ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin dün yaşadığının aynısını 6 sene önce yaşadım. 5 yıllık ilişkim bitebilecek en kötü sonla bitmişti. Keriz yerine konmuştum.
Son kez telefonla konuştum.
Kapattım, yatağıma oturdum. Içim cayır cayır yanıyordu. Bildiğin tutuşturmuşlar icimde bir şeyler, öyle bir acı. Yaşamayan bilmez.
Bomboş hissettim. Ne bir amacım vardı artık, ne hayal, ne yaşama isteği.. Salak gibi duvara baktım bir yarım saat.
Sonra ağladım. Deli gibi, gözlerim patlayana kadar.. Ölsem keşke dedim. Beni şu odaya gömseler..
Ertesi gün ağladım.
Ertesi gün de ağladım..
..
Çok ağladım. Gözlerimde torbalar çıktı.
..
Bir gün kabulleniş başladı. Mecburiyetten unutmaya çalışmak.
Fotoları sildim, yırttım bir gün. Bütün hatırlatan şeyleri paramparça ettim.
..
Bir gün alıştım yokluğuna.
..
Bir gün ondan nefret ettim.
Bir gün onu çok özledim.
Bir gün hiçbir şey hissetmedim.
..
Bir gün flu olan her sey netleşti. Ne pis adammış ya, nasıl sevmisim ben bunu dedim.
..
Bir gün eski anılar canlandı gözümde. Yad ettim.
..
..
Bir gün onu hiç özlemedigimi fark ettim. Sadece ona heba ettiğim 5 yıla üzüldüm.
..
Bir gün şöyle dedim: İyi ki defolup gitmiş hayatımdan. İyi ki bitmiş. İyi ki iğrenç yüzünü görmüşüm. Yoksa ona bir 5 yılımı daha saf saf verebilirdim.

Ama bugün artık heba ettiğim yıllara da acimiyorum. Beni ben yapan o akşam çektiğim acıydı. Olağanüstü bir tekme yemiştim ve birden ruhen 10 yaş büyümüştüm. O saflık derecesinde fedakar, kör aşık Aloise o akşam çok güçlü bir kız olmuştu ve bunu ona borçluydum.

Şimdi evliyim. Sevilmek neymiş eşimle tanışınca anladım. Fedakarlığın karşılıklı yapıldığını öğrendim. Güvenmenin huzurunu hissettim. Eşimle geçen her saniyeme şükrediyorum..
Yaşadığım her şey yaşanması gerekenlerdi.

Ağlayacaksın, sinir krizi gecireceksin, umutsuz hissedeceksin, sancıyan kalbini çıkarıp atasın gelecek, acaba napiyor diyeceksin, kiskanacaksin, özleyeceksin.. Düşünmekten mutsuzluktan kafan patlayacak gibi olacak.. Bazen elin telefona gidecek. Aramayacaksin. Çok aglayacaksin...

Her şeyi hisset. Hepsini. Kendine kızma bunları hissettiğin için.
Şimdi acı çekme zamanın. Çek. Ama bir gün hepsinin geçeceğini bil.. Tamam mı canım

Onun arkadasiyla degil de gercekten icinden gelerek baska bir ortamdan baska bir kisiyle gorusmeni tavsiye ederim. Bu hem vicdanen seni rahatsiz etmez hem de basit duruma dusmezsin

artık vicdan yapacak bir şey kalmadı bence. öncesinde uygun olmaz diye düşünüp, cevap bile vermemiştim çünkü tanıdığı biriyle arkadaşça bile görüşmek yanlış olur diye düşünmüştüm.

artık o yokmuş gibi bakıyorum mevzuya. onun inadına değil ama o olmasa görüşür muhabbet eder, biraz tus açısından konuşur gaza gelirdim. o da göz doktoru çünkü çok yüksek puan yapmıştır tusta moral verici bi konuşma yapmıştı biraz muhabbet edince. artık kötülükler değil pozitiflikler istiyorum. uzun süre de biriyle birlikte olmayı düşünmüyorum açıkçası.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki , acı taze ama zamana bırak , içine atma haykır pes etme bir gün mutlaka dürüstlük mükefatınız olacak , inanıyorum...

olur umarım bir gün. erkeklerden yana hiç umudum kalmadı. biz bu kadar hassas dikkatliyken onlar neler yapıyorlar. hani bunlara rağmen aldatıldıysam, bence her erkek aldatabilir beni artık. çünkü bundan sonra emek vermeyi düşünmüyorum. o yüzden biraz umutsuzum açıkçası.

ya.. okurken dayanamadım ağladım.

