ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uğraşıyorum...

sanırım radikal kararlar almalı ve değişiklik yapmalıyım her konuda

ancak o zaman iyi olur gibi bilmiyorum ya.
Hayatının kötü dönemleri geride kaldı. Simdi kalanını mutlu olarak geçirme zamanı. Evladını kaybetmiş bir anne nile zamanla iyilesiyor. Elin oglu kim oluyor. Sen icindeki gücü çıkar. Yapabilirsin.

Beni de 5 senelik sevgilim aldatmıştı hem de hiç sinyal vermeden:)) çok da üzülmedim onun için çünkü pislikmiş. Karşıdakiyle kendimi kıyasladığımı da hiç hatırlamıyorum. 23 yaşındaydım o zaman. Belki yaşın da etkisi var. Ama şimdi oturup farazi şeyleri düşünüp üzülmenin kimseye faydası yok. Olumlama yapın bence.

Hayatının kötü dönemleri geride kaldı. Simdi kalanını mutlu olarak geçirme zamanı. Evladını kaybetmiş bir anne nile zamanla iyilesiyor. Elin oglu kim oluyor. Sen icindeki gücü çıkar. Yapabilirsin.

ilginç bi şekilde düzeldik ailemle. bana yaptıklarının sonuçlarını görüp pişman oldular. çabalıyorlar şimdi ben de affedemesem de onlara adım atıyorum tekrar eskisi gibi olmayalım diye. çünkü sevgimi bitirdi onlar da. ama ailen işte anlaşmanın yolunu bulmalısın.

umarım bu adamla birlikte kötü enerji de çıkar hayatımdan. çok kötümser biriydi ve benim hayata bakış açımı bozdu. kişiliğimi mutsuz kötümser biri haline getirdi. sonra da benden sömürebileceği neşe enerji kalmayınca defoldu gitti başkasının enerjisini sömürdü. çok bencillik...

eski halime dönmem lazım. çocukken bile daha güçlüydüm...

evet yaşın etkisi var bence de. önceki sevgilim de aldatmıştı beni 18 yaşındaydım. ağladım ve bitti. hatta ağlayarak ders çalışırdım tıptaydım o zaman. daha güçlüymüşüm demek ki.

hayatım için pişmanlıklar duyuyorum. daha ileriye gitmek yerine daha geriye gittiğim için. hem psikolojik hem kariyer anlamında.

bu adam hayatıma girdiğinden beri zamanla daha kötümser daha tembel daha mutsuz bir insan haline döndüm. süreç içindeyken fark etmemişim. şimdi geriye bakınca fark ediyorum ve üzülüyorum...

bir de kendimi hazırlamaya çalışıyorum..

evlenirlerse çocuk yaparlarsa buraya geri dönerlerse ben onları birlikte görürsem naparım diye

kalbim kanıyor resmen
Benim bahsettiğim şahıs biz ayrıldıktan 1 ay sonra nişanlanmıstı. Evveliyatları vardı biz beraberken... Şu an evli. Belki de çocuğu vardır hiç bakmadım yıllar oldu. Ben arkadaşının eline yanlışlıkla dokununca bile azap çekerdim. İnsanoğlu her şeye alışıyor. Öyle düşüncelerle boğma kendini. O da bir gün evlenecek. Sen de. Kabullenmen gerek malesef

hadi ya.. of.

bunların da evvaliyatı var belli.

belki onlar da nişanlanmıştır adam 3 bin liralık hediye bana almadı be !

sözleşmeliye geçcekti aylık 20 bin alcaktı alıp kıza yedirir artık.

ben adam ettim hayrını kız görsün.

ay çok sinirim bozuk.

böyle kötü insanların hayatta hep şansları yaver gidiyor ya

ettiğim ahın haddi hesabı yok ve benim ahlarım feci tutar.

