- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sizin bi şey yapmanıza gerek kalmadan ahlarınız etki edecektir zaten
Ne iğrenç biriymiş. Böyle iğrenç insanların hayatları hep sıkıntı içinde geçer. Kişi ne yaparsa o şekilde yaşar. Kötü biri asla huzurlu bir yaşam süremez. Başarılı ve zengin olabilir fakat bunlar huzurlu ve mutlu olduğu anlamına gelmez. Onun hayatına ve fırsatlarına imrenme bu yüzden. Zaten bir tusa bakıyor seninki de, tıp mezunusun sonuçta.
Yani ben ne diyecegimi bilemiyorum,kesinlikle yardim edemiyormusum gibi geliyor ve bu duruma uzuluyorum dogrusu cunku elimden baska bir sey de gelmiyor. Ben sinavin istedigin gibi gecerse cok daha iyi olacagini dusunuyorum. Tus donemini onceden bitirmis olsaydin bu ayriliktan bu akdar yaralanmayacaktin, su an elinde hicbir sey olmadigini dusunuyorsun bu yuzden bu kadar yikildin bence. Ne kadar erken olursa artik bir an once sinav donemini bitirmen gerek, ne hali varsa gorsun onunla ilgilenme bos ver. Birlikteyken seni asagi cekmis, simdi de asagi cekiyor buna izin verme artik lutfen.evet dediğin gibi bilmek hem iyi oldu hem kötü. iyi oldu çünkü daha fazla kandıramaz artık beni.
kötü oldu çünkü hazmedemiyorum... kıskançlık boyutum tavan yaptı kızla ilgili. kendimi o kızla kıyaslayınca küçük kız çocuğu gibi hissediyorum...
rüyama girdi. engellediğim için wifi üzerinden arıyordu (öyle bişey yok ama işte rüya) yalvarıyordu pişmanım affet diyordu. ama affetmiyordum rüyamda.
egom çok zedelendi bu olaydan. kendi başıma onaramıyorum resmen
Yani ben ne diyecegimi bilemiyorum,kesinlikle yardim edemiyormusum gibi geliyor ve bu duruma uzuluyorum dogrusu cunku elimden baska bir sey de gelmiyor. Ben sinavin istedigin gibi gecerse cok daha iyi olacagini dusunuyorum. Tus donemini onceden bitirmis olsaydin bu ayriliktan bu akdar yaralanmayacaktin, su an elinde hicbir sey olmadigini dusunuyorsun bu yuzden bu kadar yikildin bence. Ne kadar erken olursa artik bir an once sinav donemini bitirmen gerek, ne hali varsa gorsun onunla ilgilenme bos ver. Birlikteyken seni asagi cekmis, simdi de asagi cekiyor buna izin verme artik lutfen.
Bunu farkinda olman cok guzel, her seyi duzeltebilirsin. Eger bu seni motive ediyorsa intikam arzusu duyman guzel, cunku bence en onemlisi sinavi kazanman kendin de farkindasin zaten. Ama ben seni ilk zamanlara gore cok iyi gordum, umuyorum ki tamamen bitecek. Umarim bir gun onun adini bile hatirlamazsin.haklısın bunun tamamen farkındayım şu anda.
aslında kafamı toparladım ağlama krizine girmiyorum, hatta ağlamıyorum bile. gece uykularım bile düzene girdi, gece uyanınca aklıma geliyor ve bunalıyorum ama tekrar dalabiliyorum artık, gün geçtikçe iyileşiyorum ama çok çaba sarf ediyorum kafa olarak.
kesinlikle kazanmış olsam belki önceden ben bile ayrılmış olurdum bunun farkındayım. zaten bu yüzden belki de beni hep engelledi. hatta son ayrılması bile bence bu yüzdendi. çünkü ben ilk defa kendime odaklanmıştım artık onu umursamayıp kendime bakmaya başlamıştım zamana ihtiyacım var falan dedi böylece de ben yine üstüne düşüp yalvaracaktım ve bir yer yazıp onu kurtaracaktım. neresi olursa olsun, önemli olan o zorunluda durmıcaktı. yani beni yine kullanacaktı.
hatta gizli kapaklı o kızla olması bile plandı bence. ben güzel bir yer kazanırsam geri dönmeye yüzü olsun diye inkar etti yine.
bu yüzden en doğrusu şu anda tusu halletmem, böylece yine o denicek eminim. çünkü 4 sene doğu hizmetinden kurtarmak isticek. ben de yer gibi yapıp onu süründüreceğim.
çok tatlı olucak. işte kafamı oturtup saldıracağım bu kez.
hayatımdaki sınavlara hep sevgililerden uzak çalıştım hazırlandım. çok acayip ki, bikaç ay önce aklımdan geçen "sevgilim olmasaydı keşke o zaman odaklanabilirdim bu sınava kafamı çok meşgul ediyor" diye düşünmüştüm. kalbimden geçen gerçek oldu. gerçekten herşeyin hayırlısı, şu an net olarak görebiliyorum bu ayrılık bana fayda her anlamda. hem hayatımda bi pislikten kurtuldum hem kendime dönebilmek için bir fırsatım oldu.
