Bunu sabaha kadar uyumayan bebeğimi ayağımda sallarken okumamKimse uykumdan değerli değil diyin artık
Bir yapan bir daha yapar diyin artık
Adliyeye gidin bosanin
Aldatma konularında herzaman yaptığım yorumu yapacam çünki aldatmalarda tek gerçek bakış açısı bu,birşey bitmeden başka birşey başlamaz,iki insan aynı anda sevilemez,bir insandan vazgeçmeden başka bir insana ilgi duyamazsın,dahada enteresanı aynı kişi iki kez sevilemez dünyadaki herkesle bir ihtimalin olabilir ama bir kez vazgeçtiğin kişiyi asla birdaha sevemiyorsun o yüzden birşey bittiyse bitmiştir bunu da kabul etmek gerekir,alışkanlık çoğu evliliği sürdüren temel neden ve eğer sizde bu şekilde devam etmek istiyorsanız çoğunluk zaten bunu yapıyor kimse sizi yadırgamaz ama aldatılmak bu alışkanlığı bile bitirebilen bir durum,yani aldatan her eş karısını yada kocasını sevdiğini söylüyor ki doğrudur seviyordur zaten niye nefret etsinki ama sevginin biçimi değişmiş bir insan bir birey alışılmış koşullu bir sevgiye dönüşmüş oluyor o ince ayrıntıyıda kaçırmayın,seviyordur doğrudur ama evrilmiş bir sevgi bu.Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
Eşim normal biri diye başlayan konu arkasından her kapı aralığında yazışacak bi kadın bulan erkekle devam eden yine aynı konu. Neyi normal Allah aşkına bu adamın? Sana seni seviyorum demesi başkasıyla yazıştığı birtakım teklifler ettiği gerçeğini değiştirir mi? Değiştiriyor muEşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
Yok o deprem senin yüzünden olmamıştır. Çünkü sen kabullenmişsin ki. Bir kadın ile çocuğunu Adıyaman’da saat 4te döverek o soğukta dışarı atan bir baba vardı sonra 4.17de depremde öldü. O anne ve sabi de parkta oldukları için hayatta kaldılar. Olsa olsa onların hürmetine çıkmıştır deprem.Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
Allah bilir işiniz gücünüz bile vardır sizin ! Çünkü aşk ugruna gururundan vaz geçen kadınların çoğunun konusu böyleEşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
Başlıkla içerik uyumlu değil.İçerikte de Türkçe katledilmiş gibi duruyor. Noktalama işaretleri hak getire.Koca “İş yerindeki kadınla iş dışında konuşmayacaksın “deyip güzelce uyutulmuş!!IUyarmak lazım tabi.Daha çocuk çünkü aklı karışır onun.Şimdi kocaya güveniyoruz da dışarıya güvenmiyoruz.Umarım akıl sağlığımız bozulmadan göçüp gideriz bu dünyadan!!Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
bir şey olmaz 4 kere affetmişsin 5.yi de görmezden gel seni çok seviyor yuvanı dağıtma yat uyu. boşanmayacaksın nasılssa bari telefon karıştırma.Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdimaramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?