ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet ama hayallerimiz vardı. hayallerimiz bile ortaktı. alanlarımız bile yakın birlikte klinik açarız diyorduk. ne bileyim hocaları bile istediğim bölümü duyunca senden etkilenmiş diyorlardı.

başarılı ve zengin olması hep benden aldığı akıllarla ama. benim onun seviyesine gelmeme daha seneler var çünkü benim psikolojimi bozup 4 senemi harcattı sınava odaklandırtmadı. bu kız hep sorun oldu aramızdaki kopukluk sorun oldu hep kafamda.

gerçekten çok huzursuzdu ve geceleri bile uyuyamazdı hiç. demek aldatma psikolojisindenmiş hep. ben de neden bu kadar kötü olduğunu anlayamıyordum.

offf.. resimlerde yanyana gördüm ya beynime kazındı iyice nefret ettim şu an

inanamıyorum ya adam öyle bir efendi erkek rolü çizmişti ki uzman olduğu anda ayrılıp aldattığıyla takılacak deseler inanmazdım. işin garibi etrafımdaki herkes şokta. herkes yemiş bu oyunu yani. herkes ne iyi efendi çocuk diye biliyor

bugün az çalışıyordum. bu resimleri görünce dağıldım yine. daha fazla kurcalamıcam artık

Yani ben ne diyecegimi bilemiyorum,kesinlikle yardim edemiyormusum gibi geliyor ve bu duruma uzuluyorum dogrusu cunku elimden baska bir sey de gelmiyor. Ben sinavin istedigin gibi gecerse cok daha iyi olacagini dusunuyorum. Tus donemini onceden bitirmis olsaydin bu ayriliktan bu akdar yaralanmayacaktin, su an elinde hicbir sey olmadigini dusunuyorsun bu yuzden bu kadar yikildin bence. Ne kadar erken olursa artik bir an once sinav donemini bitirmen gerek, ne hali varsa gorsun onunla ilgilenme bos ver. Birlikteyken seni asagi cekmis, simdi de asagi cekiyor buna izin verme artik lutfen.

haklısın bunun tamamen farkındayım şu anda.

aslında kafamı toparladım ağlama krizine girmiyorum, hatta ağlamıyorum bile. gece uykularım bile düzene girdi, gece uyanınca aklıma geliyor ve bunalıyorum ama tekrar dalabiliyorum artık, gün geçtikçe iyileşiyorum ama çok çaba sarf ediyorum kafa olarak.

kesinlikle kazanmış olsam belki önceden ben bile ayrılmış olurdum bunun farkındayım. zaten bu yüzden belki de beni hep engelledi. hatta son ayrılması bile bence bu yüzdendi. çünkü ben ilk defa kendime odaklanmıştım artık onu umursamayıp kendime bakmaya başlamıştım zamana ihtiyacım var falan dedi böylece de ben yine üstüne düşüp yalvaracaktım ve bir yer yazıp onu kurtaracaktım. neresi olursa olsun, önemli olan o zorunluda durmıcaktı. yani beni yine kullanacaktı.

hatta gizli kapaklı o kızla olması bile plandı bence. ben güzel bir yer kazanırsam geri dönmeye yüzü olsun diye inkar etti yine.

bu yüzden en doğrusu şu anda tusu halletmem, böylece yine o denicek eminim. çünkü 4 sene doğu hizmetinden kurtarmak isticek. ben de yer gibi yapıp onu süründüreceğim.

çok tatlı olucak. işte kafamı oturtup saldıracağım bu kez.

hayatımdaki sınavlara hep sevgililerden uzak çalıştım hazırlandım. çok acayip ki, bikaç ay önce aklımdan geçen "sevgilim olmasaydı keşke o zaman odaklanabilirdim bu sınava kafamı çok meşgul ediyor" diye düşünmüştüm. kalbimden geçen gerçek oldu. gerçekten herşeyin hayırlısı, şu an net olarak görebiliyorum bu ayrılık bana fayda her anlamda. hem hayatımda bi pislikten kurtuldum hem kendime dönebilmek için bir fırsatım oldu.

