Aldatilmak

Sırayla hepimiz bir gün aldatılacaz gibi hissediyorum artık.
Bu nedir,her gün her gün
Allah belasını versin hepsinin!

Ahlaksız pislikler!
Neden hâlâ nişanlı peki,başka şeyi bahane edip ayrılsa ya,neden sürdürüyor yaa Allahaşkına biri incelesin bu türleri.
Bilim incelesin.
Neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halidir bu.

Hele o arkadaşınıza diyecek tek laf var o da terbiyesizce olacak yazamıyorum.
Allah onun da belasını versin,umarım hiçbir zaman mutlu bir yuva kuramaz.

Gebersinler.

Çok doldum kaç gündür bu mevzulara.

M Mutlutiramisu
Lütfen ikisini de ailelerine rezil edin.
Ortalığı ayağa kaldırın.
Sonra da def edin gitsin.
Siz de güçlü olun e mi?
Canınız çok yanıyordur elbette,bizim de yandı okudukça.
Ama geçecek...
Şükür ki evli değilsiniz.
Bu açıdan bakın,başınıza gelecekmiş demekki.
Bundan sonrası iyi olsun sizin için.

Siz elinizden geldiğince rezil edin onları,gerisi de Allaha kalmış,emin olun o kutsal aşkları başlarına geçecek.

Allahın sevgili kulusun ki sütü bozuk biriyle evlenip sütü bozuk nesiller çoğaltmayacaksın. Evet çok acır. Normal aldatmada bile insan yıkılıyor kahroluyor birde senin en yakınınla bunu yapıyorsa kendine gelemezsin. Ama geçecek biliyor musun. Değmediğini idrak ettiğin anda tüm acıların bitecek. Onlar kendi ayaklarına sıkmışlar. Sanıyorsun ki onlar sen aradan çekilince mutlu olacaklar? Bazı şeyler yasakken tatlı gelir. Çok geçmeden onlarında o kutsal saydıkları pis günah aşkları bitecek. Ve sen dimdik iyileşmiş bir şekilde yoluna koyduğun hayatında mutluluklar saçacaksın ve beni Allah kurtarmış iyiki de bitmiş diyeceksin. Kendini harap etme. Ağla ama kendini mahvetme. Geçecek

Seni eski konundan biliyorum, ben yinede hiç kötü düşünmemiştim ama okuyunca şok oldum. Kendim yaşamışım gibi hissettim. Sizi okadar iyi anlıyorum ki, inancınız var ise bol bol dua edin Allah onların yanına bırakmaz. Konuştunuz mu peki nişanlınızla size açıklaması ne oldu çok merak ediyorum açıkcası ikisninde savunmasını

Telefon numarası kayıtlı değildi de senin yanındayken nişanlın arkdaşını aramıştı da güya seni sormuştu di mi?
O konuda daha belliydi ama insan konduramıyor
o konu sahibi ile bu konu aynı kişi mi
ben de aldatılıyorsun demıstım ama arkadaslar aman canım cok takıksın demişlerdi burada

Eski konunuza da yazmıştım hiç normal değil diye yaptıkları.

Çok üzüldüm adınıza Allah yardımcınız olsun Tabii ki geçecek bu günler. Hiç kolay değil ama erkenden Kurtuldunuz böyle düşünün.

ama insanlar haysiyetlerinu sereflerini ne zaman kaybettiler bu kadar ?

Bunu Bu ara ben de çok düşünür oldum başıma hiç gelmedi Rabbim kimsenin başına vermesin ama ne kadar çok var aldatma burda da görüyoruz

Hele ki bir bayanın kız arkadaşına bunu yapabilmesi çok aci

Dün aklıma gelmiştiniz ne yaptı acaba ortaya çıktı mı diye düşünmüştüm..
Demek sonunda gösterdi yazışmaları.
İyi de nasıl ilerletmişler?
Neden siz ilk sorduğunuzda bu derece sert çıkmıştı ki erkek müsvettesi direk itiraf edebilirdi?
Böyle ne geçecekti eline? Çok saçma..

Çok takıyorsun benim eşim de arkadaşlarımı arar diyenlerin haklı çıkmasını isterdim. Güvensizler grubuna dahil olan ben ve diğerleri yine haklı çıktı ne yazık ki. Çok üzüldüm keşke güvenebilsek gerçekten insanlara. Yanılsak her seferinde ve neden böyle düşünüyoruz, biz yanlışız desek. İnsanlığa inancım falan kalmamıştı da tamamen eridi, bitti, kül oldu.

o konu sahibi ile bu konu aynı kişi mi
ben de aldatılıyorsun demıstım ama arkadaslar aman canım cok takıksın demişlerdi burada

Yok yahu çoğu kişi "normal bir olay değil bir şey karıştırıyorlar" demişti de bir tek darkmore kendinden pay biçip "arkadaşlarım eşimle araşır gayet normal" demişti.. Hatta ona "sayfada teksin" demiştim.

İnkara rağmen çıktı meydana. Merak ediyorum kul hakkı ile gelmeyin diyen Allah'a nasıl hesap verecekler? Ömürlerini nasıl devam ettirecekler?

Degmez biliyorum degmez ama elimde degil. Dik duruyorum deniyorum bir an geliyor cokuyorum.
Icim aciyor, kafamda her seyi yeniden yasiyorum. Sukurler olsun tek tesellim bu.
Yüzleştin mi onlarla? İnsan ne yapacağını şaşırır ya gerçekten zor. Onları sosyal medyadan takip etme bu seni daha kötü yapar. Uzak dur mümkün olabildiği kadar.

Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Ogrenince nisanlim denen haysiyetsizin ailesine anlattim. Aile de sok gecirdi. Inanmadilar, yazismalarin ekran resmini almistim onlari gosterdim. Nisani attim.

Kizla konustum. Aglaya aglaya nasil karsi koyamadigini,elinden geleni yaptigini ama olmadigini anlatti. yanlis ama masum (!) asklarini anlatti resmen. O da cok aci cekmis, hatta benden de cok cekmis. Boyle bir karaktersizlik boyle bir vicdansizlik var mi?
Hic aglamadim onun yaninda hayret ediyorum kendime. Icim ofke,nefret doldu suan yazarken ayni hisleri yasiyorum. Nefret ediyorum onlardan. O agladikca yuzune carpmak istedim.
Asil komediyi soyleyeyim mi ?
Ayrilacaklarmis. Evet ikisi de ayri ayri bunu soyledi bana. Aklim almiyor ya ayrilacaklarmis ve benim yuzume bakmaya devam edeceklermis. Bu mu insanlik? Bu mu ahlak?
Dugunume ne yuzle gelecekti.
Dusunuyorum,anlamiyorum. Igreniyorum.

darkmore öyle demişti evet ben de hatta iyi niyetine bayılıyorum demiştim esergry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…