ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

üzülüyorum ya.

napayım... senelerce onu destekledim. onun yerinde ben olabilirdim. ona verdiğim desteği kendme versem şu an doğu hizmetinde 20 bin lira alan, belki sevgilime saatler alan ben olabilirdim.

buna üzülüyorum ya kendi aptallığıma üzülüyorum.

ilacı kesmesi güzel habermiş sevindim canım. kafada halletceksin başka yolu yok.
evlenenlere bakma sen . şimdi bekarda bir dert varsa evlilerde 3 dert oluyor. bence derdini sev hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi değil. senin gibi bekar kızlarla takıl ya da erkek arkadaşlarınla. hatta şöyle bir tecrübem var. aslında erkek arkadaşlar insanı daha rahatlatıyorlar. kızlarda hep bir sorun stres kıskançlık oluyor az ya da çok. ama erkekler öyle değil güldürüyorlar bunu dene bence.

aldatmaya gelince herkes kaderini yaşıyor çok kadının başına geliyor aldatma. ileride yne gelebilir canım. önemli olan senin güçlü durman. güvenirsin güveni zedelerse bırakman gerektiği yeri bilirsin olay bu. tabi bu noktada iş devreye giriyor, işin varsa daha kolay olur. o yüzden kariyerine skıca tutun ve sakın bırakma. erkekleri de boşver hayatta herşey değişiyor siliniyor ,biri gelip biri gidebilir kimse vazgeçilmez değil ki.

işte üzülme hırs yap otur çalış seneye onun gibi olmayı dene . çalışarak kafanı da dağıtırsın geçmişe üzülmek yüzüne kalbine kırışıklık yükler getirir bu eziyeti kendine çektirme

onon gibi derken kişilik ona benzemek değil. kariyerine tutun demek istiyorum yanlış olmasın onu bırak ne hali varsa görsün görcek zaten

onon gibi derken kişilik ona benzemek değil. kariyerine tutun demek istiyorum yanlış olmasın onu bırak ne hali varsa görsün görcek zaten

farkındayım durumların

öyle olsun istemiyorum işte çabalıyorum. bugün ilk defa kendimi ezik gibi hissetmedim, ablam biraz saçma bişeyden üstüme geldi... yine kendimi açıklıcam diye harap ettim ama bu kez annemle babam net gördüler durumu ve bana hak verdiler. benim etrafımdaki insanların akılları başlarına geç geliyor ama bi anlamı olmuyor bu kez benim için. neyse kendimi güçlü hissettim en azından .

bir de derse otursam iyi olacak 1.5 aydır 30 saat anca çalışmışımdır mahvetti...

evet kariyerine tutundu... geri kalan her şeyi bıraktı... allah belasını versin. ben de klasik kızlardan olmayayım ilgi göstermiyorsun diye ağlananlardan olmayayım diye halden anlayayım dedim. meğer adam kendi için yapıyormuş ne yapıyorsa.

Evlenmedigin icin yat kalk dua et bence

o da benim akıllılığım oldu.

teklif etmişti sınavı kazanmadan olmaz demiştim çünkü ona bağımlı olmak istemedim. uzman dr un yanında tusa çalışan ezik karısı olmak istemedim (hocalardan böyle olanların hepsi aldatıyordu)

sanırım bu ilişkide yaptığım tek mantıklı şeydi. bir de düşünceli seven ayaklarını yemeyip ayrılsaymışım iyi olcakmış ama neyse.

az önce şeytan dürttü

gittiği kongrenin fotolarını buldum.

o kızı sormuştum geldi mi diye ex'e. yok demişti.

fotoların nerdeyse hepsinde yanyanalar.. habersiz çekilenlerde kabak gibiler. haberli çekilenlerde resmen saklanmışlar.

ve geri kalan toplantı fotolarında yoklar. otelde artık nası takıldılarsa. odaya kapanıp sevişmişlerdir.

gün yüzü göremesinler inşallah. pislikler köpekler.

resmen elimde kanıt yoktu artık kanıtım var.

bana tusu kazanamıyorum diye çemkiren anasına "al oğlunun beni senelerdir aldattığı evli sevgilisi" diye fotoları atasım var

allah belalarını versin ya.

çok canım acıyor

Son düzenleme:
Ben olsam bu erkek müsvettesini rezil rüsva edecek bir komplo düşünmeye çabalar sonunda da çekinmeden uygulardım. sırf benden çaldığı zaman için yapardım bunu. Evlenmediğm için mutlu olurdum evet ama yanına da bırakmazdım.

ben de istiyorum ama napabilirim? hiç bilmem böyle çirkeflikleri...

benden zaman istediği kafam karışık blabla dediği zamanda o pis kadınla sevişmiş ya.

pislik

iki yıllık sevgilin ayrılığımıdan bir yıl sonra başka bir bayanla 56. Ayını kutluyordu hesaplarken dünya başıma yıkılmıştı sjsjdjdj

iki yıllık sevgilin ayrılığımıdan bir yıl sonra başka bir bayanla 56. Ayını kutluyordu hesaplarken dünya başıma yıkılmıştı sjsjdjdj

Ama geçiyor sadece biraz zaman tanımanız gerekiyor kendinize emin olun geçiyor

Bi zaman sonra gülüp geçilecek bir mesele halini alıyor sadece

ay ağlıyodum güldüm ya :)

sadece çok başarılı mutlu olup pişman etmek istiyorum beni mahvettiği gibi mahvolsun istiyorum. her konuda ama. işi ailesi arkadaşı kalmasın mutsuzluktan gebersin

ay ağlıyodum güldüm ya :)

sadece çok başarılı mutlu olup pişman etmek istiyorum beni mahvettiği gibi mahvolsun istiyorum. her konuda ama. işi ailesi arkadaşı kalmasın mutsuzluktan gebersin
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sizin bi şey yapmanıza gerek kalmadan ahlarınız etki edecektir zaten

Ne iğrenç biriymiş. Böyle iğrenç insanların hayatları hep sıkıntı içinde geçer. Kişi ne yaparsa o şekilde yaşar. Kötü biri asla huzurlu bir yaşam süremez. Başarılı ve zengin olabilir fakat bunlar huzurlu ve mutlu olduğu anlamına gelmez. Onun hayatına ve fırsatlarına imrenme bu yüzden. Zaten bir tusa bakıyor seninki de, tıp mezunusun sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…