ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski sevgilinde kadında basitlermiş kadını hangi hakla savunurlar çok değişik.
Artık kapat bu defteri aldatmada girmiş işin içine hakkında hayırlısı olsun.

daha önce bu kadınla ilgili ne yalanlar söyledi?

acaba başından beri mi ilgisi vardı yoksa sonlarda mı ortaya çıktı? gerçi pek bir şeyi değiştirmez de.

Ben de bazı kadınları anlamıyorum..ya konu sahibini anlamak çok mu zor? Eski sevgilisi tiynetsizin teki kadın da basit kadın,hafif kadın, kadınlık vasıflarını kötü yönde kullanan bir basitlikte bir kadın hem de..? Nedir bu birini koruyup öbürünü yermek.. Aynı şey benim de başıma geldi. Üniden mezun olduk 4 yıllık sevgiliydk.. Bir gün Allahın işi işte onun fave hesabına girdim normalde yapmazdım ama dürttü beni bişi sonra ne göreyim ben kendi pc mden izliyorum o istanbulda.. Ve bir kızla konuşuyor adı emel.. Sevgilin var mı diyoe kız o da yok diyo.. Yılbaşında ne yapacaksın diyo? Evde olurum gel istersen diyo ve ben bunları okuyorum.. Neyse aradım dedim ki o kim? Sen kimle konuşuyorsun diyorum kimseyle konuşmuyorum oyun oynuyprum diyo..? Sonra köşeye sıkıştı ara verelim..? Yani sonrası geldi işte.. Neyse demem o ki şerefsiz her zaman şerefsizdir.. Eminim senle beraberken de her haltı yemiştir.. Ama bak bunu üzül diye söylemiyorum güçlen diye söylüyorum.. İnaaan çok daha iyi olmuş.. Üzülme.. Evlensen de aynı şeyi yapardı bu tip bir insan.. Üzülme.. Sadaka ver

Eski konulariniza bakınca sizi hatırladım .

İkili ilişkilerde çekilen acıyı çekmeyen bilemez. Zamanla hafifler umarım sıkıntın Sen ne kadar kabul etmesen de geçecek.

Konulara yazdığın mesajlarda çok kendiyle barışık , çok ozguvenli biri canlanmisti gözümde. İlişkinle ilgili yazdığın şeyler ise tam bir çelişki. Ya sen olduğun gibi yansıtmıyorsun kendini ya da büyük bir kırılma yaşıyorsun.
Eğer kendine karşı %100 dürüst olursan bu kadar acı cekmezsin

Nasil bu kadar basit mi yani? Bu kadini onla aldatmis resmen.. ister saat alir ister milyonluk diyemezsin..ayakta uyutmus onca zaman.. birde ne kadar masumane dimi? Birinin adi uzerinden baskasinin alisveris yapmasi.. bu kadar tesaduf olmaz herhlde neyse.. kadinin dusmani yine kadin bi kez daha gormus olduk!

Konu yulan hikayesine döndü yeminlen... kim kimi aldatmis.. aldatan hediyeleri oncemi yoksa sonrami almis.. aldatilan neden basit demiş.. basit kimmiş... kafamda deli sorular... konu sahibesi sen en iyisi konunu en bastan yaz. Anlasilir olsun lutfen.. yoksa burda sac basa girecekler

Niye uzuluyosun herkese sivisan bir kizsa merak etme ettigini bulur oda aldiklaridaa borc olrak kalr ona sabrer unut belkide kurtuldun oyle birinden haberin yok.bu arada nekdr suredir birliktelermis

Ne diyim bilemedim bende 8 yıllık evliyim hepimizin basina gelebilir ve hatta bende bununla ilgili bir konu actim ablam da galiba senin gibi aldatiliyor olabilir hiç kapanmayacak bir yara bana göre bunu yapaninda mübarek gunlerde Allah yanina birakmasin

2. Kadınlar çok alınmış sözlerinize :)

Wuuu buda cok agir olmus

Öncesi sonrası aslında pek fark yok , sonra olduysa bile 9 senelik bir ilişkinin bitmesi ve kabullenmesi var zor bir zaman dilimi once olmussa zaten pislik bir durum , kadında evli heralde rezillik

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

her yazana teşekkür ederim

kötü olduğumdan uğraşamıyorum tek tek alıntılamaya

zaten telden yazıyorum açamadım bilgisayarı

destek oldunuz bana belki hayatımın en zor günüydü bu şimdiye kadar.

kadına dediklerimi takanları anlayamadım açıkçası.

