ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bi köşede ilgi görmeden senelerce uslu uslu çabaladım hep destek oldum emek verdim her konuda anlatamam yani. annesi bile benim kadar umursamıyordu. tarif bile edemem
Bu yazdıklarına istinaden bir soru sormak istiyorum : neden??
Çok verici bir insanım cümlesi de açıklamaz bunu. Çok verici insan verdiği şeylerin karşılığını hiç beklemez. verme eylemi yeterlidir onun için. Siz bu kadar yıl niye eyvallah ettiniz anlamadım bu adama. Tabi ki ilişkiler emek verilerek , taşın altına el kol hatta kafa koyularak ilerler ama bir noktaya kadar.
Benim zamanında "işte aradığım insam" diyip kalbimi ortaya koyduğum insan gayet yüzeysel biri çıkmıştı. Erkekler zeki kadınlara çok oyun oynayamıyor . Durumu caktigim anda yol verdim. Bitti. Siz niye bu kadar ısrar ettiniz acaba

tamam kendi hesabımı açtım zaten. ordan takip edilebildiğini yeni öğrendim de ondan kontrol ettim.

tamam yapacağım pasta işini.

aslında bu sabah çok iyiydim spora çıktım çamaşır yıkattım geldim dizi izlerken kahvaltı ettim hatta biraz ders çalışacaktm ama uyku bastırdı. uyanınca çok kötüydüm. anım anımı tutmuyor.

biliyorum 1.5 aydır kapak açamadım derslere doğru dürüst. bunu düşününce daha çok üzülüyorum zaten çok vakit kaybettim... daha fazla vakit kaybettikçe daha çok üzülüyorum. ama elimde değil.

keşke bi sihirli değnek olsa da onu unuttursa yıllarımı unuttursa acımı alsa.

çok canım acıyor.

az önce keşke ölseydi de bunları yaşatmasaydı bana dedim. aldattığını bilmeden en azından öldü gtti derdm kalbimde sevgisi kalırdı iyi hatırlardım. şimdi sanki binlerce bıçak batırmış gibi göğsüme.

Bu kadarina da OHA diyorum artik. En serefsiz adama denk gelmissin 9 sene de gizlemis kendini. Hayret yani.

inan en kızdığım nokta bu. nasıl göremedim yüzünü diye. bana çok düşünceli hareketler yapardı seviyor sanıyordum...

daha şubatta ben o zorunluya gidince depresyona girdim sevgililer günü hediyesi almış adım sayar fitness saati. tak koluna gez dolaş yürü dedi. bi heves başladım spora tekrar. sandım ki benim sağlığımı psikolojimi düşündü ben iyi olayım istiyor.

sonra gidip kıza daha iyisini almış.

çünkü çok güzel rol yaptı. ben efendi insan severim o kalıba girdi. şüphelerimi ikna etmek için bana göstermek için çok çabaladı kendimi tus stresinden paranoyak oldum sandım.

evinde kıvırcık kısa saç bulmuştum o an bile şüphelendim. sonra dedim sınav stresinden kafayı yedin annesinin saçıdır.

öyle işte banyosunun giderini temizledim ya. var mı ötesi.

bana çektirdiğinin bin katını çeksin gün yüzü göremesin..

Son cumleyle yine beni benden aldin.

aslında bi kadın olması seni daha soğutur buna artı olarak bakmalısın . öteki türlü aklında hep soru işaretleri vardı.
yepyeni bir hayat seni bekliyor diye düşün. bir gün bunları nasıl olsa eninde sonıunda aşacaksın. o gün elinde ne olcak nasıl bir hayatın olcak bunları düşün canım. ona göre hareket etmeli önünü görmelisin.
şunu da düşün. yalnız geldik dünyaya yalnız öleceğiz. kendinle mutlu olmanın yollarını bul sendeki sana yetsin artsın, ondan sora seni gerçek seven insanlarla karşılaşırsın.
inan ben üzülüyorum sana ne zaman oldu hala aynı şeyler ve takip ettikçe pis tarafları çıkıyor adamın,bırak artık şunu ne hali varsa görsün . bir gün herşey düzelcek eski günlerdeki gibi o yüzden çok yıpratma kendini. yoksa bugünlere üzülceksin.
son bişey daha. bunu veya daha ağırlarını yaşayan kadın ne ilk ne sonsun (genelde kadınlar aldatılıyor ),,bas gaza önüne bak. hayat çok güzel ve tadını çıkarmaya bir yerden başla. devamı gelir yeter ki bir yerden başla tutun artık yeniden doğ .

