- 24 Ekim 2016
- 229
- 284
- 103
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Tus'u kazan bir üst modelini al, kap yakışıklı bir abi, bak bakalım aklına geliyor mu :))))
bu yorum çok ama çok güzel . bence bunu her umudu kırılan düşünsün :)))
girl nasılsın yine de artık yavaş yavaş hergün bir tık daha iyi hissediyorsundur bence. her duygu sabit gitmiyor yoğunluktan sora azalarak devam ediyor bir gün hiç oluyor (yaşasın ki öyle :)) ) derslerin nasıl gidiyor
aaaah ah ne güzel söyledin. Allahtan annem akıllı kadın da altıma araba verdi yoksa iyice ezik görecekti beni. Tabi alt segment bi model ama arkadaşlarım bile kendi paralarıyla alamadılar o kadar henüz biriktirip.
Ay tam ayrılık modumuzdayken bi gaz ev de aldılar annemler bu arada, bi de özellikle söylettirdi ex'e bana "benim için aldılar" dedirtti bana ajahsjakah
Ya bu arada şu çocuk vardı ya bunun eski arkadaşı kahve teklif etmişti bi kabul edip çıksam mı ki arkadaş modu yaa içovuğu istemiyorum ama sanki kafamda onu bitirmenin ilanı olacak bana ilgisi olan biriyle görüşmek. Çünkü hala sadakat modundayım bekar bile olsam ilişki istemesem bile o kadar uzun süre tek adamla kalmışım ki çıkamadım o moddan.
Şimdi okudum bunu. Bence eski arkadaşıyla görüşmemen daha doğru gibi çünkü tamamen haklı konumdasın ve onun ağzına laf vermemen en iyisi olur. Ama kendini hazır hissediyorsan kapatma kendini mutlaka görüş birileriyle, hazır değilsen boşver. Bunu yazdığına göre yavaş yavaş o moddan çıkıyorsun demektir bence :) Bu iyi haber.
Annenin senin için bunları yapması şahane, maddiyat önemli değil dense de insan önemsiyor. Ben sevgilimle görüşürken nasıl üzülüyorum işsizim diye şu an hep eziliyorum. Bu büyük bir şans olmuş senin için gerçekten çok şanslısın. Şartlar olgunlaşınca daha da iyilerini yapacağına inanıyorum mesleğin müsait buna.
sakın ezilme. ben de en yakınım o diye her tür güvensizliğimi açtım bana kötü davrananları aktardım ona adam beni tamamen ezik gördü artık o kadar pişmanım ki...
ya pek ortalıkta olmadığımdan sosyal medyayı da sevmediğimden şu an böyle ummadığım kişilerden talep çıktı ayrıldığımı ilişki durumunu kaldırmamdan anladılar muhtemelen.
maddi durumu ben hiç önemsemedim çalışır kazanır kendimiz yaparız diyordum eksiklik çekmediğimiz sürece gerisi önemli değil kafasındayım. ama şu an kafam değişti biraz sanırım.
Maddiyatı önemsemeyince madalya takmadılar bana bugüne dek, değişsin bence de. Ummadığın başka kişilerden gelen talepleri hazır olduğunda değerlendirebilirsin ama en iyisini sen bilirsin tabii :)
girl bak zor zamanlar ama kendini değişime aç. geçmişte ilkbaharı da yaşadın yazı da yaşadın ama şimdi kıştasın . ama mevsimlerin en güzel özelliği ne . bitiyorlar geçiyorlar. hemen bakış açını buna odakla. anı yaşamaya odakla. zor başlangıç zor ama ayağını sürü gelir.
doktor, psikolog , meditasyon, normal erkek arkadaş (dertleşmek için ) , bol kahve zeki ve akıllı kadınlardan öğütler,akıl almalar, bazen tek çıkıp kahve içip alışverişler. bunların hepsini dene ama zamanla zamanın ve yaptıklarının iyi geldiğini zaten kendin görceksin.
en mutlu olduğun anın fotoğraflarına bak. çıkar önüne koy. tek başına olduğun zamanlara. ve onları hatırla. yani pes etme bi yolunu ara ki bulursun işte canım. zor ,dikenli bir yol ama imkansız değil.
