Aldatıyorum

Yıllardır aldatılıyorsunuz, devam edecek eşiniz belli ki.
Size iyi davranması neyi değiştirir? Adam evdeki düzen devam etsin diye sizinde gönlünüzü yapıyor. Akıllı bir bakıma yani, işini biliyor.
Boşanmayacaksanız test falan yaptırın en azından. Hastalık falan kaparsınız bu adamdan.

Geçen gün biri başlık açmıştı KK'da sürekli boşan deniyor her konuya vs diye. Mesela şu an bu konuya boşan haricinde ne diyebiliriz cidden??

Bu boşanmaya korkup da çocuğu bahane edenlere de ayrıca hayranım. Kendilerini öyle rahatlatıyorlar. Korkuyorum önümü göremiyorum deyin rahatlayın, zira çocukların o kadar çok da etkilenmediğine şahidim . Biz çocukla boşanan kadınlar ne kadar da düşüncesiziz :/

Geçen gün biri başlık açmıştı KK'da sürekli boşan deniyor her konuya vs diye. Mesela şu an bu konuya boşan haricinde ne diyebiliriz cidden??
Evliliğini yıkma yapma etme, idare et, evin erkeğidir, elinin kiridir yapar, çocuk var demeniz gerekiyor. Böylece içinde cılız kalmış onurlu rahatsızlığı susturabilecek

Aldatma zevki evde biri beklerken daha heyecanlı gelebiliyor demekki ne yapacaksınız ki sizin yerinize ben ne diyeyim evli görünmek evde hizmet eden birini niye kaybetsin.Bence her zamanki gibi susun .Yaşlaninca yapmaz .4 olmuş 44 olunca bakarsınız hastalık kapmayin kontrolleri ihmal etmeyin.Birine aşık olursa gider ona bu olana kadar böyle gidecek Ne olacakki başka alışmış kudurmustan beterdir derler.

Siz birini severken birine dokunup heyecan duyarmisiniz sevdiginizi kaybetmekten Korkmaz misiniz bir kalp var orada bir kıymetli olur sevgide söze değil hareketlere bakılır aldatıp duruyor sevmiyor sizi incinmenizi uzulmenizi kirilmanizi umursamıyor .Sevgi bumu?

Ayrılın demiyorum bari gözünüzü kapatın artık teli falan karıştırmayın en azından

Kınamak istemiyorum ama bunu kendinize neden yapıyorsunuz? Adam sürekli aldatıyor madem neden boşanma teklifini kabul etmediniz? Hadi boşanmayı kabul etmediniz neden sürekli telefonlarını karıştırıp elin kadınlarına yazdığı mesajları okuyorsunuz, kendinizi sinir hastası etmek için mi? Biran önce ayrılıp yolunuza gidin. Böyle yalancı bir adamın seni seviyorum demesine aldanmayın. Gördüğünüz gibi önüne gelene diyor zaten, size özel değil.

Amannn ne halin varsa gör
Kuma getir hiç olmazsa adı belli olur

başlığın yanlış. konuya girişin konuyu anlatışın karma karışıktı. Neyse özetle aldatan her zaman aldatacaktır. Ya sus otur evinde ya da aksiyon al ve boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…