Aldatılmanın verdiği acıyı yaşayan bilir...

Böyle bir adam bırakın sabaha kadar uykusuz kalıp sigara içmenizi, telefonunuzun şarjını harcamaya bile değmez.
Bu tarz konulara çok nadir yorum yaparım, ki tecrübesiz olduğumu düşüneceksiniz 20 yaşındayım. Ancak annemin hayat hikayesini ezbere biliyorum, babamın yaptıklarını.
Babam annemi sayısız kere aldattığında -dayak, küfür, hakaret, eziyet de var- ve annem dayanamayıp boşanmaya karar verdiğinde ben 1 yaşındaydım, abimse 5.
Annem emekli olmasına 1 sene kala işten çıkarılmıştı ve 5 kuruşsuzdu. Anneannem, dedem öldükten sonra başka biriyle evlenmişti ki o evlendiği adamın (yine de Allah rahmet eylesin) anneme karşı hiç tahammülü yoktu, bize de.
Annem babamla olan 10 senelik evliliğinde çok uğraştı, didindi, çabaladı, "git ve ne zaman istersen gel, sadece bana ait olacak şekilde geri dön, hoşgeldin'den başka bir şey demeyeceğim" cümlesini bile kurdu, ama babam anneme "o kadın"ın ismiyle seslenmekten bile vazgeçemedi.
Ne mi oldu? Annem sınırsız ölüm tehditi, bizim babamız tarafından kaçırılmamız, mahkeme salonlarında yediği dayaklara direndi ve boşandı.
Şimdi küçük ailemizle çok ama çok mutluyuz. Elbette acı çekti, ama evlatları için direndi. Her bu konu açıldığında "neden daha önce boşanmadım" diye kendine kızar.
Her acı geçer, insanlar evlatlarını kaybediyorlar.
Babam mı? Şimdi evli, karısını en az 4-5 kadınla aynı anda aldatıyor. Gayrimeşru çocuğu dahi var. Yeni eşi aynı sıkıntıları çekiyor. Anlayacağınız insanlar asla değişmiyor. Babam aynı insan, annemse yepyeni biri. Kendini o iğrenç çukurdan çekip kurtarmış ve evlatlarını en güzel şekilde okutup yetiştirmiş biri. Bizse onu mutlu etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz, eğer o bu kararı vermeseydi "o canavar adam"la aynı evde yaşamaya mahkum olacaktık.
Sakın kendinizi bırakmayın, bir evladınız var. Ben ondan küçüktüm annem bu kararı verdiğinde, ama inanın hiçbirimiz 1 gün olsun pişman olmadık. Çocuğunuza sarılın, bir şekilde çıkın bu girdaptan.
Allah yanınızda olsun.

Bunun ne kadar ağır bisey olduğunu biliyorum en yakınımda yaşadım.
Unut diyemem mümkün degil nitekim.
Ağla bağır çağır eşine tüm nefretini kus, kus ki kendine zarar vermiş olma.bi yaşam koçuna git ve hayatını planlamasını iste.şuan tek başına mantıklı kararlar alabilecek durumda degilsin.tamamen kendine gelip sağlıklı düşünebilene kadar boşanma işini ertele.. bunca ağır olayların içinde bi de boşanma sürecine giripte yıpratma ruhunu.keyfini beklesin, ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git avukata.

o karı da senin o eski öküzde tam bi ş...zler , kendini yıpratma güçlü sur herkese karşı, çok gençsin henüz hayat devam ediyor, kendin içinde çocuğun içinde mücadele et pes etme...

Ben de yaşadım aynı duyguları..
Bu kadar kötü olmanızın nedeni aslında kendi kızgınlığınız..
Hiç haketmeyecek birine verdiğiniz değere sevgiye aşka kızıyorsunuz..
Ve şu anda suçlu olanın değil sizin acı çekmeniz gücünüze gidiyor.
Geçecek ve onlar vebali ödeyecek.
Şu anda onlarla ilgili üzüldüğüm tek şey evladınız ve doğacak evlatları.
İçinizdeki en günahsız olan iki çocuk..
İnşallah her ikisinin de güzel hayatları olur..
Diğer kadına mutlaka tazminat davası açın.
Bir kadın hemcinsinin yuvasını dağıtıyor.
İlahi ceza verilecek zaten ama bir de tazminat cezasına çarptırın..
İçinizi soğutur..

