Bende sizlerden fikir almak için yazıyorum zaten. yoksa gerçekten çok yıprandım bendeBana bunları söyleyen bir eşim olsa; kusura bakma ben çok yıprandım, sevgim tükendi tekrar sevmeye sevilmeye ihtiyacım var. Ben de hayatıma başkalarını alacağım senle vakit kaybedemem, hani herkesin korktuğu cehennem var ya oranın dibine kadar yolun var der kapıya koyarım. Diğer kadına karşı davalarımı da açarım. Aldatmadan dolayı eşime karşı açtığım boşanma davasında da yüksek nafaka, sağlam tazminat isterim. Diğer kadına karşı açtığım davaları da boşanma dosyasına bildiririm. Evlilikle birlikte alınan tüm mallar için de malları kaçırmaması için mal rejimi tasfiyesi davası açarım satamasın diye. Hepsini 1 günde yaparım bunları ertesi güne sarkıtmam.
sanırım bunun için evimde bulduğum saçlar ve bana yazdığı mesajlar işimi görürona dava açabilmen için bildiğini kanıtlaman lazım.
e şimdi onlar düşünsün :)sanırım bunun için evimde bulduğum saçlar ve bana yazdığı mesajlar işimi görür
bende o yüzden öyle yazdım zaten ne adam var ortada ne kadın çünkü ne olduklarını yazsam burası kabul etmez siz anladınız zaten :)Öyle kadına ne denir, öyle adama ne denir yazarsam burası kaldırmaz.
Size gelmek istiyorum bu yüzden, bu adamdan koşarak uzaklaş. Böyle adamlar(!) ne babalığa, ne kocalığa layıktır. Ne kendi yüzünü göster ne çocuğunun göster. Kendini sakın ezdirme!
2 çocukla zaten ortada kalmış kadın bakalım şimdi ne yapacak merak ediyorume şimdi onlar düşünsün :)
Anlamadim sadece kadina mi dava acacaksin? Kisa kisa yaziyosun tum mesajlari okudum kocana yaptirimin ne olacak yani onu goremedimkadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
tabiki sadece kadına değil kocamada açıcamAnlamadim sadece kadina mi dava acacaksin? Kisa kisa yaziyosun tum mesajlari okudum kocana yaptirimin ne olacak yani onu goremedim
kadına açıp açmamakta tereddütlüydüm. ama bence evli adamlarla olmanın cezasını çekmeli bunun gibilerdetabiki sadece kadına değil kocamada açıcam
Kadina da ac tabii ki yaptiklarinin bedelini odesin. Konu actiginda sureci dusuncelerini bastan sona aciklayici sekilde ilk mesajda yazarsan insanlar konunu rahat yorumlar boyle zorkadına açıp açmamakta tereddütlüydüm. ama bence evli adamlarla olmanın cezasını çekmeli bunun gibilerde
Avukatsınız galiba?Bana bunları söyleyen bir eşim olsa; kusura bakma ben çok yıprandım, sevgim tükendi tekrar sevmeye sevilmeye ihtiyacım var. Ben de hayatıma başkalarını alacağım senle vakit kaybedemem, hani herkesin korktuğu cehennem var ya oranın dibine kadar yolun var der kapıya koyarım. Diğer kadına karşı davalarımı da açarım. Aldatmadan dolayı eşime karşı açtığım boşanma davasında da yüksek nafaka, sağlam tazminat isterim. Diğer kadına karşı açtığım davaları da boşanma dosyasına bildiririm. Evlilikle birlikte alınan tüm mallar için de malları kaçırmaması için mal rejimi tasfiyesi davası açarım satamasın diye. Hepsini 1 günde yaparım bunları ertesi güne sarkıtmam.
İyi güzel ama o zaman bilmiyorduysa bile şimdi biliyor ve öğrenince bitirmiş değil.ona dava açabilmen için bildiğini kanıtlaman lazım.
o konuda fazla bir bilgim yok. sonradan öğrenince ne oluyor bilmiyorum, ondan o şekilde yazdım.İyi güzel ama o zaman bilmiyorduysa bile şimdi biliyor ve öğrenince bitirmiş değil.
Sizin kocanızın derdi hem evde kurulu düzeni devam etsin, etrafa karşı saygın aile babası görünsün, hem de o kadınla artık ne haltlar karıştırıyorsa karıştırmaya devam etsin. Yok öyle yağma! Bahane de 'bu bir ihtiyaç.' Yemişim ihtiyacını. 1000 yıllık çapkınlığın adı da hastalık olup çıktı. Utanmasalar malülen emeklilik isteyecekler. Sakın o kadına kocamı yedirmem gibi bir düşünceyle bu aldatmacayı devam ettirmeyin. O kadın alsın kocanızı başına çalsın. Siz de haklarınızı alın ve yolunuza devam edin.Bir adam düşününki evinde eşiyle mutlu olup her istediğini yaşayabilen bi eşe sahipken neden karısının tırnağı bile olamayacak başka bi kadınla birlikte olur ki?
Birde o kadına ne demeli evli bi adamın yuvasını yıkma çocuğunu babasız bırakma pahasına böyle bi lişkiye okey diyebilen. birde benim gözüme gözüme sokuyor kadın herşeyi. nasıl bir vicdandır nasıl bir insanlıktır buu?
gerçekten çağımızda böyle evli erkekleren merak sardılarcanım dava aç, sürüm sürüm süründür o ş*llığı, daha ağır laflarım varda yazmayayım burda. evli adamla birlikte olup ayartmak neymiş, dünya kaç bucakmış görsün. ne demek evli adamlarla birlikte olmak? adilik onların yaptığı. nedir şu kadınlardaki evli erkek merakı ben anlamıyorum zaten.
alsın zaten benim başıma bela olduğu yeter 3 aya kalmaz bana yaptıklarınıda ona yapsında o zaman anlar beniSizin kocanızın derdi hem evde kurulu düzeni devam etsin, etrafa karşı saygın aile babası görünsün, hem de o kadınla artık ne haltlar karıştırıyorsa karıştırmaya devam etsin. Yok öyle yağma! Bahane de 'bu bir ihtiyaç.' Yemişim ihtiyacını. 1000 yıllık çapkınlığın adı da hastalık olup çıktı. Utanmasalar malülen emeklilik isteyecekler. Sakın o kadına kocamı yedirmem gibi bir düşünceyle bu aldatmacayı devam ettirmeyin. O kadın alsın kocanızı başına çalsın. Siz dehaklarınızı alın ve yolunuza devam edin.
gerçekten öyle ama kurulu düzeni olsun evli desinler baba desinler yanlız başına sürünüyo demesinler derdi. kendide biliyor ben olmayınca sürüneceğinialsın zaten benim başıma bela olduğu yeter 3 aya kalmaz bana yaptıklarınıda ona yapsında o zaman anlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?