hayatın en kötü noktasındayım şu anda. yalnız işsiz aldatılmış terkedilmiş gerçekten umursayan insanları olmayan bi noktadayım. bu da beni daha kötü yapıyor tabi. bir yerden toplamaya çalışırken diğer yandan sille yiyorum sanki.

aşar mıyım gerçekten bilmiyorum... herşey gittikçe daha kötüye gidince aşabilmenin yolunu bulamaz oldum, her gün umutlarım tükeniyor. karmaşık duygular içersindeyim. kitlendim kaldım odama sıkıştım resmen.

hayatın en kötü noktasında isen bunun farkında isen bu güzel. artık her hareket iyiye gidecektir öyle düşün.
tepeden tırnağa kendine bak yatırım yap. ders çalışmasan bile kendini sakın salma canım . insanların seni beğenmesi şu an hoşuna gitmese de özgüvenini daha arttırır. ve emin ol zamanla birinden hoşlanacaksın hayat böyle gitmicek ki. sen diyosun güzel günlerim vardı şimdi de kötü dönemdesin. en güzel şey değişim. demek iyi günlerin gelcek sade kendini pozitife değişime aç tümüyle aç yenilen silkelen kendine yet art . çevren bile ne güçlüsün ne huzur dolusun desin hissettikçe daha dolcaksın.
tümüyle unuttuğun arkadaşlarını ara sor. farklı ortamlarla tanış. her insanı dinledikçe farklı hayat hikayeleri gördükçe kafan dağılır.
ben bir mor menekşe almıştım aşk acımı ona anlatır dururdum . beni öyle anlardı ki açmayan çiçek bana çiçek açtı umutlarım tekrar yeşerdi. çiçekçiye sordum açması çok zormuş nasıl yaptınız dedi :) paylaşmak çok ama çok güzel farklı şeyler dene canım.
kendini de kitlenmiş hissetme bu sade senin bakışın şu an. sade bu basamağı atladığını atlattığını düşün bu acıyı yaşayan ne ilk ne son kadınsın . artıları düşünceksin bu adamla bi ömür baş mı koycaktın yazık olurdu. kurtuldun . kk nın kadınları genelde bu durumlara sadaka ver diyorlar ben gülüyodum bence çooook haklılar , üzülme gül geç bu da geçer :)
biraz karışık anlattım ama atlattığını düşün,saçını topla ,gül ,geç kısacası bu :)

çok teşekkür ederim.. salmamaya çalışıyorum biraz spor bile yaptım bugün. kendini kandırmak gibi olsa bile.

evet açıyorum pozitife... çevreme de buradaki gibi yansıtmıyorum çok yakınlarım biliyor sadece. ondan çoğu kişi iyi dayanıyorsun falan diyor hatta. psikiyatrım bile dedi bunu, kendine haksızlık etme iyisin diye. ilacı bile kesti neden bilmiyorum normalde ilaç vermeyi pek severler ondan şaşkınım.

çoğu eski arkadaşım evlendi. evlenince de resmen eski kız arkadaşlarını unutuyor kadınlar, arayıp sorsam bile artık görüşmezler benle. eşlerini bile tanımıyorum çoğunun. sanırım tehdit olarak görüyorlar bekar kadınları tekrardan iletişim kurmuyorlar, mutlu mesut bebekli yuvalarının resimleriyle donatıyorlar sosyal medyayı, bizler onların resimlerini beğenen ezikleriz sanki öyle bir tavır. sinir olmamak mümkün değil, ama öyle kabul ediyorsun işte.

valla sadaka vermek... evet yani, tek akıllılık noktam evlenmemiş olmak içimde hissetmişim bişeylerin ters olduğunu ki kabul etmemiştim. yoksa şu an evli çocuklu mutlu yalanlarıyla ortalıktaki kadınlardan biri olacaktım. benim erkekler adına ümidim kırıldı biraz. geçen gün bi erkek arkadaşımla dertleştik de. "sana bişey itiraf edeceğim çevremde ilişkisi olan evli tüm erkekler aldatıyor. o yüzden üzülme" dedi. ama ben daha çok üzüldüm. demek ki düzgün erkek yok. napıcam bilmiyorum... adamın şeyine makine takıcam bu gidişle. ya da evlilik sözleşmesi yapıp aldatırsa donunu bile alırım diye eklicem falan bilmiyorum ya.

