- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Aynen ya madem diğer kızla birlikte niye nişanlısından ayrılmıyor hala?! Vallahi bu konuları okudukça birisiyle tanışmaya korkar oldum. Aldatılma gerçeğiyle yaşamak zorundayız sanırımSırayla hepimiz bir gün aldatılacaz gibi hissediyorum artık.
Bu nedir,her gün her gün
Allah belasını versin hepsinin!
Ahlaksız pislikler!
Neden hâlâ nişanlı peki,başka şeyi bahane edip ayrılsa ya,neden sürdürüyor yaa Allahaşkına biri incelesin bu türleri.
Bilim incelesin.
Neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halidir bu.
Hele o arkadaşınıza diyecek tek laf var o da terbiyesizce olacak yazamıyorum.
Allah onun da belasını versin,umarım hiçbir zaman mutlu bir yuva kuramaz.
Gebersinler.
Çok doldum kaç gündür bu mevzulara.
Sen bunu unut biz ayrılacağız, evlenelim mi dedi yani?? Daha neler duyacağız.Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Ogrenince nisanlim denen haysiyetsizin ailesine anlattim. Aile de sok gecirdi. Inanmadilar, yazismalarin ekran resmini almistim onlari gosterdim. Nisani attim.
Kizla konustum. Aglaya aglaya nasil karsi koyamadigini,elinden geleni yaptigini ama olmadigini anlatti. yanlis ama masum (!) asklarini anlatti resmen. O da cok aci cekmis, hatta benden de cok cekmis. Boyle bir karaktersizlik boyle bir vicdansizlik var mi?
Hic aglamadim onun yaninda hayret ediyorum kendime. Icim ofke,nefret doldu suan yazarken ayni hisleri yasiyorum. Nefret ediyorum onlardan. O agladikca yuzune carpmak istedim.
Asil komediyi soyleyeyim mi ?
Ayrilacaklarmis. Evet ikisi de ayri ayri bunu soyledi bana. Aklim almiyor ya ayrilacaklarmis ve benim yuzume bakmaya devam edeceklermis. Bu mu insanlik? Bu mu ahlak?
Dugunume ne yuzle gelecekti.
Dusunuyorum,anlamiyorum. Igreniyorum.
Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Ogrenince nisanlim denen haysiyetsizin ailesine anlattim. Aile de sok gecirdi. Inanmadilar, yazismalarin ekran resmini almistim onlari gosterdim. Nisani attim.
Kizla konustum. Aglaya aglaya nasil karsi koyamadigini,elinden geleni yaptigini ama olmadigini anlatti. yanlis ama masum (!) asklarini anlatti resmen. O da cok aci cekmis, hatta benden de cok cekmis. Boyle bir karaktersizlik boyle bir vicdansizlik var mi?
Hic aglamadim onun yaninda hayret ediyorum kendime. Icim ofke,nefret doldu suan yazarken ayni hisleri yasiyorum. Nefret ediyorum onlardan. O agladikca yuzune carpmak istedim.
Ayrilacaklarmis. Evet ikisi de ayri ayri bunu soyledi bana. Aklim almiyor ya ayrilacaklarmis ve benim yuzume bakmaya devam edeceklermis. Bu mu insanlik? Bu mu ahlak?
Allah belalarını versin ya ahlaksızlar.. İnsana en yakın arkadaşı bunu yaparsa kime güvencez başka.. Üzülme canım bu adam bu kız olmasa başkasıyla aldatırdı zaten kesin. Adamın ruhunda varmış ahlaksızlık. Sağlığın daha önemli boşver. Biraz kendine geldikten sonra kısa bir tatile çık kafanı dağıt biraz iyi gelir..Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Vay vay hickimseye guven kalmamis.Nasil tepki verdin?ben olsam o kizi bi guzel pataklarim yoksa rahat edemezdim
Tesekkur ederim. Insallah. Bitecek diyorsunuz ailem de oyle diyor arkadaslarim da. Zaman gectikce duzeleceksin diyolar ama gercekten hem psikolojimi hem saglimi mahvettiler.
Sen bunu unut biz ayrılacağız, evlenelim mi dedi yani?? Daha neler duyacağız.
Ya ben senin diğer konunu okumuştum,arkadaşınla kahve içerken nişanlın aramıştı ''yanılıyor muyum ?
Çok üzüldüm gerçekten.
Sana birşey diyim mi ?
Bende ayrılık yaşadığımda,ailem arkadaşlarım gelip teselli verirken geçecek diyorlardı.
Bende içimden ''Ne zırvalıyorsunuz ,öyle kolay mı,benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz,boş teselli vermeyin artık diye haykırıyordum''Kimseyi görmek istemiyordum .
Ama aradan 1 ay geçti,baktım ki hafifledi 2. ay sık sık hatırlamadığımı farkettim 3. cidden azaldı.4. bitti.