özet geçtim ama evli bir kadın başka biriyle sarmaş dolaş dans ediyorsa basittir bence. başka bir evli adamla karısı lohusa iken içmeye çıkıyorsa basittir bence. kaç yaşında hocalarıyla yavşak yavşak konuşuyorsa basittir bence.

biz ayrılalı 1.5 ay oldu. 1.5 aydır sevgili olsalar 3 bin liralık hediye almazdı. bu işin evveliyatı var belli ki. daha adamın bende ev araba anahtarı duruyor. ne ara beni unuttu da yeni aşka yelken açtı. saçmalamayın allaşkına. beni aldattığı kabak gibi ortada.

evde bulduğum annesinin sandığım kıvırcık kısa siyah saç da onunmuş demek ki.

ayrıntıları yazmadım. kadını suçlayıp çekilmiyorum

sevgilim ş...fsizmiş. bu kadar ayan beyan basit bir kadına kapıldı gitti gözümün önünde. kızı da kocasını da tanıyorum birlikte yemek yemişliğimiz var ya topluca.

ne diyeyim ayyy ne güzel mutlu olsunlar mı diyeyim?

ben 5 senedir ne zaman sınavıma odaklansam tuhaf hareketleri oluyordu eski sevgilimin bu kız hortluyordu bi yerden bi ton şey vae anlatmayayım şimdi kaç kez ağladım bi başıma bu kız yüzünden. günlüklerim dolu bu kızla.

bana bunu yapmaya hakkı yoktu. beni kıskanç bir paranoyakmışım gibi hissettirdi. sanki bişey yok da ben yazıyorum gibi. ama hislerim doğruydu işte.

ben bi köşede ilgi görmeden senelerce durdum uslu uslu çabaladım hep destek oldum emek verdim her konuda anlatamam yani. annesi bile benim kadar umursamıyordu. tarif bile edemem.

ben emeklerime üzülüyorum. ilk yalanında ayrılmadığım için aptallığıma üzülüyorum "sen kızma diye yalan söyledim zaten evli " dediğinde inandığıma saflığıma üzülüyorum

düzgün bi adam sanıp senelerce sevdiğime üzülüyorum. bir çok hatasını kusurunu olsun en azından karakteri düzgün diye çektiğime üzülüyorum.

tarif edemem size. belki evlensem çocuğum olsa bu kadar üzülmezdim benim kişilik yapım çok vericiydi ve bunun cezasını çekiyorum şimdi. ayrılırken bile adam bana bencil ol dedi ya ötesi var mı? ayrılırken bencilsin denilir. bencil ol denen tek kişi benim duyduğum.

hayata geç kalmışım gibi hissediyorum. bir daha bir erkeğe güvenemeyeceğimi hissediyorum. yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum...

tamamen tükendim bu son olayla. ağlamıyorum ama ruhsuzum sanki bir daha mutlu olamıcakmışım gibi. bomboş içim.

Ölsen de belli etme. Sakin yapma bunu. Belki zor olacak ama... bence ne yap biliyo musun ? O hiç olmamis gibi davran. Takil,hayatini yasa. Tabi ilk firdatta baska bir erkegin kollarina atma kendini. Ama farkinda olmana rağmen umursamadigini dusunsun. Zaten senin kafanda bitmis bir iliskiymis gibi... köpek gibi dönecek sana. Ama yine affetme.

hayır. affetmem artık. bile bile lades mi yapacağım? affetmem demek evlilik yolu demek, beni evli kadınlarla aldatan adama dönmek büyük gerizekalılık olur.

başka erkeğin kollarına atmam asla, o kadar saf değilim. ama sevgilimin bi eski arkadaşı ilgi göstermişti bana, biraz muhabbet ettik sosyal medyadan, kahve teklifi etmiş cevap bile vermemiştim. şimdi bir gidip muhabbet etmeyi düşünüyorum. bunu da ilişkimin bittiğini kafamda tamamlamak için yapacağım. zaten şu an bi ilişkiye hazır değilim asla, yalnızlığa ihtiyacım var.

o kadar istiyorum ki köpek gibi dönsün. bugünden önce istemiyordum, dönmezse dönmesin beklentim yok diyordum. çünkü sanıyordum ki sevgisi bitti, soğudu, öyle bitti. aldatıldığımı öğrenince köpek gibi pişman olsun ben de göreyim istiyorum.

o hiç olmamış gibi davranmak güzel fikir evet. hayatımın 9 senesini çöpe atmak demek ama napalım...

yok öldüğümü kimseye belli etmiyorum. burda yazıyorum ama yakın arkadaşlarım bile bilmiyorlar ne kadar üzüldüğümü..

Hayiiiir. Sakin o cocukla kahve icme. Bu seni cok basitlestirir. Unutmus umursamiyormus gibi yapmak yakin zamanda sorunlu ama uzun vadede olumlu sonuc verecektir.. hani derler ya en buyuk intikam unutmaktir diye. Zamanla gebersin aci ceksin bile demeyeceksin. Allah iyi etsin benden uzak olsun diyeceksin. Tecrübe konusuyor. Geri döndüğünde anlarsin :)

içmeyeyim mi...

ama önceki sevgilim de aldatmıştı beni.. o zamanlar benden hoşlananlarla görüşmüştüm arkadaş olarak ama asla açılmalarına dahi izin vermedim yani arkadaşlık boyutunda kaldı. biraz kafam dağılmıştı iyi gelmişti.

ne bileyim artık bencil olmaya karar verdim.

Onun arkadasiyla degil de gercekten icinden gelerek baska bir ortamdan baska bir kisiyle gorusmeni tavsiye ederim. Bu hem vicdanen seni rahatsiz etmez hem de basit duruma dusmezsin

Sizi öyle iyi anlıyorum ki , acı taze ama zamana bırak , içine atma haykır pes etme bir gün mutlaka dürüstlük mükefatınız olacak , inanıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…