Bir köşede ilgi görmeden beklemek, fedakarlıkta bulunmak, bir kadın yüzünden gizli gizli ağlamak, manipüle edilmek ve başarı azminin törpülenmesi bunların hepsi senin hatan. İzin vermeyecektin. Neler çektim diye üzülerek hala vakiy kaybediyorsun. Bak canım 15 yaşında kaçırılıp yıllarca eve hapsedilen, tecavüz nedeniyle çocukları olan bir kadın başıma bunlar geldi ne suçum vardı diye düşünür, dibine kadar haklıdır. Ki Amerikafa bu vakalar var duymuşsundur. Kadın 40 küsür yaşında ilk defa güneş görmüş bodrumdan çıkartılmış. Sen ise bunları yaşamayı seçtin. Nasıl bana bunları yapar diye düşünmek yerine kabullen olanları ve geleceğe bak. İsyanın, o adama kızgınlığın hiçbir faydası yok sana. Ne sana ne başka bir insana. O zaman bunları yaptın ve sonuç bu. Şimdi sonucu değiştirmek senin elinde.

Ben de çok duydum aldatıyorlar hatta eşi manken gibi güzel olan bile aynı kişiden sıkılıyorlar artık anlamı kalmıyor o evde elinin altında üstelik çocuk olduktan sonra daha da kötü

İnsanın 9 senelik sevgilisinin böyle birsey yapması tabi koyar.
Başkasının. hesabına girmek cık cık çok ayıp vs denmesi saçma olmuş .kim olsa girer bakar.etik olmayabilir ama hepimiz kadınız .9 senelik adam pat diye bitti diyorsa hazmedemeyiz kolay değil.
insan emek veriyor bir ilişkiye .başkalarını iteleyip o adama odaklanıyorsun hayatının merkezi oluyor bir şekilde .9 sene bir kızı oyalayıp gitmek ardındaysa böyle bir kızı etkilemek için para dökmek çok zavallıca.

zaten kızgınlığım da kendime.

yeterince güçlü olamadım. sevgime kandım. kendi paranoyaklığım sandım daha doğrusu öyle hissettirdi, evli kadın dedi cart dedi curt dedi, ııy tipsiz dedi, burnu yamuk dedi blabla yani... hakkaten de tipsiz ve ben kadın sadece yavşıyor şeklinde kaldı karakteri öyle zannettim ve ex de arasına set koyduğunu gösterince biraz rahatladım.

başarı azmimin törpülenmesinin onla bağlantılı olduğunu fark etmemiştim. terapilerden sonra fark ettim. sorun bende sanıyordum, tembelim falan diye kendime kızıyordum. halbuki kazanırsam tusu, onla evleneceğimi hissettiğim için kazanmadım biraz da, bunu itiraf edebiliyorum açıkça şu an, o zamanlar hissetsem de kabul edemiyordum.

zzaten şu anki üzüntüm giden adama değil, kendime... annemin lafına kanıp, aşık olmadığım düzgün adam sandığım bi adamla ilişki yürütmeye çalışma hatama. işin içinde aşk olsa, bittiğinde daha net görebilirdim belki, oysa böyle sevgi gittikçe katlandı ve beni gittikçe ona bağımlı hale getirdi.

zayıfladığımda bi ara çok fit olmuştum resmen zorla kilo aldırdı ya sürekli yemek pasta yedirtmeye çalışıyordu özgüvensizliğinin boyutu. ben onla fitness salonuna gitmek istiyordum ordaki kaslılardan kıskandığından kabul etmiyordu, bi gün tam etti yakınımızdaki salona gidicektik, tam yazılmaya gidiyorduk kapandı. aaa şanssızlık dedik. ama şimdi düşünüyorum kesin kapandığını gördüğü için kabul etti, ki kabul etti olsun. işte saflığımın boyutu...

