- 31 Aralık 2016
- 1.157
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Senin dün yaşadığının aynısını 6 sene önce yaşadım. 5 yıllık ilişkim bitebilecek en kötü sonla bitmişti. Keriz yerine konmuştum.her yazana teşekkür ederim
kötü olduğumdan uğraşamıyorum tek tek alıntılamaya
zaten telden yazıyorum açamadım bilgisayarı
destek oldunuz bana belki hayatımın en zor günüydü bu şimdiye kadar.
kadına dediklerimi takanları anlayamadım açıkçası.
özet geçtim ama evli bir kadın başka biriyle sarmaş dolaş dans ediyorsa basittir bence. başka bir evli adamla karısı lohusa iken içmeye çıkıyorsa basittir bence. kaç yaşında hocalarıyla yavşak yavşak konuşuyorsa basittir bence.
biz ayrılalı 1.5 ay oldu. 1.5 aydır sevgili olsalar 3 bin liralık hediye almazdı. bu işin evveliyatı var belli ki. daha adamın bende ev araba anahtarı duruyor. ne ara beni unuttu da yeni aşka yelken açtı. saçmalamayın allaşkına. beni aldattığı kabak gibi ortada.
evde bulduğum annesinin sandığım kıvırcık kısa siyah saç da onunmuş demek ki.
ayrıntıları yazmadım. kadını suçlayıp çekilmiyorum
sevgilim ş...fsizmiş. bu kadar ayan beyan basit bir kadına kapıldı gitti gözümün önünde. kızı da kocasını da tanıyorum birlikte yemek yemişliğimiz var ya topluca.
ne diyeyim ayyy ne güzel mutlu olsunlar mı diyeyim?
ben 5 senedir ne zaman sınavıma odaklansam tuhaf hareketleri oluyordu eski sevgilimin bu kız hortluyordu bi yerden bi ton şey vae anlatmayayım şimdi kaç kez ağladım bi başıma bu kız yüzünden. günlüklerim dolu bu kızla.
bana bunu yapmaya hakkı yoktu. beni kıskanç bir paranoyakmışım gibi hissettirdi. sanki bişey yok da ben yazıyorum gibi. ama hislerim doğruydu işte.
ben bi köşede ilgi görmeden senelerce durdum uslu uslu çabaladım hep destek oldum emek verdim her konuda anlatamam yani. annesi bile benim kadar umursamıyordu. tarif bile edemem.
ben emeklerime üzülüyorum. ilk yalanında ayrılmadığım için aptallığıma üzülüyorum "sen kızma diye yalan söyledim zaten evli " dediğinde inandığıma saflığıma üzülüyorum
düzgün bi adam sanıp senelerce sevdiğime üzülüyorum. bir çok hatasını kusurunu olsun en azından karakteri düzgün diye çektiğime üzülüyorum.
tarif edemem size. belki evlensem çocuğum olsa bu kadar üzülmezdim benim kişilik yapım çok vericiydi ve bunun cezasını çekiyorum şimdi. ayrılırken bile adam bana bencil ol dedi ya ötesi var mı? ayrılırken bencilsin denilir. bencil ol denen tek kişi benim duyduğum.
hayata geç kalmışım gibi hissediyorum. bir daha bir erkeğe güvenemeyeceğimi hissediyorum. yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum...
tamamen tükendim bu son olayla. ağlamıyorum ama ruhsuzum sanki bir daha mutlu olamıcakmışım gibi. bomboş içim.
Son kez telefonla konuştum.
Kapattım, yatağıma oturdum. Içim cayır cayır yanıyordu. Bildiğin tutuşturmuşlar icimde bir şeyler, öyle bir acı. Yaşamayan bilmez.
Bomboş hissettim. Ne bir amacım vardı artık, ne hayal, ne yaşama isteği.. Salak gibi duvara baktım bir yarım saat.
Sonra ağladım. Deli gibi, gözlerim patlayana kadar.. Ölsem keşke dedim. Beni şu odaya gömseler..
Ertesi gün ağladım.
Ertesi gün de ağladım..
..
Çok ağladım. Gözlerimde torbalar çıktı.
..
Bir gün kabulleniş başladı. Mecburiyetten unutmaya çalışmak.
Fotoları sildim, yırttım bir gün. Bütün hatırlatan şeyleri paramparça ettim.
..
Bir gün alıştım yokluğuna.
..
Bir gün ondan nefret ettim.
Bir gün onu çok özledim.
Bir gün hiçbir şey hissetmedim.
..
Bir gün flu olan her sey netleşti. Ne pis adammış ya, nasıl sevmisim ben bunu dedim.
..
Bir gün eski anılar canlandı gözümde. Yad ettim.
..
..
Bir gün onu hiç özlemedigimi fark ettim. Sadece ona heba ettiğim 5 yıla üzüldüm.
..
Bir gün şöyle dedim: İyi ki defolup gitmiş hayatımdan. İyi ki bitmiş. İyi ki iğrenç yüzünü görmüşüm. Yoksa ona bir 5 yılımı daha saf saf verebilirdim.
Ama bugün artık heba ettiğim yıllara da acimiyorum. Beni ben yapan o akşam çektiğim acıydı. Olağanüstü bir tekme yemiştim ve birden ruhen 10 yaş büyümüştüm. O saflık derecesinde fedakar, kör aşık Aloise o akşam çok güçlü bir kız olmuştu ve bunu ona borçluydum.
Şimdi evliyim. Sevilmek neymiş eşimle tanışınca anladım. Fedakarlığın karşılıklı yapıldığını öğrendim. Güvenmenin huzurunu hissettim. Eşimle geçen her saniyeme şükrediyorum..
Yaşadığım her şey yaşanması gerekenlerdi.
Ağlayacaksın, sinir krizi gecireceksin, umutsuz hissedeceksin, sancıyan kalbini çıkarıp atasın gelecek, acaba napiyor diyeceksin, kiskanacaksin, özleyeceksin.. Düşünmekten mutsuzluktan kafan patlayacak gibi olacak.. Bazen elin telefona gidecek. Aramayacaksin. Çok aglayacaksin...
Her şeyi hisset. Hepsini. Kendine kızma bunları hissettiğin için.
Şimdi acı çekme zamanın. Çek. Ama bir gün hepsinin geçeceğini bil.. Tamam mı canım