Biran önce bitmesi lazım yoksa iyice cokucem yıldım artikHiç affetmeyin. Delillerinizi almışsınız zaten, biraz kendinize gelince davanızı açın. Sabırlıysanız salağa yatın, ses etmeyin, dumura uğrasın. Elinizden geleni de ardınıza koymayın, maddi manevi çökertin.
O zaman ihtiyacınız yok maddi olarak ayrılınIyi bir firmada elektrik teknikeriyim
Ona muhtaç değilim çok şükür ama kendisi işsiz suanO zaman ihtiyacınız yok maddi olarak ayrılın
Yeterli canım. Bende boşanma sürecindeyim. Avukatımla gorusuyorum sık sık. Sen o delille normal alacagın haklara artı guzel bir manevi tazminat alırsın. Lütfen alYeterli değil mi deliller bosanabilirim
Oda onun sorunu hem işsiz hem aldatıyor pes ne diye evlenmişOna muhtaç değilim çok şükür ama kendisi işsiz suan
Donuna kadar alasım var yemin ederim ne kadar zormuşYeterli canım. Bende boşanma sürecindeyim. Avukatımla gorusuyorum sık sık. Sen o delille normal alacagın haklara artı guzel bir manevi tazminat alırsın. Lütfen al
İnsan şerefsiz oluncaOda onun sorunu hem işsiz hem aldatıyor pes ne diye evlenmiş
O günü iple çekiyorum artikyeterince delil toplamissiniz zaten gidin dava acin bence ona bisey demeden sonra yaptigin haltlari biliyorum dava actim evden sen mi gidersin yoksa ben mi esyalarini cope atiyim diyin
Ona dair kanitim yok amaBence o adamla hiç yüzleşme boşanma davası celbi gittiğinde o dumura uğrasın, umarım kadınla gittikleri oteldir ve aynı odada kalmışlardır . Isın daha da kolaylasir
Onuda çektinBuda bir delil. O kişiyi erkek olarak kaydettiğini de ekleyin. Zaten mesajlarda da aydınlanır durum
Alabilir miyim bir şeyler ama biseyi de yok neyini alicamO iğrenç kadının tepkisini yakalamayı boşver bence. Elinde mesajlar da varmış. Ayrılmayı düşünüyorsan bekleme hic.manevi tazminat da ac derim
Olsun eğer otelde aynı odada kaldilarsa , delillerde tüm otel kayıtlarının celbini istersin mahkeme gerekli yerlerden evrakları isterOna dair kanitim yok ama
Çok zor seni anlıyorum. acı zamanla hafifliyor diyorlar..Bunun gibiler duygusal bedel ödemez parası gitsin bari. Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce kurtulur ve çok mutlu olursun..Donuna kadar alasım var yemin ederim ne kadar zormuş
S...f..z issiz de el alem ile nasil tatile cikiyor .Ona muhtaç değilim çok şükür ama kendisi işsiz suan
Evlenemeden önce nasıldı sonradan mi böyle olduİnsan şerefsiz olunca
Dügün altınları sende miAlabilir miyim bir şeyler ama biseyi de yok neyini alicam
En kötüsü de evlilik yildonumumuzde de onunla görüşmüşOlsun eğer otelde aynı odada kaldilarsa , delillerde tüm otel kayıtlarının celbini istersin mahkeme gerekli yerlerden evrakları ister
BendeDügün altınları sende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?