- 14 Ekim 2014
- 14
- 5
- 3
- 44
- Konu Sahibi yetersevda07
-
çünkü kendinceeşiniz ne yapmaya çalışıyor anlamadım.madem 5 aydır ilişkisi varmış ve boşanma aşamasına gelmişsiniz tatile çıkma neyin nesi..
Ailem tazminat almamı istemiyor bu işin bir an önce bitmesi için ve de buna tenezzül etmemi istemiyorlar sadece çocuk için nafaka olabilir.Yaşadığın şokun etkisi bu çöküntü
Zamanla durulacak içindeki keder, hırs evresine geçeceksin sonra ifadesiz bir şeye dönüşecek içinde
Biraz sabır sadece, oyalamaya bak kendini
Ve lütfen ama lütfen o şerefsizden öyle bir tazminat al ki aklı oynasın yerinden
Böyle bir adam bırakın sabaha kadar uykusuz kalıp sigara içmenizi, telefonunuzun şarjını harcamaya bile değmez.
Bu tarz konulara çok nadir yorum yaparım, ki tecrübesiz olduğumu düşüneceksiniz 20 yaşındayım. Ancak annemin hayat hikayesini ezbere biliyorum, babamın yaptıklarını.
Babam annemi sayısız kere aldattığında -dayak, küfür, hakaret, eziyet de var- ve annem dayanamayıp boşanmaya karar verdiğinde ben 1 yaşındaydım, abimse 5.
Annem emekli olmasına 1 sene kala işten çıkarılmıştı ve 5 kuruşsuzdu. Anneannem, dedem öldükten sonra başka biriyle evlenmişti ki o evlendiği adamın (yine de Allah rahmet eylesin) anneme karşı hiç tahammülü yoktu, bize de.
Annem babamla olan 10 senelik evliliğinde çok uğraştı, didindi, çabaladı, "git ve ne zaman istersen gel, sadece bana ait olacak şekilde geri dön, hoşgeldin'den başka bir şey demeyeceğim" cümlesini bile kurdu, ama babam anneme "o kadın"ın ismiyle seslenmekten bile vazgeçemedi.
Ne mi oldu? Annem sınırsız ölüm tehditi, bizim babamız tarafından kaçırılmamız, mahkeme salonlarında yediği dayaklara direndi ve boşandı.
Şimdi küçük ailemizle çok ama çok mutluyuz. Elbette acı çekti, ama evlatları için direndi. Her bu konu açıldığında "neden daha önce boşanmadım" diye kendine kızar.
Her acı geçer, insanlar evlatlarını kaybediyorlar.
Babam mı? Şimdi evli, karısını en az 4-5 kadınla aynı anda aldatıyor. Gayrimeşru çocuğu dahi var. Yeni eşi aynı sıkıntıları çekiyor. Anlayacağınız insanlar asla değişmiyor. Babam aynı insan, annemse yepyeni biri. Kendini o iğrenç çukurdan çekip kurtarmış ve evlatlarını en güzel şekilde okutup yetiştirmiş biri. Bizse onu mutlu etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz, eğer o bu kararı vermeseydi "o canavar adam"la aynı evde yaşamaya mahkum olacaktık.
Sakın kendinizi bırakmayın, bir evladınız var. Ben ondan küçüktüm annem bu kararı verdiğinde, ama inanın hiçbirimiz 1 gün olsun pişman olmadık. Çocuğunuza sarılın, bir şekilde çıkın bu girdaptan.
Allah yanınızda olsun.
anlatmadığım ayrıntılar,mide bulandırıcı... o adam kadını boşanmak üzere olduğuna ve beni sevmediğine birlikte yaşamadığımıza ikna edebilmek için göğsünde ve sol kolunda bir kalbin içinde adımın yazılı olduğu dövmeyi kadınla birlikte sildirmiş ve onun yani m.....'in adını yazmayı teklif etmiş nurlum.Benimle birlikte olmuyordu nisan mayıs aylarıydı dediğim gibi küçümseme beğenmeme ,giderlere karışmama dönemi o yüzden vücudundaki değişiklikleri göremiyordum.Bir pazar günü kızım o uyurken göğsüne attı kendini ve o normalden daha fazla acı duyarak bağırdı hemen üstünü çıkardı ve o anda gördüm yara bere içindeydi sildirdiği yerler....Metresine karısı icin ' o kadın ve cocuğunun ' deme cesaretini veren adamdan hayır gelmez .
Allah senin ve bebeğinin yolunu açık etsin .
Burda anlatmadığım çok ayrıntılar var ona bağırıp çağırmalarım telefonda yüz yüze mesajla vs.oldu.
anlatmadığım ayrıntılar,mide bulandırıcı... o adam kadını boşanmak üzere olduğuna ve beni sevmediğine birlikte yaşamadığımıza ikna edebilmek için göğsünde ve sol kolunda bir kalbin içinde adımın yazılı olduğu dövmeyi kadınla birlikte sildirmiş ve onun yani m.....'in adını yazmayı teklif etmiş nurlum.Benimle birlikte olmuyordu nisan mayıs aylarıydı dediğim gibi küçümseme beğenmeme ,giderlere karışmama dönemi o yüzden vücudundaki değişiklikleri göremiyordum.Bir pazar günü kızım o uyurken göğsüne attı kendini ve o normalden daha fazla acı duyarak bağırdı hemen üstünü çıkardı ve o anda gördüm yara bere içindeydi sildirdiği yerler....
teşekkür ederim.
yüzleştim...hep yalan inkar..sonra kanıtlar belgeler...ve kabullenmeler ardından pişkin pişkin beni sen ittin demelerAllahından bulsun bu aldatan erkekler. Eşinizle yüzleştiniz mi, kendini savunmak için bişe diyormu?
Burda anlatmadığım çok ayrıntılar var ona bağırıp çağırmalarım telefonda yüz yüze mesajla vs.oldu.
anlatmadığım ayrıntılar,mide bulandırıcı... o adam kadını boşanmak üzere olduğuna ve beni sevmediğine birlikte yaşamadığımıza ikna edebilmek için göğsünde ve sol kolunda bir kalbin içinde adımın yazılı olduğu dövmeyi kadınla birlikte sildirmiş ve onun yani m.....'in adını yazmayı teklif etmiş nurlum.Benimle birlikte olmuyordu nisan mayıs aylarıydı dediğim gibi küçümseme beğenmeme ,giderlere karışmama dönemi o yüzden vücudundaki değişiklikleri göremiyordum.Bir pazar günü kızım o uyurken göğsüne attı kendini ve o normalden daha fazla acı duyarak bağırdı hemen üstünü çıkardı ve o anda gördüm yara bere içindeydi sildirdiği yerler....
evet tabi aşamalar aynen böyle gelişiyor hep zaten..bundan sonra da akrabalardan ,ailelerden yardım istenecek,olmayınca da tehdit etmeye başlayacak..yüzleştim...hep yalan inkar..sonra kanıtlar belgeler...ve kabullenmeler ardından pişkin pişkin beni sen ittin demeler
bu yazınız da burada konu açan bazı kadınlara örnek olsun..diğer kadınlar hep diyorlar,evlilkleri bitmiş aslında,kadın adamdan ayrılmıyor,beni seviyor ama çocuğu için katlanıyor vsss yazıp duruyorlar...işin aslı budur işte..Burda anlatmadığım çok ayrıntılar var ona bağırıp çağırmalarım telefonda yüz yüze mesajla vs.oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?