aldatılma

Bende sizlerden fikir almak için yazıyorum zaten. yoksa gerçekten çok yıprandım bende

bende o yüzden öyle yazdım zaten ne adam var ortada ne kadın çünkü ne olduklarını yazsam burası kabul etmez siz anladınız zaten :)

Bi avukatla görüşmeliyim ilk olarak. Bursada varmı tavsiye edebileceğiniz bi avukat

kadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
Anlamadim sadece kadina mi dava acacaksin? Kisa kisa yaziyosun tum mesajlari okudum kocana yaptirimin ne olacak yani onu goremedim

kadına açıp açmamakta tereddütlüydüm. ama bence evli adamlarla olmanın cezasını çekmeli bunun gibilerde
Kadina da ac tabii ki yaptiklarinin bedelini odesin. Konu actiginda sureci dusuncelerini bastan sona aciklayici sekilde ilk mesajda yazarsan insanlar konunu rahat yorumlar boyle zor

canım dava aç, sürüm sürüm süründür o ş*llığı, daha ağır laflarım varda yazmayayım burda. evli adamla birlikte olup ayartmak neymiş, dünya kaç bucakmış görsün. ne demek evli adamlarla birlikte olmak? adilik onların yaptığı. nedir şu kadınlardaki evli erkek merakı ben anlamıyorum zaten.

Avukatsınız galiba?

daha bugün üye oldum :) tavsiyen için teşekkürler bidahaki sefere öyle yapıcam

daha bugün üye oldum :) tavsiyen için teşekkürler bidahaki sefere öyle yapıcam

Sizin kocanızın derdi hem evde kurulu düzeni devam etsin, etrafa karşı saygın aile babası görünsün, hem de o kadınla artık ne haltlar karıştırıyorsa karıştırmaya devam etsin. Yok öyle yağma! Bahane de 'bu bir ihtiyaç.' Yemişim ihtiyacını. 1000 yıllık çapkınlığın adı da hastalık olup çıktı. Utanmasalar malülen emeklilik isteyecekler. Sakın o kadına kocamı yedirmem gibi bir düşünceyle bu aldatmacayı devam ettirmeyin. O kadın alsın kocanızı başına çalsın. Siz de haklarınızı alın ve yolunuza devam edin.

gerçekten çağımızda böyle evli erkekleren merak sardılar

alsın zaten benim başıma bela olduğu yeter 3 aya kalmaz bana yaptıklarınıda ona yapsında o zaman anlar beni

alsın zaten benim başıma bela olduğu yeter 3 aya kalmaz bana yaptıklarınıda ona yapsında o zaman anlar beni
gerçekten öyle ama kurulu düzeni olsun evli desinler baba desinler yanlız başına sürünüyo demesinler derdi. kendide biliyor ben olmayınca sürüneceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…