- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Kızın da ailesi mutlaka öğrensinBilmiyorum. Bilemiyorum.
Her gun dusunuyorum. Nereye gittiler ne yaptilar nerde oturdular. Kafamdan atamiyorum surekli o ikisinin beni nasil kandirdiklarini dusunuyorum. Surekli yuzume nasil baktiklarini dusunuyorum.kafayi yicem
UlasamadimKızın da ailesi mutlaka öğrensin
Birde utanmadan ben neler çektim mi diyor terbiyesiz ahlaksız onursuz haysiyetsiz kadın.İnsan duygusunun peşinden bu kadar adileleşerek nasıl koşar.Cok uzgunum boyle bir konu actigim icin. Boyle bir olayin parcasi oldugum icin cok cok uzgunum.
Kiza ilani ask etmis adam. Kiz da basta hayir mayir olmaz,sacmalama vs demis sonra tamam demis. Iste bu kadar basit.
Bu kadar basit bir sekilde harcadilar beni.
Bana gelip, ben neler cektim sen bilemezsin dedi aglaya aglaya o kiz. :)
Vicdan azabi cekiyormus. Evet cektigini hissediyorum. Beter olsun insallah. Umarim bu yaptigini öldügü son ana kadar unutamaz.
Birde utanmadan ben neler çektim mi diyor terbiyesiz ahlaksız onursuz haysiyetsiz kadın.İnsan duygusunun peşinden bu kadar adileleşerek nasıl koşar.
Hiç mi etiği yok bunların.siz hiç üzülmeyin. siz mazlumsunuz onlar zalim. Zalimlerin üzülmesi gerekir.onlar elbet cezasını bulacak.siz de bu sıkıntıların karşılığını alacaksınız inşallah
Ya ilginc geldi bana sebebini bilemiyorum. Inaniyorum desem yalan olur,inanmiyorum desem de yalan olur ama oturmayan bir seyler var bende. Belki hikaye cok klise,belki baska bir sey.darkmore o zaman sana tesekkur etmistim. Icimi rahatlattin demistim. Hatirliyor musun? O kadar isterdim ki senin dediklerinin olmasini.
Ben art niyetli,kotu olayim. Bu kadar ahlaksizca bisey cikacagina ben kotu kalpli olayim.
Bu devirde dedigine gore, inanmiyorsun.
Ben size ilginc bir hikaye anlatmiyorum. Icim aciyor, bu gecer mi diye soruyorum. Bir olay silsilesi,gelisme,sonuc yok. Aldatildim ve canim yaniyor. Bu kadar.
Evet bu devirde , bu tarihte, arkadasi ve nisanlisi tarafindan aldatildim.bunu da baska bir gmail hesabiyla mesajlasmalarini okuyarak ogrendim. Evet bu devirde. Bu sekilde.
Kotu olmasam,buraya konu acmayacaktim. O kadar icim aciyor nefes alamiyorum ki belki bunu yasayan arkadaslarin gececek mesajlarini okuyup bir nebze umutlanayim diye.
Ben de arkadasima kotu gozle bakmadim.
Bunu ogrenmeseydim onu boyle bir seyle suclamak agrima giderdi,ondna once Allahtan korkardim. Bu oyle bir mevzu ki bir sey gormeden aralarinda bir sey varmis diyemezdim. Suphesi beni yakmaya yetti.
Terapi iyi olur özellikle bu ilk dönemde.ama bu acıyı yaşamadan da geçmeyecek.Psikologa gtmeli miyim sizce ? Bu ahlaksizligi dusunmeme yardimci olabilir mi
Ya ilginc geldi bana sebebini bilemiyorum. Inaniyorum desem yalan olur,inanmiyorum desem de yalan olur ama oturmayan bir seyler var bende. Belki hikaye cok klise,belki baska bir sey.
Esasen ben diger kadinlar gibi dusunmuyorum,evlendim adamin biriyle diye esimin bekar arkadaslarina potansiyel kadin avcisi gozuyle bakamiyorum mesela. Bir aksam arkadaslariyla disari ciktiginda hemen aklimda soru isaretleri olmuyor. Cok mu hayirli bir arkadasim bilemiyorum ama arkadaslarimdan birinin esi beni aradiginda hmmm acabaaaa demiyorum. Dostane sekilde gorusuyorum. Belki ben de aldatiliyorumdur,esim yapmaz baskasina bakmaz demem asla. Henuz yakaamamis olabilirim ama sizdeki olayi bu asiri onemseyen havaniz bana tuhaf geliyor. Belki ben sogukkanliyim, esimle en yakin arkadasimi bu sekilde iliskisi var diye ogrendigimde arkadasimi taniyamamisim der gecerim sanirim. Esim de zaten artik esim olmaz. Kaldi ki siz es bile degil sadece nisanlisiniz. Neden 10 cocukla ortada kalmis modundasiniz onu bile hala cozemedim. O yuzdendir belki kafamdaki soru isaretleri.
Ya bir sakinlik, siz de bir ananin babanin evladisiniz. Siz boyle kendinizi harap edin diye mi dunyaya getirdiler sizi? Hic kendinize acimaniz yok mu? Saliverin iplerini bu nisanli kisisinin ve arkadasinizin olsun bitsin. Ortada mevzuu bile kalmaz.
1 ay sonra sağlığın düzelir. 2 aya da kendine gelirsin. 3. ay normallesir her sey. Evli olabilirdin benim gibi. Evlenmeden gördüğün için mutlu olacaksın ilerde. İyi ki evlenmeden gormussunuz sizin adınıza sevindim.
Bi zamanlar bende bi aşk yaşadım. O zamanlar çok yakın bi arkadaşım vardı hemen hemen hep 3 umuz beraber olurduk. Derken sevgilim birden soğudu ve ayrılma kararı aldı. Inanilmaz uzuldum ve agladim. O arkadasim benimle bersber benden cok ağladı . Ben arkadaşımdan o sıralar şüphelenmesem de onunda görüşmemesini istedim. Ama o bana güvenmiyor musun diyip beni çıkarmıştı hayatından. Meğerse ağlarken kendi yaptıklarına ağlıyormuş. Ne mi oldu sonrasında? Evlendiler... mutlu mu değil olmayacakta... Ben de evlendim ama cok sukur iyi ki ayrilmisim iyi ki eşimi bulmuşum diyorum şimdi. Emin ol sende öyle olacaksın. Acıyor acıyacak ama geçecek ve karşına öyle biri çıkacak ki iyi ki diyeceksin..
Bir zaman makinesine bin ve hayatina düzgün birinin girdiği zamana git.simdi dön ve hatırla bugünlerini.zor değil ne düsünecegini kestirmek.üzülüp kendimi hirpalamakla hata etmisim diceksin.Nasil yani ? Siz agladiginizda onlar birlikte miymis? O da ona mi agliyormus?
Yaziklar olsun.
Ben de bu arkadasimla bi onceki bulusmamda dugun icin alcaklarimi anlatiyodum. Sneinkini de yapariz birlikte diyodum, var mi biri diyodum. Gozumun icine baka baka bnlari dinliyodu. Benle gorusmeyi kesemedi mi, inadima mi yapti.
Umarim hic mutlu olamazlar. Bir insanin duygularini bu kadar asagilamak boyle basit olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?