Boylelerini suruceksin bu ulkeden...
Rabb'im neler oluyor biz insanlara
Rabb'im sabir versin sana bacim♥

Allahından bulsun bu aldatan erkekler. Eşinizle yüzleştiniz mi, kendini savunmak için bişe diyormu?

Kanım dondu resmen okurken. Normalde soğuk kanlıyım ama yaşadıklarını gözümde canlandırdım da Allah güç versin diyorum. Ama yazımından aslında bunları atlatabilecek kadar güçlü bir kadın olduğunu hissettim. İhtiyacın olan tek şey sadece zaman.

Her şeyi bir köşeye bırakıyorum da tatil zamanı hesap soran aşağılık kadından korkup kendi çocuğunu inkar etmesi bende ipleri kopardı.

Hakkında hayırlısı olur umarım.

anlamadığım T..ye ne oldu en son ne zaman görüştüler
M nerden çıktı...üstelik hamile

herkes gerekeni yazmış, benim de anlamadığım başka birini sevmiş sizi artık beğenmiyormuş eee tatil ne alaka?????

inanın çok üzüldüm..sizede üzülme demicem elbet üzülürsünüz ama gecicek emin olun ....

sen bu eşi seçtin ve sonuçları hak etmediğin gibide katlanacaksın ...peki yavrun o böyle bir hayatı istermi ...
kendi seçimlerimizin acısını yavrularımızdan cıkarmayalım onu üzgün bitkin karşılamayın .. bırakın sigara yakmayı uyumamayı..sizi kaybeden yansın...yavrunuzla hayatınıza bakın..allah onlarında cezasını versin ...inşallah bir gün gün yüzü görmezler...

artı allahın sevgili kulusun ..gerçekleri karşına çıkardı..ya bilmeden aldattığını yaşadaydın o adamla ... ?

Allah hic bir seyi gizli birakmaz.ergec gercekler gun isigina cikartir.bu da sizi sevdigindendir.rabbim sizi uyardi,ve sizde onu dinleyin.yolunuz acik olsun.
Çok doğru yazmışsınızEn büyük korkum aldatılmak değil, aldatılıp bunu bilmeden yaşamak.

KENDİ Pİsliklerinde bogulurlar zaten merak etme
tek yapman gereken bu adamdan boşanıp kendine ve çocuguna yeni bir hayat kurmak
ve allahın adaletini zaman içersinde görüp izlemek(yanında türk kahvesi eşliğinde)

bu tip hikayelerde genellikle erkeklerin sonu çok acı oluyor maalesef...örneklerle tescilli

Olur ya hayatin iste hersey olur
h3p baskalarinin basina gelmeyecek ya.

benimde eski esim beni ve cocugumu baska bir kadin icin terk ettiginde
kocam bizii xx terk etti diye yazmistim
aklima o geldi de. Yasananlar normal gecer bende yemedim icmedim uyumadim oyoe pismanim ki ne var yani cokta sevmiyormusum demekki bi daha evlendim
iste o an insan kendije soz geciremiyor hersey geciyor yasadigin hayal kirikligini anca suan benim gibi kelimlere dokeceksin unutacaksin o hissi ve sana verdigi o tuhaf bas donmesiyle mide bulanti arasindaki gecen sure tadindaki igrenc sallanmayi

Ne denir ki Allahından Bulsun Misli Misli..
O göz yaşlarının her bir zerresi sorulacak onların ikisinede..
Sabret bekle ve gör.Allah büyüktür.

pislikler...
zaman her şeye ilaç...
ama bil ki onlar hiç ama hiç mutlu olamayacaklar...
çocugunun, senin ahı yerde kalmaz...
ddaha çok gençsin..
hayat güzellikler getirecek...
kurtulduguna şükret..
akıllı bir yalnızlık sorunlu bir ilişkiden çok daha iyidir.

Bırak layıgını bulmş iste.. temiz bi kadınla değil milletin kocasını ayartan bi kadınla bu adam... yarın kendini aldatmıyacağı ne malum.. çocuğuna sahip çık bosveer ne bk yerse yesinler. Eden bulur merak etme

Benim anlamadığım aldatılma olayı olmasaydı.Yani şöyle siz tatile çıktınız ve o yazılanları görmemiş olsaydınız bu adam sizinle yaşamaya devam edecek miydi?Çünkü tatile çıkmada ki amaç sanırım aranızdaki sorunları düzeltip tekrar barışmaktı. Diğer tarafta da hamile bir kadın.Yani ne diyeyim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…