Bunu farkinda olman cok guzel, her seyi duzeltebilirsin. Eger bu seni motive ediyorsa intikam arzusu duyman guzel, cunku bence en onemlisi sinavi kazanman kendin de farkindasin zaten. Ama ben seni ilk zamanlara gore cok iyi gordum, umuyorum ki tamamen bitecek. Umarim bir gun onun adini bile hatirlamazsin.

ilk zamanlara göre iyiyim çünkü, onun "o kişi" olduğunu sanmıştım, özel sanmıştım. işin içine aldatma girince gözümde hiçbir değeri kalmadı, sürtük olduğu 10 km öteden bağıran daha ilk tanıştığım anda hoşlanmadığım bir kıza koşa koşa gitmesi gözümde çok küçük düşürdü onu. sanıyordum ki beni belli bir sebepten seçti işte ne bileyim genel halim tavrım tipim karakterim bilgi birikimim vs vs. bu yüzden kafamda onun imajı sarsıldı, prestiji çok düştü.

intikam duygum, ilk gün pislik yapmak üzerineydi, ama bugün kendi adıma intikam duygusu içerisindeyim. yani ben ne kadar iyi olursam o o kadar pişman olacaktır gelecekte. ben de kendimi o kadar ileri götüreceğim için bugünleri hiç anımsamayacağımdır.. bu kadar basit aslında. ama işte benim psikolojimi o kadar bozmuş ki çok zayıf biri haline gelmişim, ondan kendimi kurtardıkça, içimdeki özgüvenli güçlü kıza geri dönüşüyorum, belki de hayatımın her şeyini mahveden onun varlığıydı, tus ailem vs bilemiyorum, beni kendi yanında tutabilmek için sosyal anlamda manipüle ederek çok kısıtladı, hayallerim bile onsuz olmaz olmuş, atıyorum bi yurtdışı gezme hayali bile çok absürt geliyor şu anda. yine aynı sebepten ne zaman sınavıma tam odaklansam hep benim dikkatimi kendi üzerine girecek şüpheli tavırlara ve duygusal uzaklaşmaya girdi ve bu bende hep bir panik yaratıp dengemi şaşırttı. gerçekten ona ihtiyacım yok. kafam daha net şu an, her konuda daha özgüvenliyim, nasıl oldu bilmiyorum inan ki :)

Bravo, duygularınızı cerrahi operasyonla mı aldırdınız?

Cok sasırmadım acıkcası girlboss
Belliydi o adamda birşeyler oldugu. Milyon kez duymussundur ama degmez inan

evet ben de şüpheleniyordum ya zaten ondan üstüne giidip araştırdım haklı da çıktım. başkası olmasa bırakamazdı zaten.

beraber olduğu kadın da doktor mu peki? yoksa başka bir meslekten mi?

evet hatta aynı bölümdeydiler. onun da zorunlusu çıktı o da başka bir doğu şehrinde. araları uzak ama.

Bravo, duygularınızı cerrahi operasyonla mı aldırdınız?

bu yorumu kale bile almadım ben boşverin siz de

zaten birlikteyken benim girmediğim eski mail hesaplarımı hackleyip, ondan seneleeeer önceki yabancı flörtleştiğim biriyle yazılarımı okuyup deliren bir adamdı bu, hesap falan sorduydu. allah bilir başka nelerimi hackledi.

ben bu kıskançlıkları sevgiden sanıyordum tabi, meğerse adam kendi yaptığından beni de öyle sanıyormuş :)

Yapmayın lütfen her şey bu kadar kolay değil.bi acının kabuk bağlaması için zamana ihtiyacı vardır.ateş bile sönerken için için yanar sonra söner.şu an konu sahibinin ne kadar acı çektiğini hissetmeye çalışın.ayrılık acısının yanında ihanet aldatılma.dokuz yıllık birliktelik var sildim bitti demekle olmuyor.aşk acısı aldatılma insan ruhunda derin yaralar saçar ve insan sağlıklı düşünmesi yetisini kaybeder.şu an konu sahibi acısıyla başetmeye çalışıyor elbette saçmalar mantık dışı davranışlar sergileyebilir.benim için bu geçiş sürecinde ne yapsa da normal karşılanmalıdır.acımasız olmayalım lütfen

gerçekten ben bu kadar takmadım bahse konu mesajı boşuna cevap vermeyin bence.

birlikte ortak kullandığımız bi hesaptı, açık kalmış bilgisayarda siteye girince otomatik girdi zaten, hackleme falan söz konusu değil.

