aldatılmak nasıl bir acıymış

• Konu Sahibi Konu Sahibi kend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
yaşayınca anladım aldatılmak nasıl bir acıymış rabbim yardım etsin tüm aldatılanlara beddular dilimde kendime hakim olamıyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum hiç

allah aldatan erkekleri ıslah etsin

Allah yardımcın olsun... insanın kendini en çaresiz hissettiği anlardan biri.. ama emin ol zamanla geçiyor... tamamen gitmiyor asla ama sen hissetmiyorsun bir yerden sonra..

Allah yardımcın olsun... insanın kendini en çaresiz hissettiği anlardan biri.. ama emin ol zamanla geçiyor... tamamen gitmiyor asla ama sen hissetmiyorsun bir yerden sonra..

bu kadar acı hissedecegimi içimin acıyacagını bilmezdim geçer inşllah Allah büyüktür

( Hem dinen, geçtim onu maddi-manevi zarar veriyor insana yıkımlara sebep veriyor. Allah hiç bir kuluna yaşatmasın aldatmayı, gerçekten çok acı ve çirkin bir şey

ben bilmezdim bu kadar yıkılıp dökülecegimi daha bir kaç gün önce seviyorum seni dedi ama şimdi görmek o kadar acıttı ki sagolun kızlar rabbim kimseye yaşatmasın inşllah

nasıl bir acı nefesler bogazda dügümleniyor

bu kadar acı hissedecegimi içimin acıyacagını bilmezdim geçer inşllah Allah büyüktür

onun, senin sevgini ve seni hak etmediğine , kendini ikna edebilmen lazım... o zaman daha kolay atlatırsın... dualarım seninle

onun, senin sevgini ve seni hak etmediğine , kendini ikna edebilmen lazım... o zaman daha kolay atlatırsın... dualarım seninle

Allah razı olsun çok sagol bilmiyorum nasıl olacak ama olsun unutayım onu bitisn nasıl olur bilmiyorum insan birine nasıl sevdigini söylerde başkasına hayır diyemez

çok zor ALLAH sabır versin..

ama inan zaman geçtikçe hiç acıtmıyor ...

zamana ihtiyacın var...

sabırın bol olsun cnm..

Uzme canini tatlim.
Seni bu kadar uzen insanin yakasi kiyamet gunu bir araya gelirmi??
Rabbim demiyormu mu'minin kalbini kiran insan 7 defa kaabeyi yikmis kadar buyuk gunah isledigini..
Simdi birde fiil suresini dusun. Kaabeyi yikmaya calisan fil ordusunun basina gelenleri dusun.
Rabbim nasil azab etti onlara. Seni bu kadar uzen insanada insallah hak ettigi kadar azab eder.
Sen uzulme nolur, uzerek kendini harab etme. Kayip eden o oldu.
Sabirli ol. Rabbim her zaman yaninda..

amin inşallah tektesellim o ama ne bileyim daha bir hafta olmadı konuştuk ama bi kaç gündür konuşamıyorduk ben kendimi kadırmışım hep sagol RABBİM yardım etsin zorda olan herkese..

Son düzenleme:

cevabını çok huzur verici buldum:)

konu sahibi güzellik, sen de bu olayın sadece senin başına gelmediğini düşün. şu an bu dertten kaç kişinin yüreği yanıyor acaba.. yani dayanmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…