- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Spor iyi gelir canim. Nasilsin bu aralar exten bi haber var miiçimde sevgi kalmadı pek.
ablam da yine delirtmeye başladı beni tatile girince boşluk ve enerjiden fışkırıyor içinde.
bunların hepsi birleşince durum daha kötü oluyor tabi.
spora yazıldım işte. hem ex istemezdi gitmemi senelerin uktesi içimde. haftada 2-3 gün gitsem kar kafam dağılır dedim.
Spor iyi gelir canim. Nasilsin bu aralar exten bi haber var mi
Karma bi spor salonuna yazilsaydiniz keşke yeni birileriyle tanışırdınız.ben de sana mesaj atmıştım az önce :)
aa 2 gün önce hepsiburada hesabını kurcaladım bi.
işte bi sürü ıvır zıvır şey almış kendine yer minderi tuvalet kağıdı tutacağı yok ışık lambası falan abuk subuk şeyler sanırım ben aradıktan sonra depresyona girdi
bi de elektrik süpürgesi almış kendine ne alakaysa temizlikle alakası yoktur 5 sene temizlik yapmadan oturdu adam resmen. ki orda vardı süpürgesi.
dambıllar spor aletleri protein tozları söylemiş.
onları görünce ben de sinirlendim işte hep spor yapsın diye uğraşırdım yapmadı vücudu çok çirkindi sıska iskelet gibidir ve kamburdur baya. biraz fitleşsin istedim sallamadı hiç o açıdan hiç çekici gelmezdi bana.
ben gitmek isterdim fitness salonuna ona da izin vermezdi... gittim yazıldım ben de sonunda. adam benden aldığı akılla spor yapıp fitleşicek bi de ben onun engellediği halimle kalıcam böyle öyle mi? hıh.
Karma bi spor salonuna yazilsaydiniz keşke yeni birileriyle tanışırdınız.
Hemen yanlış anlaşılma olmasın spor salonu da sosyal bir ortam bana göre, kimse sevgili bulmaya gitmiyor ama sevgili de bulunabilir.
Babanıza niye anlattınız spor salonunu offf zamane gençleri :))öyle yazıldım zaten.
of inanamıyorum ya. az önce babamla kavga ettim üstüme yürüdü artık sanırım kendimi aşağı atıcam yeter artık sorunlardan bıktım
Babanıza niye anlattınız spor salonunu offf zamane gençleri :))
Babana de ki ben senin yüzünü önüne eğecek bişey yapmam bana guven lütfen , çok sıkıldım sınavlar vs endorfine ihtiyacım var ya da kendi kafama göre ilaç kullanacağım bu benim kendime reçetem, kafayı yemiş çılgın doktor olmamı istemiyorsan azıcık ozgurluk pleasee
Ben ailemden bişey saklamadım hiç ama herkesin ailesi tepkileri farklı sanirim sizin için en dogrusu çok paylaşmamakyok ya başka şeyden kavga ettik
ama evet. bu ayrılık zamanı ailemle yakınlaştık biraz destek olur gibi yaptılar bana ama o zamanda öğrendikleri tüm bilgileri bana geri yansıtıyorlar şimdi burnumdan getiriyorlar çok pişmanım.
bundan sonra ağzımı bıçak açmıcak hakkımda tek şey bilmeyecekler
Ben ailemden bişey saklamadım hiç ama herkesin ailesi tepkileri farklı sanirim sizin için en dogrusu çok paylaşmamak
Ay keşke benim arkadaşım olsan yaz boyu boş boş evdeyim :))evet. ben de öyle düşünürdüm ama destek olacaklarına köstekler.
zaten ben buraya gelirken yanımda hiçbiri yoktu. olmadıkları için küçücük aklımla kendi yolumu buldum hep. ama şimdi yetişkinken bana ultimatom vermeye çalışıyorlar ya çok sinir oluyorum!
