinlar grubu kurmak isterdim. Hepimiz serefsizlik yapan kocalarimizi desifre ederdik. Mimli olurdu pislikler!

Hangimiz aldatilmayi hakettik ki... Imkanim olsa Turkiyede aldatilan kadinlar grubu kurmak isterdim. Hepimiz serefsizlik yapan kocalarimizi desifre ederdik. Mimli olurdu pislikler!
gerçekten malesef aldatıldığım için boşandım ben eşimden sonrası böyle bir tutam sevgi arayışları sevilme ihtiyacı hırs .aslında olayın başı yaşadığım travsmatik play keşke bşöyle bir grup olsaydı deşifre sayesinde kim ne düşüncede bilirdik

Ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. Ne yapmış adam hiç anlaşılmıyor cümlelerinizden.
olayın rehameti ile anlatamamış olmam kuvvetle muhtemel .
bu beyfendi bana akşam babannesinde olduğunu söylemesine sonrada beni görmeye geleceğini söylemesine rağmen ne gelen oldu ne giden iş yerine gittim baktım arabası da orda ışıklar da açık.arıyorum açmıyor .bir türlü oyunlar çevirerek beni iş yerinin önünden uzaklaştırdı.kuzenleri eve gittiğini söyledi vs görmemi istemediği mevcut bir durum vardı belliki ofise çıkmam yada kapıda beklenmem istenmedi.neden cevap verilmesin telefonlara .
Aslında kendimedir. kızgınlıgım adam sevmiyor niye zorluyosun

saygıdeğer paşa hazretleri dün geldi.
yanıma eve gitmek zorunda olduğunu ofiste olmadığını beyan etti.
bu kadar inandırmak gini bir çabası olmadığını böyle küçük işlerle uğraşmayacağını söyledi.
ilişkiye dair bir şey konuşmadık.kendini aklamaya gelmiş sanırım.
ve böyle konumuz kapandı ne o aradı ne ben
anladım ki gelince görünce hırsım dan deliye dönmüşüm 3 hafta boyunca görmediğim bir adam gelicem deyip gelmemesi telefonlara çıkmaması beni delirtmiş.
bildiğiniz delirdim.
sadece çok üzgünüm beni sevmemiş şimdi anlıyorum .

Back
X