bilmemesi mümkün değil ki onun köyünün karşısında çalışıyor eşim. fece hesaplarımızda belli zaten evli olduğumuz. bana yazmış olduğu mesajlarda var değişen bişey olacağını sanmıyorumo konuda fazla bir bilgim yok. sonradan öğrenince ne oluyor bilmiyorum, ondan o şekilde yazdım.
O zaman ona en büyük ceza en korktuğu şeyin başına gelmesi. Dımdızlak kalsın ortada.gerçekten öyle ama kurulu düzeni olsun evli desinler baba desinler yanlız başına sürünüyo demesinler derdi. kendide biliyor ben olmayınca sürüneceğini
bütün bunları yapıcam diyorum fakat neden benim içim sızlıyo bilmiyorum. bunca senemin karşılığı bu olmamalıydıO zaman ona en büyük ceza en korktuğu şeyin başına gelmesi. Dımdızlak kalsın ortada.
kadınının derdi en başından beri zaten kendini kurtarmak ki dul 2 çocuğuyla anasının köyünde yaşıyo.iyi bi kapı bulup kendine baktırtmaktı amacı beni kaçırmaktı benim gitmemdi olmadı beni kaçıramadı. kocamında bişeyi kalmayınca zaten bırakacakHem kadina hemde kocan olacak adama davayi ac bes kurusu kalmasın o kadında birakip gitmezse bende bisey bilmiyorum hak edene hak ettigini vermek lazim ahlaksizlar
düşünmeden hareket ediyor insanlar durup ben doğrumu yapıyorum yanlışmı demeden nefsini dinliyorlar e böyle oluncada aldatmak kolayumarım herkes yaptıklarının karşılığını alır...aldatmakta ne kadar kolay basit bir şey oldu bu zamanda....
benimde bi kızım var onu üzmeden en az zararla nasıl çıkartırım bu işten bilmiyorum
Böylelerin saçını başını herkesin içinde yolmak lazım.kimseden utanmaz korkmaz onlar ama bence yapabileceğin herseyi yap yanına bırakma.Tabiki var diyorum ya kadın herşeyi görmem için elinden geleni yapıyor. Birde neyine güveniyorsa bi köyde yaşıyor kendi kuyusunu kazıyor haberi yok
yapmaya yapıcamda eşimin beni huzursuz etmesinden korkuyorum ne babam var karşısında duracak nede bi ağbim. bi tarafım bırak ne halleri varsa görsün allah bilir onlara verceğini diyorum bi taraftanda bütün bunları kendime yediremiyorumkızım benimle ama babası evlenmeden babasında da kalıyordu, karısı durduk yere huzursuzluk çıkardı ve kızımı kesinlikle evine sokmuyor, babası olacak adam da karısının sözüyle hareket ediyor.
ben boşanırken bunlar sevgiliydi, yemin ediyorum ki rezillik çıkmasın kızım babasından kopmasın diye yüzgöz olmadım, nasıl olsa Allah'larından bulurlar dedim ama olan bize oldu.
sözün kısası çocuklar herşekilde üzülüyor, o yüzden bütün haklarını kullan, elinden ne geliyorsa yap, sonra çok pişman olursun.
1 değil iki değil bu bitecek bi başkası gelecek diyorum bi taraftanda hiçbişey böyle olmamalıydı diyorum içimde bvi ben var hala onu seven bi ben daha var nefret edip yüzüne tükürmek isteyencanım bnmde bir arkdşım vardı zmanında kız çk güzeldi evli admlar hep yzardı bu da yuva yıkar adamn parasını alıp başkasına giderdi bunlar iğrenç varlıklar hepsinden iğreniyorum ben kocanı korumalısın yatağa bağla onu bırakma
evlilik denirse. kocam sokmuyor ki kadın sokuyor ben evimde çıkıp gideyim kendi gelsin derdisenin gözüne gözüne sokuyor.. ama sen hala o adamla evlisin .... peki nerde gururun ?
iyide kocandan korksa senin gözüne sokabilir mi sence ?adam bu rahatlığı vermiş demek ki ...adamın ne yapması lazım daha eve kadını mı getirmesi gerek senin onu bırakman için ?evlilik denirse. kocam sokmuyor ki kadın sokuyor ben evimde çıkıp gideyim kendi gelsin derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?