aldatılmak nasıl bir acıymış

• Konu Sahibi Konu Sahibi kend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevabını çok huzur verici buldum:)

konu sahibi güzellik, sen de bu olayın sadece senin başına gelmediğini düşün. şu an bu dertten kaç kişinin yüreği yanıyor acaba.. yani dayanmak zorundayız

Tskler caniim. Aldatilmis olmasamda benide yaklasik 2 ay once nisan bozdum, damat bey evlilige hazir degilmis diye.
Belkide bir baskasi icindir kim bilir.. neyse gunahinida almayim gecti gitti Rabbim hesabini soracak..

peygamber efendimizinde dedigi gibi canı yanan sabretsin canınnı yakanda canını yanacagı günü bekelsin diye sabır lazım sabır versin bol bol

Bu aldatan ınsanların yatacak yerı yok
canım umarım cok kısa bır surede unutursun se.efsızı ona daır ıyı bısey hatırlama unutmak ıstıyosan anılar vs vs

Bu aldatan ınsanların yatacak yerı yok
canım umarım cok kısa bır surede unutursun se.efsızı ona daır ıyı bısey hatırlama unutmak ıstıyosan anılar vs vs

hiç bir şey kalmadı zaten yalan ve tyalancı bir insan içim acıyor sadece oda geçecek inşllah

en büyük acılar 21 gün sürer derler.inşallah seninki daha kısa zamanda biter.hayatı kendine zehir etme.sakinliğini koru kafanı toparlamaya çalış sana bunu yapan için üzülmeye dahi değmez...

Allah sabır versin canım... ama sakın beddua etme .. Allah ıslah etsin de.. Allah'a havale et... seni üzen biri için üzülmeye değmez. Allah yardımcın olsun ..

cok zor caım allah yardımcın olsun ama canını yakanında canı acıyacak gunlerı olacak benımde basıma geldı 6 yılım bı kalemde gıttı ama allah sabrını verıyor sanırım en az hasarla kurtulmaya calıs umarım hak yerını bulur

inşallah kızlar tamam bedduada etmicem rabbime havale ettim artık

Insallah layigini bulur.

Rabbim ilerki zamanda hayirli ve kendisini gercekten cok sevdigi bir kulu sana es olarak nasip eder canim..

Insallah layigini bulur.

Rabbim ilerki zamanda hayirli ve kendisini gercekten cok sevdigi bir kulu sana es olarak nasip eder canim..

amin canım inşallah onla olan herşeyi sildim yok öyle biri benim için salak yerine koymuş beni cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırır inşallah ne sevgiymiş nasıl bi kalpmiş iyikide görmüşümde kurtulmuşum..

Canim sen ona inat kendini gelistirmeye bak,
kayip ettigi seyin degeri artar ilerde kafasini daha buyuk taslara vurur..

bende aldatılmıştım nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum...seneye 10 sene olacak;şimdi diyeceksiniz ki bu kadar zaman hala unutamamış mı? tabii ki acısını unuttum ama bendeki yan etkileri hala devam ediyor zor bi durum ama başa çıkacaksın inş sabret...bi de benim yaptığımı yapma;hiç kimseye güvenmedim ondan sonra...bu kez yeni birini hayatına sokmak çok zor oluyor:2: sonra kalıyorsun bi başına hatta evde kalmış oluyorsun zamanla

bende yaşadım aynı şeeyi kocam beni aldattı unutamıyorum ayrılmak istedim yapamadım.eski kız arkadaşını faceden eklemiş..offff ben bu kadar severken nasıl yapar yaaa (

bilmiyorum birdaha güvenirmiyim ama sevemem gibi geliyor hayırlısı olsun

Nefsine hakim olamayan erkekler.. Elini tuttuğu kadın ne kadar güzel olursa olsun,kariyerinde bile en yüksek seviyede de olsa..erkeklerin gözü doymuyor demek ki. ALLAH hidayet versin,ıslah eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…