şimdiyse orda doğudayken zaten evdesin bak dışarıda gezemiyorsun evde spor iyi geliyor diye gaza getirmiştim, internetten spor aletleri söyle evde yaparsın demiştim, bu son kadına aldığı hediyelerle birlikte gördüm, dambıllar protein tozları bi ton şey söylemiş. o kadar üzüldüm ki... 9 senedir spor yapsın istiyorum ve beni başından atıp spora yöneldi ki bu adam hiç sporla alakalı biri değildi. resmen ellerimle adama format attırdım... her yönden geliştirdim adamı... gidip kendime aldığım gibi ona bile yüz kremleri yok duşjelleri falan alıyordum, biraz metroseksüel olmuştu hoşuma da gidiyordu bakımlı diye.

ama neyse... geçmiş geçmiştir. bitti gitti. geç kalsam da hayatımın kalanı duruyor, elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Ben de çok duydum aldatıyorlar hatta eşi manken gibi güzel olan bile aynı kişiden sıkılıyorlar artık anlamı kalmıyor o evde elinin altında üstelik çocuk olduktan sonra daha da kötü

evet hele doktorlar çok feci hatta bi hocaları bi hemşire ile yakalandı hastanede. midem kalkıyor artık bu kadar şeyine düşkün olur mu insanlar ben mi çok anormalim ya.. tamam doğal bir istek olmaması anormal ama, bu kadar da hayatının her şeyini riske atmaya değer mi...

aslında hesabına girmedim. bir çok hesabı ortak kullanıyorduk o vermişti şifreleri. mesela spotify ı ortak dinliyorduk, hepsiburadadan benim adresim de kayıtlıydı ben de kendime söylüyordum vs gibi. bilgisayarda giriş yapılmış bir şekilde kalmış. aklımdan bile çıkmış. kendim için bir şey araştırırken giriş yapılmış olduğunu görüp merak edip baktım. pişman da değilim. hackleyebilsem facebook hesabına girecektim. girecektim ki başka bir kız var mı göreyim ve kafamda tamamen bitireyim.

böylesine saygısızca (beni facebooktan silerek) ayrılan bi adama aslında her şeyi yapmak mübah da...

yani ayrılırken bile dürüst olamıyor adam, hala korkak. y..vşak ya. çok sinirliyim.

Boyle tipler icin uzulup ah vah etmeye gerek yok, onu bile hak etmiyorlar cunku,simdi cok aglarsin uzulursun ama unutulmayacak insan yok,emin ol ilerde sen degil o pisman olur ki son pismanlik fayda etmez.

Kafani dagit,guzel bir tatil yap kendine yazik etme inan uzulmene degmez.

ya tatil yapacak gücüm yok şu an maddi olarak annemlere bağlıyım kenarda biraz param var ama onu da kara gün parası olarak tutmak zorundayım ailemin de sağı solu belli olmuyor.

pişman olsa ne fayda artık. güzel bi ilişkiyi paramparça etti bıraktı. beni de paramparça etti kendi güçlenerek çıktı ama ahım yanına kalmaz biliyorum.

ayrıca hiçbir kıza benim kadar güvenemeyecek çünkü bundan sonra gördüğü kızların hepsi onun dış kabuğuna gelecek. oysa ben o kabuk yokken de vardım. yazık

Canım aslında doktorlukla ilgisi yok bu abazalığın .hepsi aynın.sadece doktorlar işi gereği kadın tavlaması kolay oluyor.ondan şanslılar.

Canım aslında doktorlukla ilgisi yok bu abazalığın .hepsi aynın.sadece doktorlar işi gereği kadın tavlaması kolay oluyor.ondan şanslılar.

evet talep çok olduğu için işleri kolay oluyor. fırsat oluyor. fırsatı olan adam da aldatıyor genellikle. yani benim umudum mu bitti artık nedir aldatmayan erkek fırsatı olmadığından falan gibi düşünmeye başladım. ya da kaybetme korkusu çok olmalı çok aşık olmalı falan.

Aldatmayan erkeklerde var ama işte onun için kişilikli biri olması ve bazı şeyleri görmüş geçirmiş aşmış olması gerek .bakıyorsun adam 50 yaşında fıldır fıldır gözleri yani .evinde çoluk çocuk var ..hiç umrunda değil .
Fırsat yaratmamak erkeğin elinde aslında.ama yapmıyorlar aksine birileri düşsün diye bakıyorlar.hastane ortamıda buna müsait.çok fazla kadın var .kadınlar kariyerli güçlü erkekle olmak istiyor statu atlamak için .hatta kendini çok rezil durumlara düşüren kadınlar var .
Sen üzülme daha iyileri çıkar emin ol .sen derslerine odaklan kariyerin için çalış ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…