en güzeli de artık umursamaz olmayı dene. kendin hariç kimseyi umursama uzat ayaklarını hayatını imkanlarınca kendin için yaşa. bunu bir tat ne demek istediğimi anlicaksın zamanla :) bırak insanlar gelsinler gitsinler konuşsunlar isteyen istediğini yapsın ama sen senin sana ait hayatını imkanlarınca yaşa. yazması kolay ama zaman alıcak dediklerim . kendini bırakmazsan yeni seni yeni girl ü doğurursun . şu dezavantajları lehine çevir çok işine yarar canım
uyuyamadım
o kadının instagramını kurcaladım... gözüme o kadar çirkin geliyor ki... m bi yandan da elimde değil kurcalayıp duruyorum..
benden ne fazlası vardı ki... anı yaşatıyordu tabi... benim gibi geleceğe yatırım yaptırtmıyordu...
benden ne fazlası vardı ki... bütün fotolarında o kadar gülüyor ki. o mutluyken benim bu kadar mutsuz olmam haksızlık
ben de mutlu olup sevip sevilmek istiyorum... ama hak etmiyorum demek ki...
Kadin evli diyosun bence esi bilmeli. Sen nasil düşünmedin bunu hayret
o kadın sizden fazlası şu
bir adam için kendini hiç etmemiş
kendi yoluna bakmış o yolunda ilerlerken onunla mutlu olmak isteyenin ona eşlik etmesine izin vermiş sizin gibi yolundan saptırmalarına izin vermemiş
hala kendi hayatınızı o adam için hiç ediyorsunuz
kaç yaşına gelmişsiniz hala elinizde bir iş yok niye çünkü kendinizden önce başkasını düşünmüşsünüz
bu dünyaya tek geldik tek gideceğiz başkasının başarısının ya da kariyerinin bize faydası yok
ne olursa olsun kendimize bakmalıyız
artık bırakın bu insancıkları ve derslerinize odaklanın
yoksa daha çok kaybedeceksiniz
tamam deniyorum bunların hepsini... sıkıntım şu okul arkadaşlarım lise ve üniden hepsi kariyere odaklılar vakitleri de az, ondan he dediğimde görüşemiyorum insanlarla ama mühim değil, kendi başıma kafa dinlemeyi de öğrendim ben.
tek çıkmak çok koyuyordu 2 ay öncesinde şu an hoşuma gitmeye başladı yine (tabi sıcaklar olmasa daha iyi)
pes etmicem söz veriyorum. zaten sanırım artık bundan daha büyük bir şey olamaz benim için evlenmeleri çocuk yapmaları dışında. o zamana kadar da umuyorum kendi hayatıma baya odaklanmış olurum...
zaman almasın istiyorum işte, o kadar vakit kaybettim ki keşke bi sihirli değnek olsa da hemen değişsem. biliyorum bu düzeldiğim vakiti bile vakit kaybı olarak görüp pişman olacağım ilerde.
sihirli değneği beklemek vakit kaybı. onu sen yaratcaksın işte zorundasın. emek olmadan bişey olmuyo çabalicaksın canım.
ben yerinde olsam mesleki camiadan çok görüşmem zaten. onlar ister istemez kıyasa girer kendini kötü hissedersin. farklı çevre seç ilkokul ,lise arkadaşlarına bak . napmışlar ne etmişler. seni güldüren eskilerden erkek arkadaşlarınla buluşmayı da dene çok işe yarar. araya soğukluk bile girmiş olsa ara sor olabilir böyle şeyler.çok akıllı ,zeki ,azcık bişi sorsan kitap gibi kadınlar var, onlardan bulup acilen dinlemeni tavsiye ederim ben şahsen çok şey öğrendim onlardan.
düzelmeyen şey yok ama hepsi çabadan ibaret canım kendine verdiğin sözleri tut ,tutamazsan kaldığın yerden devam et bi şekilde
ya bi hayvan besle bence ya da bi çiçek al sula konuş onla. onlar saf sevgi veriyor bence alışveriş gibi düşün. bilmiyorum bana iyi gelmiştir hep ama bi farklılık yap. illa bi insan olması gerekmiyo canım . ya da farklı bi kursa yazıl hitabet sanatı, çiçek bakımı olabilir çok ama çok farklı olsun takı da olur kafanı oyala . düşünmicem diye diye bence yüz kere daha düşünürsün ama kurs kafanı oyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?