Aldatılmanın verdiği acıyı yaşayan bilir...

sana hareket ve kufur etmesinin sebebi sen ayril diyeymis yapacagin en iyi sey surundurmek nafaka davasi ac tel mesajlari

Basina gelen cok kotu birsey..ama sen neden baskasini sevdigini bile bile esinle evlendin?bunu kendin söylüyorsun.buyuk ihtimalle onlar sevgiliyken esin senle tanisti.belki kavga ettiklero bir dönem yada baska birsey var.sen ciktin ortaya.esin senle evlendi ona inat olsun diye bile yapmis olabilir.ben baskasini sevdigini bildigim erkekle evlenmem mesela.sende hatalisin.tabi o dönem esinon seni tercih etmesinin verdigi zafer sarhoslugunla bunu dusunemedin...kimse masum degil aslinda.o kadinda gurursuz davranip hirsindan belkide pesini birakmadi tabi.esinde dunden razi birlikte olmaya basladilar.hatta bebek olayi bile olmus...ben esinden ayrilicagini düşünmüyorum.esin zaten ikinizide idare ediyor oda bosanmaz senden siz boyle gidersinniz.adam baska ask larda yelken açabilir zira egosu tavandir..iki kadin beni paylasamiyor diye havalanmistir...

O kendisi itiraf etmiş görüştüğünü ve sen buna rağmen devam edip bir de çocuk yapmışsın.
Allah akıl fikir versin böyle adama. Ayrılmakla doğru kararı vermişsin.

Bugün boşanmamın üzerinden bir hafta geçti.
Herşey çok çabuk oldu.Öyle sanıldığı gibi haftalar sürmedi.10 Kasım Pazartesi günü dilekçeyi verdik,11 Kasım Salı boşandık.Hakimin odasına girip çıkmamız 3 dk sürdü.Şimdi işe gideceğim arkadaşlar mesajlarınızla bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.hoşça ve dostça kalın!

Allah kolaylk versin canim hayatini yavas yavas duzene koymaya baslamalisin. Bu yazdiklarin hepimizin basina gelebilir hic kolay olmadigini tahmin ediyorum. Unutma sen degerlisin kimsenin seni uzmeye hakki yok.

Gerçekten adınıza çok üzüldüm.
Allahım böyle sapkınlardan hepimizi koruyun.
Ahlaksız pislik!
Ayakları yere basan bir bayansınız, çalışıyorsunuz.Sizin o hayvana ihtiyacınız yok.
Çocuğunuzuda alıp gidin o hasretinizden gebersin, bakalım yuvasının sıcaklığını o o*ospularda bulabilecek mi?
Ay ağzımı bozdurtuyorlar.
Kadın bide hesap sormuş o kadınla çocuğun yanındasın dimi diye ya.
Ben diyorum bi kadının düşmanı yine başka bir kadındır diye ama bana karşı hemen cephe alıyorlar.
Allah herkese vicdan versin diyecek lafım kalmadı, siz gerçekten çok sakinsiniz.
Ben o kadının numarasını alıp rezil ederdim.
Zina davası o açın adama tazminat isteyin kuru kuru boşanmak olmaz.
Herşey müstahak o pisliğe.
Of çok moralim bozuldu ya
Evlenmeme kaldı 5 ay ve ben çok korkuyorum böyle okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…