Bunu farkinda olman cok guzel, her seyi duzeltebilirsin. Eger bu seni motive ediyorsa intikam arzusu duyman guzel, cunku bence en onemlisi sinavi kazanman kendin de farkindasin zaten. Ama ben seni ilk zamanlara gore cok iyi gordum, umuyorum ki tamamen bitecek. Umarim bir gun onun adini bile hatirlamazsin.
Bravo, duygularınızı cerrahi operasyonla mı aldırdınız?Belki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.
Nasıl ki sokaktan geçen insanın yaptığı alışveriş için ah vah etmiyorsak, konu sahibi de o kişinin aldığı sattığı eşyaları düşünüp üzülmemeli. Hatta sokaktaki yabancıdan bile daha uzak olmalı ona ayrıldığı x kişisi. Sırf şifre elinde diye de o hesaba girmemeliydi. Kendi kaşınmış bir yerde, olayı arabeskleştirmeye de gerek görmüyorum. Ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra isterse evlenir de başkasıyla, aldatma bunun neresinde?
Cok sasırmadım acıkcası girlboss
Belliydi o adamda birşeyler oldugu. Milyon kez duymussundur ama degmez inan
beraber olduğu kadın da doktor mu peki? yoksa başka bir meslekten mi?
Bravo, duygularınızı cerrahi operasyonla mı aldırdınız?
Yapmayın lütfen her şey bu kadar kolay değil.bi acının kabuk bağlaması için zamana ihtiyacı vardır.ateş bile sönerken için için yanar sonra söner.şu an konu sahibinin ne kadar acı çektiğini hissetmeye çalışın.ayrılık acısının yanında ihanet aldatılma.dokuz yıllık birliktelik var sildim bitti demekle olmuyor.aşk acısı aldatılma insan ruhunda derin yaralar saçar ve insan sağlıklı düşünmesi yetisini kaybeder.şu an konu sahibi acısıyla başetmeye çalışıyor elbette saçmalar mantık dışı davranışlar sergileyebilir.benim için bu geçiş sürecinde ne yapsa da normal karşılanmalıdır.acımasız olmayalım lütfenBelki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.
Nasıl ki sokaktan geçen insanın yaptığı alışveriş için ah vah etmiyorsak, konu sahibi de o kişinin aldığı sattığı eşyaları düşünüp üzülmemeli. Hatta sokaktaki yabancıdan bile daha uzak olmalı ona ayrıldığı x kişisi. Sırf şifre elinde diye de o hesaba girmemeliydi. Kendi kaşınmış bir yerde, olayı arabeskleştirmeye de gerek görmüyorum. Ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra isterse evlenir de başkasıyla, aldatma bunun neresinde?
Yapmayın lütfen her şey bu kadar kolay değil.bi acının kabuk bağlaması için zamana ihtiyacı vardır.ateş bile sönerken için için yanar sonra söner.şu an konu sahibinin ne kadar acı çektiğini hissetmeye çalışın.ayrılık acısının yanında ihanet aldatılma.dokuz yıllık birliktelik var sildim bitti demekle olmuyor.aşk acısı aldatılma insan ruhunda derin yaralar saçar ve insan sağlıklı düşünmesi yetisini kaybeder.şu an konu sahibi acısıyla başetmeye çalışıyor elbette saçmalar mantık dışı davranışlar sergileyebilir.benim için bu geçiş sürecinde ne yapsa da normal karşılanmalıdır.acımasız olmayalım lütfen
Konu sahibi kendini meşgul edecek seni iyi hissettirecek şeylerle uğraş.arkadaşlarınla vakit geçir.bunun bir geçiş süreci olduğunu ve zamanla bu acının da biteceğini unutma.onların canını yakmak isteyebilirsin ama bu daha çok senin acını yakar.evlenmiş olsaydın da bu afamla mutlu olamazdın seni hak etmemiş biri bence.kendine yeni amaçlar koy hedefler koy meslekte yükselmek gibi.hayat boşluk tanımıyor çünkü.sen hayatını doldur onun anıları yerine
Kızlar size bir soru
Bende ev anahtarı ve kullan diye verdiği kredi kartları duruyor (hiç kullanmadım)
Bunları ne yapsam? Çöpe atsam olur mu? Görüşmek istemiyorum, evine de gitmek istemiyorum bi kere gidip eşyalarımı almıştım zaten ama kapıyı kitlemezsem hırsız girerse beni suçlar ailesi diye anahtarı bırakamadım.
Şu anda da umrum değil isterse yangın çıksın kafamı çevirip bakmam,
Çöpe atsam olur mu kartları ve anahtarları? Ya da denize mi atsam acaba?
Kartı kırıp denize atabilirsin anahtarı da tamamen denize at bence. Hem rahatlarsın :)
Evet bana da deniz mantıklı geldi. Çöpten karıştırıcılar bulur falan yakip edip evime gelirler gerek yok öyle şeylere.
Kartı kesip yakıp atabilirim o konu çok sıkıntı olmaz muhtemelen.
O değil de benim hayalim olan arabayı almıştı :) artık o markadan nefret ediyorum halbuki yine benim sevdiğimdi artık yeni sevgilisiyle gezer torpidoda eşyalarım var daha yaa... bagajını toparladım arabanın içini düzenlemiş toparlamıştım of salaklıklarım ya
Tus'u kazan bir üst modelini al, kap yakışıklı bir abi, bak bakalım aklına geliyor mu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?