Şimdi hatırladıkça gülüyorum.
Benim atlatmamdaki en büyük fayda ;Tatile çıkmak,kendime hobi edinmek,ve ne kadar tat almasamda hayatın tadını çıkarma yöntemlerim oldu.
Eee bu arada hayatıma bir kaç kişi aldım maalesef çünkü mecburdum .
Lanet telefonda onun ismini görmek için bekleyemezdim.
Numaramı değiştim,ortamımı değiştim arkadaşlarımı bile değiştim.
Geçti mi geçti.
Şimdi onların ne yaptığını umursama ,emin ol onlarda birlikte olamayacak.
Çünkü sana attıkları kazığı ömürlerince kemirecekler.
Sen kendi acını dibine kadar yaşa ,ama onlara karşı güçlü ol.
Evet haklisiniz belki.Geçen günde zaten bu arkadaşınızla beraber dışarı çıktığınızda nişanlın kızı aramıştı sende görmüştün şüphelenmiştin. Bunun üzerine bir de bu olay olmuş zaten maili görmenize gerek yoktu bu olaydan sonra ve senin onu görmenden sonra maildeki yazışmaları silmemesi de enteresan. İlk olan olay bu olmamış yani öncesi de var zatem maili görmeden önce nişanlın arkadaşını aradığında ve gördüğünde ayrılman gerekirdi
Yok yahu çoğu kişi "normal bir olay değil bir şey karıştırıyorlar" demişti de bir tekdarkmore kendinden pay biçip "arkadaşlarım eşimle araşır gayet normal" demişti.. Hatta ona "sayfada teksin" demiştim.
İnkara rağmen çıktı meydana. Merak ediyorum kul hakkı ile gelmeyin diyen Allah'a nasıl hesap verecekler? Ömürlerini nasıl devam ettirecekler?
Evet canim o konu dogru biliyorsun.
Nasil denk geldim. O ana kadar o kizdan 1 saniye bile suphelenmezdim ya mumkun mu aklimindan ucundan gecmedi. Nasil gecsin bu kadar igrenc bir sey.
Ama o adam sorunlar cikarmaya baslamisti ben de ailesine bagladim. Aileme bagladim. Evlilik stresi dedim .Dedim de dedim.
Aptalmisim. karsima bi sekilde cikti. O cikmasaydi ben kurcalamazdim biliyo musun, evlenirdim. Aklima da gelmezdi.
Annem babam herkes sukrediyor benim kurtulduguma sukrediyolar. Ben de ediyorum ama icim aciyor. Sen de zaman diyorsun, zamanla gececek. Bekliyorum.
Cok tesekkur ederim.
Valla hala ayni dusunuyorum genclerbu konu bana pek bir ilginc geldi. Bu devirde hala askini meskini mail uzerinden yazisarak yasayan var mi yahu? Garip olan biraz da bu. Bu konu bir de mat ruj arkadasin konusu su anda kafamda soru isareti olan konular.
Ben kendim nasilsam herkesi de oyle goruyorum sanirim. Universitede bir arkadasimi seven adam sonradan bana gelip benimle bir seviyeli iliski yasamak istedigini soylediginde hayir dedim. Sebebi arkadasimin bana kotu gozle bakmasini istemememdi. O olay benim icin bir referans. Halbuki arkadasim cocugu resmen kullanmis ve gerizekali yerine koyduktan sonra da kendisiyle iliski dusunmedigini soylemisti.
O telefon olayindan sonra mail ler i nasil okudun
Mail kelimesi burada benim de gözüme çarptı yalnız orada mutabıkız..
Yani whatsapp olmaz başka uygulama olur. Neden mail?
Yaa bu gerçekle yaşanmaz,bunun şüphesi de kötü,ihtimali de kötü, başa gelmesi zaten yıkım...Aynen ya madem diğer kızla birlikte niye nişanlısından ayrılmıyor hala?! Vallahi bu konuları okudukça birisiyle tanışmaya korkar oldum. Aldatılma gerçeğiyle yaşamak zorundayız sanırım
Valla hala ayni dusunuyorum genclerbu konu bana pek bir ilginc geldi. Bu devirde hala askini meskini mail uzerinden yazisarak yasayan var mi yahu? Garip olan biraz da bu. Bu konu bir de mat ruj arkadasin konusu su anda kafamda soru isareti olan konular.
Ben kendim nasilsam herkesi de oyle goruyorum sanirim. Universitede bir arkadasimi seven adam sonradan bana gelip benimle bir seviyeli iliski yasamak istedigini soylediginde hayir dedim. Sebebi arkadasimin bana kotu gozle bakmasini istemememdi. O olay benim icin bir referans. Halbuki arkadasim cocugu resmen kullanmis ve gerizekali yerine koyduktan sonra da kendisiyle iliski dusunmedigini soylemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?