aldatılmak nasıl bir acıymış

• Konu Sahibi Konu Sahibi kend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sabır versin canım zor gerçekten çok zor bi durum
Allah hiç kulunu aşk acısıyla sınamasın.
Geçer canım neler geçmiyor ki bi anne evladını kaybediyorda 2-3 sene sonra ilk günkü gibi acısını hissettimyor. Tabiki üzülüyor ağlıyor ama ilk zaman ki gibi değil.
Aşk acısı da böyle ilk zamanlar hayattan koparsın. yiyemezsin içemezsin. hep uykusuz kalırsın. Geceler düşmanın oluyor.
Başını yastığı koyduğun anda bütün yaşanılanlar acılar nefretler özlemler hepsi gözünde canlanıyor..
Ama gececek canım üzülme Rabbim sabırını veriyor kesinlikle.
Yalnız kalmamaya çalış.
Tek kalmamaya gayret göster.
Slow müzikler dinleme ..
Arkadaşlarınla aktivitilerini çoğalt derim canım .
Benim önerilerim bunlar..

haklısınız kızlar herşey geçici zaten rabbimiz yardımcı olsun artık arkama bakmayacagım madem öyle böyle olsun hayır vardır mutlaka dedim sustum içime kapanmadım ama sustum

haklısınız kızlar herşey geçici zaten rabbimiz yardımcı olsun artık arkama bakmayacagım madem öyle böyle olsun hayır vardır mutlaka dedim sustum içime kapanmadım ama sustum

bakma canım arkana..bitti gitti..hayatta her türlü tip insanla karşılaşabiliyoruz..böyleleri çoğumuzun hayatının bir evresinde mutlaka denk geliyor..önemli olan ciddi köklü ilişkiler kurmadan kurtulabilmek..onlarla ilerlememek..

çok sinirlenıyorum!!!!!!!!!!
Allah bu aldatan erkeklerın bın bır belasını versın!!!
ciğerlerine öyle bir yangın düşsün ki...!!!!
ş..z kopkler
lanet olasıca pislikler
ne istiyonuz a p..ler

bu erkekler elindekilerin kıymetini bilmeyip neden başka arayışlara girerler hiç anlamam sen hiç kendini üzme o yaptığını fazlasıyla çekecektir.

Hayırlısı olsun, üzme canını. Ben de evliyim ve arasıra bilerek kocama kötü davranıyorum. Bu erkekler 4 4lük davranınca azıtıyor.

unutursun be canım hiç merak etme..

kesinlikle unutursun merak etme insan neleri hazmediyor neleri unutuyor.evet aldatılamk dünyanın en iğrenç duygusu fakat rabbim başka dert vermesin yeterki ayrıca başkasını sevemem bidaha deme evet başlarda deniliyo ama karşına öyle mükemmel bir insan çıkarki şükredersin işte ozamn iyikide bitmiş diye.:)) çünkü bende yaşadım bu duyguyu bilirim hemdeçok fena bir boynuz darbesiydi hehe:)) şimdi gülüyorum ama yaşadığım şeyler inan hiç kolay şeyler değildi.ama ben hayırlısını istedim rabbimden hep,rabbime sığındım hep sende öyle yapmıssındır eminim.vee o şahıs benim 6 senemi yedi haram zıkkım olsun:)) ayrıca inanılmaz kıskançtı bana nefes aldırmıyordu ayrı şehirlerde olmamıza rağmen.o sebebpten sal gitsin)önüne bak ve hep güzel şeyler düşün.

allahın sevgili kuluymussun kurtulduğun içn sadaka ver bence:))))

Dua et şimdiden gördüğün için yüzünü.Ya seni evlenince çocuklarınızın olduğu zamanda aldattığını düşünsene.Beterin beteri var.Çok şükürki kurtulmuşsun.Unutma her şerde vardır bir hayır.Biz görmesekte..Allah yardımcın olsun inş bir an önce atlatırsn bu şoku

çok agır bi darbe RABBM sabır versin sana ve senin gibi zor durumda olanlara. ne istiyo bu erkekler hiç anlamam seni seven biri varken ne die bunu yapıyosunuz. AALLAH korusun birgün benşmde başıma gelmicegi ne malum oyüzden seni anlıyorum . geçecek inanıyorum hangi sabahı görmedin akşam olmamış. o pislik yüzünden uykuların kaçıyo dimi. RABBİMDE ona öyle bi acı versinki ona uyuyamasın lanet olası hayat iyilere hiç gülmezmi eger özel olmassa nasıl anladın bizede bilgi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…