Aldatılıyor muyum

Yani bilmiyorum olabilir aslında

Eşinizin kullandığı operatörden döküm alarak arama kayıtlarına da bakabilirsiniz. Gün içinde bu numarayla görüşmüş mu hiç diye. Bir de eşinizin telefonunu bu gece aldığınızda whatsappi silip yeniden kurun. Sohbet yedeklerini geri yükleyecek silinmiş mesaj varsa yüklenir yeni yedekleme yapmadıysa

Baktım aramalarda yok. Normal aramalarda silince operatördeki kayıtlardanda siliniyor. Denedim

Bence eşine sorma bile.kadının amacı rahatsız etmektir.aklına sokma hiç. Öyle birşey olsa başka telle yapar yine yapar. Amacına ulaşamasın

En iyisi eşime aratmak galşba. Konuşma ve tavırlarından belli olur zaten
bence esinizin gercekten haberi yoksa sucsuzsa ve siz aratirsaniz esiniz sizin guvensizliginize karsi kirilir ve size karsi sogukluk olusabilir. Ben olsam aratmam sessiz kalip bi sure kendi kendime takip ederdim caktirmadan

Aa bu kötü olmuş o zaman ilk defa sizden duydum şimdi ama whatsapp için dediğimi deneyebilirsiniz. Ben de eşinize söyleyip durduk yere aklına sokmamaniz taraftarıyım. Kadın yem atacakken size denk gelmiş gibi geliyor bana da ama ne olur ne olmaz iyice emin olun

bence esinizin gercekten haberi yoksa sucsuzsa ve siz aratirsaniz esiniz sizin guvensizliginize karsi kirilir ve size karsi sogukluk olusabilir. Ben olsam aratmam sessiz kalip bi sure kendi kendime takip ederdim caktirmadan
Evet öyle yapacam. Bi uygulama buldum aramaları kaydediyor. Bi iki gün sessiz kalırm

Ya yedekleme yapmadıysa hiç

Bir de teledonun dosyalar klasöründe whatsapp dosyasını bulun. Whatsapp images kısmına tıklayın orada sent diye bir klasör var. O klasör telefondan silmiş bile olsa whatsapptsn karşı tarafa gönderilen fotoğrafları orada tutuyor. Oraya da bir bakın nolur nolmaz

Çok sağolun da ben az önce whatsapımı sildim geri yükledim. Sildiğim bi mesajım geri gelmedi

Vallahi öyle bir rahat oluyorlar kii... başıma geldiği için biliyorum. Ona ihanetini ispat edene kadar Allah Kuran Kitap yemin etti olmadığına. Önüne ispatı koyunca da geri vites attı....
Sizin de herşey açıkmıydı şifre hesaplar falan

Çok sağolun da ben az önce whatsapımı sildim geri yükledim. Sildiğim bi mesajım geri gelmedi
Çünkü gece 2de yedekleme yapıyor siz yeni yazıp göndermişsinizdir onu henüz yedeklemedigi için geri gelmez. Ama eski konuşmalarda silinenler geliyordu. Uzun zamandır pek kullanmadım güncelleme ile değişiklikler olmuş olabilir ama burada da bilinen bir yöntemdir bu. Yakın zamanda kullanmış olanlar varsa yazarlar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…