28dim 29 oldum yeni yaşlanmış gibi hissediyorum. hayatı yaşamadan yaşlandım. eziyet çekmeye gelmişim bu dünyaya
Yok yok hic de degil insanlar ne acılarla sınanıyor. Cok sukur bugunuze. Gecer gider bu da. Ne iyi gelir size bunları kesfedelim once. Dua edin bol bol bu da bir psikilojik rahatlama yöntemi meditasyon gibi. Tatile gidin, ailenizle zaman geçirin tıkılıp kalmayın eve. Eskiye dair ne varsa atın m doktorsunuz sanırım çevreniz ile zaman gecirin

Iyi ki adam etmissiniz :)) bu adam olmuş versiyonumu. Nerden biliyorsunuz ki neler olacak. Bırakın yermi yedirir mi. 17 yaşında kız cocugu degilsiniz. Duzelecek hersey biraz inanç biraz mücadele

Aynı durumdaydım kuzum. Aynı şekilde değiştim. Adam hayatımdan giderken bir bavul yaptı sanki, içine pozitif, neşe dolu, cıvıl cıvıl aloise'i koydu, hayallerimi, yaşama sevincimi, insanlara duyduğum güveni de cebine attı, benden götürdü, öyle gitti.

Ben çok değiştim. Yeniden hayal kurmam yıllar aldı. Ama neşem törpülendi. Koşulsuz şartsız herkese güvenen yanım gitti. Huzurlu huzursuz bir dinginlik kaldı içimde. Azıcık büyüdüm, azıcık olgunlaştım.

Giden hep bir seyler götürür zaten gittiğinden. Kalanlari yeniden yeşertmek, solan çiçekleri tomurcuklandırmak kalanın elinde. Hayat her şeye rağmen çok güzel. Yaşadıkça göreceksin canımın içi.

böyle kötü insanların hayatta hep şansları yaver gidiyor ya

ettiğim ahın haddi hesabı yok ve benim ahlarım feci tutar.
Şansı bugün yaver gider, yarınının garantisi var mı.. "Güzelim deme bir sivilce yeter, zenginim deme bir kıvılcım yeter" demişler

Ama sen onu takip etme. Düşecek mi yükselecek mi mutlu mu olacak mutsuz mu izleme. Bela da okuma. Allah kimsenin yanına yaptığını kar koymaz için rahat olsun. Sadece yoluna bak, sınavına bak, her saniyenin kıymetini bil. İnan üzüldüğün her ana aciyorsun yıllar geçtikçe..

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız, sen yeni bir sey yazdıkça ben burda oha diyorum afedersin

ay inanmıyprum

spotify listesini kız takip ediyor

benim için koyduğunu sandığım şarkıları ona koymuş gerçekten

üstelik benim şarkılarımdı onlar

ben dinlettim bak ne güzel diye

allah belalarını versin ya

beni üzdükleri gibi üzülsünler inşallah gün yüzü göremesinler

o şarkıları ilk ben dinlettim bak ne güzel diye

şebnem ferah'ın deli kızım uyan şarkısını o doğuya gidince ilk dinleyip ağlamıştım onun için çok özlediğimden.

bunu da ona söylemiştim.

onu da eklemiş listeye.

sanıyordum ki o liste benim için.

o hesabı bile ortak kullanıyorduk, benim yaptığım listeler duruyor hesapta daha

allah belalarını versin bu nası bi midesizlik ya.

elimde değil ya tutamıyorum kendimi...

nası tutucam nası dayanıcam

elimde değil ya tutamıyorum kendimi...

nası tutucam nası dayanıcam
Önce spotify'ı bir sileceksin. Girmeyeceksin. Sonra kafanı dağıtmaya, başka şeylerle meşgul olmaya çalışacaksın. Çünkü aklına bir şey takıldıkça bakıyorsun.

Yarın tertemiz bir sayfa açacaksın. Perdeni umutla açacaksın. Yarın sabah yeniden doğuşun olacak. 25 Haziran 2017 sabahı, Girlboss güçlü, kararlı, emelleri olan harika bir kadın oldu.
At hafızana.

Gidip kendine minik bir pasta alıp yeniden doğuşunu, temiz sayfanı kutlayacaksın. 2 tane de mum koy. Biri sağlığın, mesleğin, güzelliğin, sahip olduğun güzel şeyler için, biri de böyle rezil bir adamdan yol yakınken kurtulduğun için.

Sil gözündeki yaşı.

Canım öncelikle sakin ol, şu an her gördüğün şeyleri onlara yorucaksın. Böyle karaktersiz bi adamdan ayrıldığın için şükretmelisin, tencere-kapak olmuşlar işte. Adam olsa senin 9 yılını harcamazdı zaten, üzül, ağla, kız ama geçiçek. Her zaman geçer... Unutma ona harcayacak 1 sn bile yok artık..

Bu kadarina da OHA diyorum artik. En serefsiz adama denk gelmissin 9 sene de gizlemis kendini. Hayret yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…