Aldatılmak..

yorumları okumadım dayanamadım hemen yazıyım diye. nasıl gurursuz nasıl onursuz bi karıymış o kuzeniniz. insan akrabasının mutlu olmasını ister o sizin arkanızdan kuyunuzu kazmış o adi erkek arkadaşınıza gelince de al birini vur ötekine işte. rezil insanlar. ortada resmi bişey yokken kurtulmuşsunuz buna da şükür. yarın öbür gün kuzeninize de yapacağı aynı şey. üzülme demek kolay 4 yıl çöpe gitmiş resmen biz ne dersek diyelim acınızı sizin kadar anlayamayız ne yazıkki ama üzülmemeye çalışın kendinizi başka şeylerle oyalamaya çalışın.

Çok teşekkür ediyorum kızlar,kafamı toplamaya davranışlarımı belirlemeye çok ihtiyacım vardı..
O benim ilk sevdiğim adamdı,güvenimi yerle bir etti..
Bundan sonra yansa karşısına geçer suyumu içerim,umurumda olmaz..
Kız..Zaten yaşını başını almış ama bazı şeylerden hestesini alamamış ona diyecek sözüm yok..

Hakkımı helal etmeyeceğim ikisinide..

canım geç olmadan gördün gerçek yüzlerini sevin ya üzme kendini takma onları kanı bozuk insanlar için kendini üzmeye değmez.
sen git üniye hayatını yaşa onlaraa en güzel kapak olur zati ..
valla allahın işine bak hiç girmiyorsun birden giresin geliyor maillere hayır tamamen hayır bu .. içini ferah tut eden bulur...

amca kızı bir de yaaa... siz aynı soyadı paylaşan insanlarsınız...
makam mevki boşa işte... insan olamadıktan sonra neye yarar

ahlaksızlık...
otelde de ne tezgahlara aracı oluyordur kim bilir .. ayy kimseye laf etmeyi sevmem ama bu kadın sinirlerimi çok bozdu....

Aynen canım..
İnan o mailine en az 2 yıldır bakmamışımdır bile..
Bizim kullandığımız maili kontrol ederdim ama diğeri aklımdan silinmişti resmen..
Ama birden geldi aklıma dedim ne zamandır bakmıyorum bir bakayım..
sonrası malum..

Aynen eşekliği baki kalmış işte
Tercih dönemindede bana diyorduki,benim burayı yaz beraber kalırız filan..midemi bulandırıyor....

bu arada erkek arkadaşınız da yakın davranmış mı hemen ona?
insan bi der noluyoruz benim sevgilim var sen de kuzenisin
beyfendinin de hoşuna gitmiş belli ki

Çok ahlaksız bi kuzenin varmış bugün bnu yapan yarın ne yapmaz öfkeni kus ve birdaha yüzüne bile bakma. Sevgilinede veda konuşması bile yapma bence hiçbişekilde iletişime geçme.

Çok ahlaksız bi kuzenin varmış bugün bnu yapan yarın ne yapmaz öfkeni kus ve birdaha yüzüne bile bakma. Sevgilinede veda konuşması bile yapma bence hiçbişekilde iletişime geçme.

Hiç muhattap olmam..
Hatta diyorum ki tek kelime etmeden herşeyi iptal edeyim..

Aynen eşekliği baki kalmış işte
Tercih dönemindede bana diyorduki,benim burayı yaz beraber kalırız filan..midemi bulandırıyor....

günahını almak istemem ama bence senle kalmayı erkek arkadışın için istemiş sen gelirsen o da gelir mantığıyla.
yoksa bu kızın sizi sevdiği yok hatta garezi var.
aynı kandansınız ya...
yazık.

Aynen canım..
Zaten kendisi diyordu..
Seninkide gelir filan gibisinden..
Diyorum ya ben çok safmışım..
Onlar gibi oyun çevirmeyi bilememişim..

Hiç muhattap olmam..
Hatta diyorum ki tek kelime etmeden herşeyi iptal edeyim..

Çokça aşkı memnu izlemişler anlaşılan. Kesinlikle kuzeninle de aynı evde kalma derim ben. Kendini yıpratma üzme canını. İçindekileri ona dök kendi yolunu çiz sevgilinle her şeyi iptal et hiçbirşekilde iletişime geçme bakalım farkında olduğunu anlayacak mı... Ya da sana msj atmaya yüzü olucak mı Allah'a havale et o bilir adaletini...

Zaten eminim kuzenim ona söyler öğrendiğimi..
Kendi başlarına bırakacağım ne halleri varsa görsün..

Bu arada erkek arkadaşın süzme salakmış ya.
Bana böyle yaklaşsa sevgilimin kuzeni beni denediğini düşünürüm. Hemen oltaya gelmiş bu.
Niye sen gidiyosun evinden rahatından oluyosun. Bu keyfi nasıl kaçırırsın?
Her dakika laf sok, iğnele. Önce anladı mı bu diye kıvranır sonra yüzüne açık açık söyle.
Kaçıcak delik arasın pis.

Cnm üüzlme diyeceğim ama insan kimsenin nasihatini kaldıramıyor değil mi O iki kişiden ne kadar nefret ettiğini tahmn edeblyorum.... Ben Allaha havale ettim sende öyle yap cnm

Salakın en önde gideni..
Öyle mi yap diyorsunuz,bilemedim şimdi :26:

Son düzenleme:
Bence hiçbir şey yapma.

Bırak,kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Ne güzel üniversiteye gideceksin sen.

Onlar da vıcık vıcık muhabbetlerine devam etsinler.

Nereye kadar sürecek orası da tartışılır.

Kızla da arana mesafe koy,hoşgeldin güle güle tamamdır.

Bir kez daha anladım kuzenlerden iş çıkmayacağını.

Cnm üüzlme diyeceğim ama insan kimsenin nasihatini kaldıramıyor değil mi O iki kişiden ne kadar nefret ettiğini tahmn edeblyorum.... Ben Allaha havale ettim sende öyle yap cnm

Aynen canım..
Allah'a havale ediyorum..
En güzeli bu..
İçimdeki yangını en iyi Rab'im biliyor..

Bende geçde olsa anladım canım..
Bu devirde kendi başınasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…