- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Nasil bu kadar basit mi yani? Bu kadini onla aldatmis resmen.. ister saat alir ister milyonluk diyemezsin..ayakta uyutmus onca zaman.. birde ne kadar masumane dimi? Birinin adi uzerinden baskasinin alisveris yapmasi.. bu kadar tesaduf olmaz herhlde neyse.. kadinin dusmani yine kadin bi kez daha gormus olduk!Benim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.
Son olarak bir kadının başka bir kadın için "basit kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...
Niye uzuluyosun herkese sivisan bir kizsa merak etme ettigini bulur oda aldiklaridaa borc olrak kalr ona sabrer unut belkide kurtuldun oyle birinden haberin yok.bu arada nekdr suredir birliktelermiskızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
Ne diyim bilemedim bende 8 yıllık evliyim hepimizin basina gelebilir ve hatta bende bununla ilgili bir konu actim ablam da galiba senin gibi aldatiliyor olabilir hiç kapanmayacak bir yara bana göre bunu yapaninda mübarek gunlerde Allah yanina birakmasinkızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
2. Kadınlar çok alınmış sözlerinize :)
Ölsen de belli etme. Sakin yapma bunu. Belki zor olacak ama... bence ne yap biliyo musun ? O hiç olmamis gibi davran. Takil,hayatini yasa. Tabi ilk firdatta baska bir erkegin kollarina atma kendini. Ama farkinda olmana rağmen umursamadigini dusunsun. Zaten senin kafanda bitmis bir iliskiymis gibi... köpek gibi dönecek sana. Ama yine affetme.kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
ve bir baktım.
Ölsen de belli etme. Sakin yapma bunu. Belki zor olacak ama... bence ne yap biliyo musun ? O hiç olmamis gibi davran. Takil,hayatini yasa. Tabi ilk firdatta baska bir erkegin kollarina atma kendini. Ama farkinda olmana rağmen umursamadigini dusunsun. Zaten senin kafanda bitmis bir iliskiymis gibi... köpek gibi dönecek sana. Ama yine affetme.
Hayiiiir. Sakin o cocukla kahve icme. Bu seni cok basitlestirir. Unutmus umursamiyormus gibi yapmak yakin zamanda sorunlu ama uzun vadede olumlu sonuc verecektir.. hani derler ya en buyuk intikam unutmaktir diye. Zamanla gebersin aci ceksin bile demeyeceksin. Allah iyi etsin benden uzak olsun diyeceksin. Tecrübe konusuyor. Geri döndüğünde anlarsin :)hayır. affetmem artık. bile bile lades mi yapacağım? affetmem demek evlilik yolu demek, beni evli kadınlarla aldatan adama dönmek büyük gerizekalılık olur.
başka erkeğin kollarına atmam asla, o kadar saf değilim. ama sevgilimin bi eski arkadaşı ilgi göstermişti bana, biraz muhabbet ettik sosyal medyadan, kahve teklifi etmiş cevap bile vermemiştim. şimdi bir gidip muhabbet etmeyi düşünüyorum. bunu da ilişkimin bittiğini kafamda tamamlamak için yapacağım. zaten şu an bi ilişkiye hazır değilim asla, yalnızlığa ihtiyacım var.
o kadar istiyorum ki köpek gibi dönsün. bugünden önce istemiyordum, dönmezse dönmesin beklentim yok diyordum. çünkü sanıyordum ki sevgisi bitti, soğudu, öyle bitti. aldatıldığımı öğrenince köpek gibi pişman olsun ben de göreyim istiyorum.
o hiç olmamış gibi davranmak güzel fikir evet. hayatımın 9 senesini çöpe atmak demek ama napalım...
yok öldüğümü kimseye belli etmiyorum. burda yazıyorum ama yakın arkadaşlarım bile bilmiyorlar ne kadar üzüldüğümü..
Hayiiiir. Sakin o cocukla kahve icme. Bu seni cok basitlestirir. Unutmus umursamiyormus gibi yapmak yakin zamanda sorunlu ama uzun vadede olumlu sonuc verecektir.. hani derler ya en buyuk intikam unutmaktir diye. Zamanla gebersin aci ceksin bile demeyeceksin. Allah iyi etsin benden uzak olsun diyeceksin. Tecrübe konusuyor. Geri döndüğünde anlarsin :)
Onun arkadasiyla degil de gercekten icinden gelerek baska bir ortamdan baska bir kisiyle gorusmeni tavsiye ederim. Bu hem vicdanen seni rahatsiz etmez hem de basit duruma dusmezsiniçmeyeyim mi...
ama önceki sevgilim de aldatmıştı beni.. o zamanlar benden hoşlananlarla görüşmüştüm arkadaş olarak ama asla açılmalarına dahi izin vermedim yani arkadaşlık boyutunda kaldı. biraz kafam dağılmıştı iyi gelmişti.
ne bileyim artık bencil olmaya karar verdim.
Sizi öyle iyi anlıyorum ki , acı taze ama zamana bırak , içine atma haykır pes etme bir gün mutlaka dürüstlük mükefatınız olacak , inanıyorum...içmeyeyim mi...
ama önceki sevgilim de aldatmıştı beni.. o zamanlar benden hoşlananlarla görüşmüştüm arkadaş olarak ama asla açılmalarına dahi izin vermedim yani arkadaşlık boyutunda kaldı. biraz kafam dağılmıştı iyi gelmişti.
ne bileyim artık bencil olmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?