şu an başıma gelenlere göre gayet asil davrandığımı düşünüyorum, benim yerimde kim olsa bana hesap soran anasına, hocalarına falan ilan edip onları rezil ederdi.

zaten benim bu halime güvenip de bu kadar pisleşebildiler, keşke öyle çirkef olsaydım da dar edebilseydim onlara dünyayı. ama yapamam ben, karşılığında bi laf eder gururuma dokunur kendime gelemem.

benden uzak olsun pislikler.

Konu sahibi kendini meşgul edecek seni iyi hissettirecek şeylerle uğraş.arkadaşlarınla vakit geçir.bunun bir geçiş süreci olduğunu ve zamanla bu acının da biteceğini unutma.onların canını yakmak isteyebilirsin ama bu daha çok senin acını yakar.evlenmiş olsaydın da bu afamla mutlu olamazdın seni hak etmemiş biri bence.kendine yeni amaçlar koy hedefler koy meslekte yükselmek gibi.hayat boşluk tanımıyor çünkü.sen hayatını doldur onun anıları yerine

öyle yapıyorum evet. şu sınav süreci olmasa çooook kolay atlatırdım buna eminim benim sorunum gözümde büyüttürüyor.

yine o kadar şeye rağmen çok da dağılmadım sanki şaşırıyorum hatta biraz.

canlarını yakmak istiyorum ama onlar beni yaktığı gibi. beni mutlu başarılı görüp başkasıyla mutlu görüp delirsin istiyorum.

kafamı dolduruyorum yalnızım genelde ama yine dayanıyorum aslında. ağlamalarım bitti uykum düzene girdi şimdiki hedefim ders modu.

bugün çok zorladım masada oturdum ama yapamadım konsantre olamıyorum. elbet başarıcağım an gelecek. yılmıcam.

zaten sürekli kendimi eksiden başlatıp yükseltiyordum. artık beni eksiye düşürecek bir şey kalmadığı için bu sonuncu kendimi toparlayışım olacak. umarım.

Kızlar size bir soru

Bende ev anahtarı ve kullan diye verdiği kredi kartları duruyor (hiç kullanmadım)

Bunları ne yapsam? Çöpe atsam olur mu? Görüşmek istemiyorum, evine de gitmek istemiyorum bi kere gidip eşyalarımı almıştım zaten ama kapıyı kitlemezsem hırsız girerse beni suçlar ailesi diye anahtarı bırakamadım.

Şu anda da umrum değil isterse yangın çıksın kafamı çevirip bakmam,

Çöpe atsam olur mu kartları ve anahtarları? Ya da denize mi atsam acaba?

Kartı kırıp denize atabilirsin anahtarı da tamamen denize at bence. Hem rahatlarsın :)

Kartı kırıp denize atabilirsin anahtarı da tamamen denize at bence. Hem rahatlarsın :)

Evet bana da deniz mantıklı geldi. Çöpten karıştırıcılar bulur falan yakip edip evime gelirler gerek yok öyle şeylere.

Kartı kesip yakıp atabilirim o konu çok sıkıntı olmaz muhtemelen.

O değil de benim hayalim olan arabayı almıştı :) artık o markadan nefret ediyorum halbuki yine benim sevdiğimdi artık yeni sevgilisiyle gezer torpidoda eşyalarım var daha yaa... bagajını toparladım arabanın içini düzenlemiş toparlamıştım of salaklıklarım ya

Tus'u kazan bir üst modelini al, kap yakışıklı bir abi, bak bakalım aklına geliyor mu :))))

Tus'u kazan bir üst modelini al, kap yakışıklı bir abi, bak bakalım aklına geliyor mu :))))

aaaah ah ne güzel söyledin. Allahtan annem akıllı kadın da altıma araba verdi yoksa iyice ezik görecekti beni. Tabi alt segment bi model ama arkadaşlarım bile kendi paralarıyla alamadılar o kadar henüz biriktirip.

Ay tam ayrılık modumuzdayken bi gaz ev de aldılar annemler bu arada, bi de özellikle söylettirdi ex'e bana "benim için aldılar" dedirtti bana ajahsjakah

Ya bu arada şu çocuk vardı ya bunun eski arkadaşı kahve teklif etmişti bi kabul edip çıksam mı ki arkadaş modu yaa içovuğu istemiyorum ama sanki kafamda onu bitirmenin ilanı olacak bana ilgisi olan biriyle görüşmek. Çünkü hala sadakat modundayım bekar bile olsam ilişki istemesem bile o kadar uzun süre tek adamla kalmışım ki çıkamadım o moddan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…