bu arada yarına güzel bir pilates dersi varmış kaydoldum. bi başlangıç olsun bakalım bana :)
iyi gelicek bu spor bana hissediyorum. evdeki manyaklardansa spor yapan kafası sağlıklı insanlarla iletişim kurmak istiyorum belki yeni kız arkadaşlar da edinirim bana iyi gelir. arkadaşlarım hep çok meşguller ya vakti bol arkadaş edinirim belki
spor çok iyi olmuş canım. aklında olsun plates ve zumba insanı çok mutlu ediyor.
sıkma canını geçecek bugünler kendin için mutlu olmaya bak başla gerisi gelir, ruhen yanındayım inşallah çok mutlu olcaksın inanıyorum ben.
ne ilksin ne sonsun canım bunu yaşayan yüzlerce kimbilir nerde bilmediğimiz insanlar var . yaşayan bilir elbet ama bu senin çıkış noktan işte aştığında bunları çok daha güçlü kız olcaksın bu daha güzel bence. bi gün kendine bunları da aştım hem de tek aştım ben güçlüyüm demek kadar güzeli var mı bence yok. insan bazen kendine yetmeli artmalı bunu öğrenmeli ki hayat böyle bence.pilatese gittim evet sonra kendim de salonda çalıştım 2 saat spor yaptm
gün içinde iyiyim ama gece hüzün çöküyor.
sanırım özgüvenim çok zedelendi. yıllarımı emeğimi sevgimi verdiğim adam benim asla arkadaş bile olmayacağım bir kadınla aldatınca beni kendimi çok değersiz hissediyorum... ailem de kötü davranıyor bana dün geve hepsiyle kavga ettik kötü laflar ettiler. sanırım çok değersiz ve yalnız hissediyorum geçecek gibi de değil bu...
anlatamayacağım bir his...
ne ilksin ne sonsun canım bunu yaşayan yüzlerce kimbilir nerde bilmediğimiz insanlar var . yaşayan bilir elbet ama bu senin çıkış noktan işte aştığında bunları çok daha güçlü kız olcaksın bu daha güzel bence. bi gün kendine bunları da aştım hem de tek aştım ben güçlüyüm demek kadar güzeli var mı bence yok. insan bazen kendine yetmeli artmalı bunu öğrenmeli ki hayat böyle bence.
anladığım kadarıyla yıllar seni o erkek arkadaşına bağımlı yapmış ama artık kendine bağımlı olma zamanın geldi bunu idrak edip harekete geçmelisin. bir de şu sınavı kazanıver bu yıl olmasa da gelcek sene olsun ama kazan o zaman gerçekten gülümsiceksin canım
Farkında mısınız bilmiyorum ama siz kendinizi unutmuşsunuz. Kimliğin, adın, cismin hiçbir şeyin yok. Varsa yoksa o adam ve seviştiklerini dahi ina ettiğin kadın.
Konularını ve seni takip ediyorum günlerdir kendini harap etmekten vaz geç artık. Tamam, hayatını ona adadın o da seni yarı yolda bıraktı argoca kazığın en büyüğünü attı vs vs. Artık bitti, ve dahi ben bile buradan bittiğini kabullendim sen neden kabullebmekte zorlanıyorsun?
Mesela , Ne istiyorsun? Onu mu? O kirlenmişlikle kabul eder misin geri dönerse? Velev ki kabul ettin, ilk zamanlar değil de sonraları o kirli bedenden tiksineceğini biliyor musun? Neden tiksineyim ki, evleneceğim kişi benim ilkim olacağı ne malum gibi söylemlerde bulunma kendine zira evleneceğin kişinin geçmişi yok, sonu da senle bitiyor ve fakat bu kişi senden gidip tekrar dana dönecek olan...
Sana tavsiyem artık unut hem onu hem de o kadını. Sosyal medyadan stalk yapmaktan da vazgec gerek de yok zira...
Bu konuya da yazma artık, onun olduğu hiçbir cümleyi kurma aklına dahi getirme...
Bitti artık anlasana...
Numaranı değiştir ve dahi telefonunu da değiştir, albümlerini yak, sosyal medyayı kullanma bir süre yeni bir sen yarat kendinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?