- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aldatmayan erkeklerde var ama işte onun için kişilikli biri olması ve bazı şeyleri görmüş geçirmiş aşmış olması gerek .bakıyorsun adam 50 yaşında fıldır fıldır gözleri yani .evinde çoluk çocuk var ..hiç umrunda değil .
Fırsat yaratmamak erkeğin elinde aslında.ama yapmıyorlar aksine birileri düşsün diye bakıyorlar.hastane ortamıda buna müsait.çok fazla kadın var .kadınlar kariyerli güçlü erkekle olmak istiyor statu atlamak için .hatta kendini çok rezil durumlara düşüren kadınlar var .
Sen üzülme daha iyileri çıkar emin ol .sen derslerine odaklan kariyerin için çalış ..
çok teşekkür ederim.. salmamaya çalışıyorum biraz spor bile yaptım bugün. kendini kandırmak gibi olsa bile.
evet açıyorum pozitife... çevreme de buradaki gibi yansıtmıyorum çok yakınlarım biliyor sadece. ondan çoğu kişi iyi dayanıyorsun falan diyor hatta. psikiyatrım bile dedi bunu, kendine haksızlık etme iyisin diye. ilacı bile kesti neden bilmiyorum normalde ilaç vermeyi pek severler ondan şaşkınım.
çoğu eski arkadaşım evlendi. evlenince de resmen eski kız arkadaşlarını unutuyor kadınlar, arayıp sorsam bile artık görüşmezler benle. eşlerini bile tanımıyorum çoğunun. sanırım tehdit olarak görüyorlar bekar kadınları tekrardan iletişim kurmuyorlar, mutlu mesut bebekli yuvalarının resimleriyle donatıyorlar sosyal medyayı, bizler onların resimlerini beğenen ezikleriz sanki öyle bir tavır. sinir olmamak mümkün değil, ama öyle kabul ediyorsun işte.
valla sadaka vermek... evet yani, tek akıllılık noktam evlenmemiş olmak içimde hissetmişim bişeylerin ters olduğunu ki kabul etmemiştim. yoksa şu an evli çocuklu mutlu yalanlarıyla ortalıktaki kadınlardan biri olacaktım. benim erkekler adına ümidim kırıldı biraz. geçen gün bi erkek arkadaşımla dertleştik de. "sana bişey itiraf edeceğim çevremde ilişkisi olan evli tüm erkekler aldatıyor. o yüzden üzülme" dedi. ama ben daha çok üzüldüm. demek ki düzgün erkek yok. napıcam bilmiyorum... adamın şeyine makine takıcam bu gidişle. ya da evlilik sözleşmesi yapıp aldatırsa donunu bile alırım diye eklicem falan bilmiyorum ya.
işte üzülme hırs yap otur çalış seneye onun gibi olmayı dene . çalışarak kafanı da dağıtırsın geçmişe üzülmek yüzüne kalbine kırışıklık yükler getirir bu eziyeti kendine çektirmeüzülüyorum ya.
napayım... senelerce onu destekledim. onun yerinde ben olabilirdim. ona verdiğim desteği kendme versem şu an doğu hizmetinde 20 bin lira alan, belki sevgilime saatler alan ben olabilirdim.
buna üzülüyorum yakendi aptallığıma üzülüyorum.
onon gibi derken kişilik ona benzemek değil. kariyerine tutun demek istiyorum yanlış olmasın onu bırak ne hali varsa görsün görcek zatenişte üzülme hırs yap otur çalış seneye onun gibi olmayı dene . çalışarak kafanı da dağıtırsın geçmişe üzülmek yüzüne kalbine kırışıklık yükler getirir bu eziyeti kendine çektirme
işte üzülme hırs yap otur çalış seneye onun gibi olmayı dene . çalışarak kafanı da dağıtırsın geçmişe üzülmek yüzüne kalbine kırışıklık yükler getirir bu eziyeti kendine çektirme
onon gibi derken kişilik ona benzemek değil. kariyerine tutun demek istiyorum yanlış olmasın onu bırak ne hali varsa görsün görcek zaten
İnanmıyorum ya ne kötü insanmış allah bildiği gibi yapsın
Evlenmedigin icin yat kalk dua et bence
Ben olsam bu erkek müsvettesini rezil rüsva edecek bir komplo düşünmeye çabalar sonunda da çekinmeden uygulardım.sırf benden çaldığı zaman için yapardım bunu. Evlenmediğm için mutlu olurdum evet ama yanına da bırakmazdım.
iki yıllık sevgilin ayrılığımıdan bir yıl sonra başka bir bayanla 56. Ayını kutluyordu hesaplarken dünya başıma yıkılmıştı sjsjdjdj
Ama geçiyor sadece biraz zaman tanımanız gerekiyor kendinize emin olun geçiyor
Bi zaman sonra gülüp geçilecek bir mesele halini alıyor sadece
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sizin bi şey yapmanıza gerek kalmadan ahlarınız etki edecektir zatenay ağlıyodum güldüm ya :)
sadece çok başarılı mutlu olup pişman etmek istiyorum beni mahvettiği gibi mahvolsun istiyorum. her konuda ama. işi ailesi arkadaşı kalmasın mutsuzluktan gebersin
az önce şeytan dürttü
gittiği kongrenin fotolarını buldum.
o kızı sormuştum geldi mi diye ex'e. yok demişti.
fotoların nerdeyse hepsinde yanyanalar.. habersiz çekilenlerde kabak gibiler. haberli çekilenlerde resmen saklanmışlar.
ve geri kalan toplantı fotolarında yoklar. otelde artık nası takıldılarsa. odaya kapanıp sevişmişlerdir.
gün yüzü göremesinler inşallah. pislikler köpekler.
resmen elimde kanıt yoktu artık kanıtım var.
bana tusu kazanamıyorum diye çemkiren anasına "al oğlunun beni senelerdir aldattığı evli sevgilisi" diye fotoları atasım var
allah belalarını versin ya.
çok canım acıyor
Aradiginizda inkar etti ya peki sonra mesajla falan bir sekilde açıklama yapti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?