ben konuşamıyorum ama yaşadıklarım bunlar birebir olarak. herşey çok karmaşık. kafamda bitirdim ama kalbim acıyor, 9 senenin sevgisi acı çekiyor içimde henüz idrak edemedim kabullenemedim o kısmı. kafamda bitiriyordum onu ayrıldıktan sonra ama güzel bir şekilde bitiriyordum en azından kavga gürültüsüz ayrılmıştık zaten hiçbir zaman deli gibi kavga eden insanlardan olmamıştık, güzel hatırlarım yine diyordum... ama bu son darbe ile her şey karman çorman oldu. bana yaptığı rolleri, iyi adam rollerini, emeklerini sevgi olarak gösterme kılıfını, beni evlenilcek kız olarak bi köşede tutmasını, insanlara sırf görünüşüm ve kalıbım için kukla olarak kullanmasını, beni bir eşya gibi yanında tutmasını hazmedemiyorum..

ben şu an kaybettiğim yıllarıma üzülme aşamasındayım. ilk 4 yıl iyiydik gerçekten ama son 5 senedir onun saçmalıklarıyla uğraşıyorum ve bunun 4 senesi ben evde tusla uğraşırken acı çekerken geçti, tabi ki tüm herşey karmaşık bir şekilde kafamı kurcalıyordu bunun etkisini görebiliyorum şu an. pişmanlığım buna. eksik kaldığım feragat ettiğim şeylere..

aynı hastanedeki bi erkek arkadaşıma sordum böyle bir şey duydun mu diye (dedikodu çabuk yayılır bizim camiada) yok dedi. kızın numarasını istedim sırf birlikte mi online oluyorlar diye, whatsapp durumunda "eksik..." yazıyor. anlaşılan eski sevgilimle yakın değiller diye eksik hissediyor kıyamam

eski sevgilimin spotify hesabına girdim eskiden ortak kullanırdık girmiyordum uzun süredir, eklediği şarkılara tekrar baktım. benim için sandığım aşk şarkıları o kız içinmiş demek ki...

benim çok sevdiğim spesifik şarkılar vardır, herkes bilmez. onları eklemiş dalga geçer gibi, üzerine konuşup ona dinlettiğim şarkılardı bunlar. belki o şarkıları o kız için dinliyor benim değil. bu da bana daha çok koydu.

erkeklere inancım bitti. sizin de böyle olmuş muydu? sanki hiç biriyle evlenemeyecekmişim gibi geliyor, o kadar güvenemeyecekmişim gibi. duvarlarım vardı benim ve ilk kez indirmiştim onun için. bir daha indiremem biliyorum.

ben de olgunlaştım... hem de çok. ilişki içinde ne kadar yanlış yaptığımı gördüm. 19 yaşındayken başlamıştık onla. ben hep 19 kalmışım onun için, hep o saflıkta ve temizlikte sevmişim çabalamışım ailem görmüşüm onu. bunun yanlışlığını gördüm. bi yandan da üzüldüm. bir daha kimseye böylesine açık olamayacağımı bildiğim için.

gerçekten sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım var, çıkarsız, oyunsuz... umarım bir gün bulurum bunu. şu an umudum yok.

Ah olmaz mı olmaz mı.. Ailemdeki erkeklere dahi güvensiz bakar olmuştum. Herkes her şeyi yapabilirdi artık benim gözümde. Kimseye güvenilmezdi. Psikoloğa gittim. Erkeklere karşı şiddet eğilimin var, dedi. Düşündüm de gerçekten öyleydi. Ama keşke o mahlukla ayrılmadan önce olsaymış bu eğilim

Hayatıma girmek isteyen kişiler oldu. I ıh, yok, sevemedim kimseyi. Sevilmeye açtım ama kimsenin sevgisine güvenemiyordum artık.

Ya o kadar çok şey var ki bu konuda konuşacak.. O kadar çok şey anlatabilirim ki sana. Özetleyeyim, ben de zamanında tabiri caizse köpek gibi acı çektim. İçim çıktı mutsuzluktan. Ama her şey geçiyor be kuzum. Aşk da geçiyor, sevgi de geçiyor, özlem de nefret de acı da.. Her şey..
Zaman ver kendine.
Yeni birini tanımak için henüz çok erken sakın bu hataya düşme. Sakın. Tanıdığın kişiye de sana da işkence olur.

Bana hep şey derler: Hamile kalmak için bu kadar stres yapma, olacağı varsa da stresten olmaz
Sen de yeniden sevebilecek miyim güvenebilecek miyim diye düşünmek yerine akışına bırak. Bırak su aksın aksın aksın yolunu bulsun..
Nasibin önünde dağ olsa duramaz.

evet öyle yapacağım galiba.

işin komiği baya talepçim var tanıdıklardan birileri ekleyip mesaj atmaya falan çalışıyor sosyal medyadan. şaşkınım. resmen hazırda bekliyorlarmış ne zaman duydular da... tabi cevap vermiyorum ama var olmaları bile insana özgüven veriyor, demek ki en azından çirkinleşmemişim diyorum

zaten uzun süre ilişki istemiyorum.. sınavı kazanana kadar yeni bir trajedi kaldıramam. biraz sakinlik iyidir. erkekler kaçmıyor. çocuk yapmak istediğim zaman adaylara bakarız acelesi yok

evet bu fikir güzelmiş. stres yapmayacağım. tamam. zaten talepleri görünce resmen iplerin benim elimde olduğunu hissettim. ben ex'ten iyisini bulabilirim ama o kızın benden iyi olmadığı kesin. normalde aldatılan kadın bunu böyle düşünmez ama ben bu konuda eminim ego falan yapmıyorum, ama mütevazi de olamayacağım bu konuda.

cinsel çekim falan da umrumda değil. herkese cinsel yayılım yapan birinin cinsel çekiminden ne olacak allaşkına. manasız.

