- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
aslında konu burada bitiyor.Bir adam düşününki evinde eşiyle mutlu olup
benimde bi kızım var onu üzmeden en az zararla nasıl çıkartırım bu işten bilmiyorumaç hem de hiç düşünme, ben açmadım şimdi binlerce pişmanım. kızımın hatırına rezillik çıkarmadım, insan gibi boşandım. şimdi o metres 2. karısı oldu benim kızıma kan kusturuyor.
elinden ne geliyorsa yap derim.
Hayır eşim diyor ki ben seni seviyorum sen olmazsan olmaz diyor. bu içki içmek sigara içmek gibi ibişey diyor. anlamadım benim kocamdada kişilik bozukluğu var galibaaslında konu burada bitiyor.
aldattığına göre mutlu değil. ha bu bir aldatma sebebi mi? hayır değil. mutlu değilse boşanıp yoluna devam etmeliydi ama gördüğüm kadarıyla siz de kendinizi kandırmışsınız "biz mutluyduk" diye.
değilmişsiniz ki adam başkasına gitmiş.
dediğim gibi yaptığını onaylamıyorum.
kadına gelince bazı hemcinslerimi cidden anlamıyorum.
benm babamda dünyanın en iyi babasıydı ama kocası değildi malesef.şu lafınız bana babamı hatırlattı..Hayır eşim diyor ki ben seni seviyorum sen olmazsan olmaz diyor. bu içki içmek sigara içmek gibi ibişey diyor. anlamadım benim kocamdada kişilik bozukluğu var galiba
amin allahımdan tek dileğim bu zaten artık haklı değil mutlu olayım istiyorumEşinizi sizin elinizden alarak kendince zafer kazanmış olduğunu düşünen bir embesil bu bahsettiğiniz kişi.. Eşinizinde o embesili seçmesi, artık bazı net kararları almanız için güzel bir sebep.. Bazen hemcinslerimden nefret ediyorum.. Terbiye diye bir şey kalmamış... Rabbim size sabır versin, bir an önce kendi aydınlık, pisliklerden arınmış yolunuzu çizmenizi nasip etsin..
aynen öyle görseniz her istediğimiz alınır yapılır kızı için herşeyi yapar ama iş maddiyat değilde maneviyat olunca öğle değil. Düşün ya adamdan et istiyorsun canım istedi diye alır ama yaparım yemekte adam yok kızımla beraber yerizbenm babamda dünyanın en iyi babasıydı ama kocası değildi malesef.şu lafınız bana babamı hatırlattı..
anneme hep derdi ben bir hastayım beni böyle kabul et ..
beni böyle kabul et diyor. oturur konuşuruz dost gibi arkadaş gibi ama karı koca olmaya gelince maalesef yaptıklarını onaylayamamaynen öyle görseniz her istediğimiz alınır yapılır kızı için herşeyi yapar ama iş maddiyat değilde maneviyat olunca öğle değil. Düşün ya adamdan et istiyorsun canım istedi diye alır ama yaparım yemekte adam yok kızımla beraber yeriz
hayır senin mantığın alıyomu ben seni bşayacağım onu alacağım yok öyle bi dünya diyor aksine boşanmak isteyen benimEşin ne diyor bu duruma? Seni boşayacağım onunla evleneceğim mi diyor yoksa?
oooooo eniştenin kafa fena karışmış. öyle şey mi olurmuş?Hayır eşim diyor ki ben seni seviyorum sen olmazsan olmaz diyor. bu içki içmek sigara içmek gibi ibişey diyor. anlamadım benim kocamdada kişilik bozukluğu var galiba
Hayır aksine çok çok iyiyizdir :) dedim ya istediği herşeyi yapabileceği bi eşe sahip diyeoooooo eniştenin kafa fena karışmış. öyle şey mi olurmuş?
yani pek sorulmaz ama cinsellikle ilgili bir problem falan mı vardı? hani acaba sizi seviyor da yatak odasında mutlu değil, ondan mı yaptı?
(yani elbette bir sebep değil de kendi garip fantazyasında böyle bir denklem mi kurdu acaba)
boş ver ya derdi neyse ne, belli ki yediği önünde yemediği arkasında olsun istiyor, salla gitsin.Hayır aksine çok çok iyiyizdir :) dedim ya istediği herşeyi yapabileceği bi eşe sahip diye
kadın ben bilmiyordum diyo ama eşim beni arayan ilk o nasıl bilmez kardeşiyle beraber çalışıyordu eşimboş ver ya derdi neyse ne, belli ki yediği önünde yemediği arkasında olsun istiyor, salla gitsin.
boşan kurtulursun.
kadın ilişkiye başladığında evli olduğunu biliyor muydu?
hayır öyle bişey demiyor aksine yok öyle bişey ben seni boşayıpta onu almam yok öyle bi dünya diyor. ama ben istiyorum boşanmayıEşin ne diyor bu duruma? Seni boşayacağım onunla evleneceğim mi diyor yoksa?
Bana bunları söyleyen bir eşim olsa; kusura bakma ben çok yıprandım, sevgim tükendi tekrar sevmeye sevilmeye ihtiyacım var. Ben de hayatıma başkalarını alacağım senle vakit kaybedemem, hani herkesin korktuğu cehennem var ya oranın dibine kadar yolun var der kapıya koyarım. Diğer kadına karşı davalarımı da açarım. Aldatmadan dolayı eşime karşı açtığım boşanma davasında da yüksek nafaka, sağlam tazminat isterim. Diğer kadına karşı açtığım davaları da boşanma dosyasına bildiririm. Evlilikle birlikte alınan tüm mallar için de malları kaçırmaması için mal rejimi tasfiyesi davası açarım satamasın diye. Hepsini 1 günde yaparım bunları ertesi güne sarkıtmam.hayır senin mantığın alıyomu ben seni bşayacağım onu alacağım yok öyle bi dünya diyor aksine boşanmak isteyen benim
Lafın gelişi adam dedim zatenadam diyorsun da ben adam göremiyorum etrafta
başta karısını çocuğu hiçe sayan o ,
eşin karısını çoğunu düşünmeyip bunu yapabiliyorsa elin kadını ne diye düşünsün ki
ona dava açabilmen için bildiğini kanıtlaman lazım.kadın ben bilmiyordum diyo ama eşim beni arayan ilk o nasıl bilmez kardeşiyle beraber çalışıyordu eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?