Canim hep diyorum ya tek ilacin zaman. Tek ilacin sabir.
Cok zor olacak ama icin oyle bir soguyacak ki,sen bile sasiracaksin.
% 99.9 pisman olup sana geri donecek.

zamanım yok.. çok vakit kaybettim...

biran önce olsa keşke ve şartlarım da değişip şu mutsuzluktan çıksam.

türk dizisi gibi oldu hayatım resmen

Merhaba girlboss,bir suredir nasil odlugundan haberim yoktu, gorunce cok uzuldum. Keske artik onunla ilgili hicbir seyle ilgilenmeseydin ama oldu bir kere, ne kadar karaktersiz oldugunu anlamis oldun. Biliyorum aptal yerine konmak sinir bozucu ama artik eskiyle bu derece ilgilenmemen gerek. Yaptigi karaktersizlikler hayat boyu yaninda kalsin, sen artik kendinle ilgilen sadece. Emin ol kendi gibi kadinlari cekecektir daima, bu konuda da gordugun gibi. Onunde uzun bir hayat var, biraz etrqfina baksan ondan milyon kat duzgun birini bulacagina eminim. Ulkede milyonlarca erkek var, hepsi de cop degil tabi;esine sadik,karakterli bir suru adam vardir. Tek gereken biraz olsun icinin sogumasi.

evet dediğin gibi bilmek hem iyi oldu hem kötü. iyi oldu çünkü daha fazla kandıramaz artık beni.

kötü oldu çünkü hazmedemiyorum... kıskançlık boyutum tavan yaptı kızla ilgili. kendimi o kızla kıyaslayınca küçük kız çocuğu gibi hissediyorum...

rüyama girdi. engellediğim için wifi üzerinden arıyordu (öyle bişey yok ama işte rüya) yalvarıyordu pişmanım affet diyordu. ama affetmiyordum rüyamda.

egom çok zedelendi bu olaydan. kendi başıma onaramıyorum resmen

Ne kadar mal bir adamdan kurtuldugunuz için sevinmelisiniz. Butun gençliğiniz hala sizinle.

bir de kendimi hazırlamaya çalışıyorum..

evlenirlerse çocuk yaparlarsa buraya geri dönerlerse ben onları birlikte görürsem naparım diye

kalbim kanıyor resmen

bir de kendimi hazırlamaya çalışıyorum..

evlenirlerse çocuk yaparlarsa buraya geri dönerlerse ben onları birlikte görürsem naparım diye

kalbim kanıyor resmen
Burası dediğiniz yer neresi ise imkanınız varsa şehir degistirin. Iyi gelecek ne varsa onu yapın. Öldü kabul etmelisiniz

en yakınımdı ailemden öndeydi benim. hala şoktayım dün hissizdim bugün acı vurmaya başladı sanırım çok canım yanıyor
Hiç bir adamı ailenizden önde tutmamaniz kimseye gözü kapali guvenmemeniz ve kendinizden fazla deger vermemeniz icin bunu yaşamanız gerekiyormus maalesef. Bu hayatta en degerli sizsiniz. Gecmeyecek bir acı gormedim. Sizde iyileşeceksiniz. Bunun icin cabalayin.

ama ben buralıyım benim şehrim... şehrimi seviyorum ailem arkadaşlarım burda. onlar gitsinler gelmesinler
Heryer sizin sehriniz olur sevdikten sonra. Eğer gitmek istemezseniz de iyileşmek icin lütfen uğraşın. Evlenirler mi geberirler mi bunu bir yere bırakıp odaklanin en degerlisi sizsiniz.

ailemle sorunlarım vardı bana kötü davranıyolardı

ben bunların hiçbiri olsun istemedim. bunların hiçbirini hak etmedim. insanlardan sürekli kazık yiyorum artık canım çok acıyor.

şu an gerçekten kor ateşle dağlıyorlar göğsümü canım çok yanıyor

Heryer sizin sehriniz olur sevdikten sonra. Eğer gitmek istemezseniz de iyileşmek icin lütfen uğraşın. Evlenirler mi geberirler mi bunu bir yere bırakıp odaklanin en degerlisi sizsiniz.

uğraşıyorum...

sanırım radikal kararlar almalı ve değişiklik yapmalıyım her konuda

ancak o zaman iyi olur gibi bilmiyorum ya.

Size canım demek istedim. Canım benim hersey senin elinde bana inan. Bunu atlatmakta, atlatamayip omur boyu paranoyak olmak da. Ailen kotu davraniyorsa sehrini degistir. Ya da tek tarafli değildir o da. Ailenin tavirlarini da değişecek guc sende. Sen yeterki iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…