Aldatma ve ablamın derdi

Bosanmak zor, ama adamla kacmak kolay.Öyle mi?

Ablan iyice bir araştırsın bakalım,adam kimdir,nedir?İki çocuklu,evli barklı 38 yaşındaki kadınla bu işlere giren adama hiç ama hiç güven olmaz.Ablanızın da tutulacak tarafı yok,o konuya hiç girmiyorum.

Bir kere adamla çok kısa süredir tanışıyorlarmış,bu ne güven!Ayrıca boşanıp rahat rahat başı dik istediğini yaşamak varken bu ne acele!Kaçıyor mu bu adam?Adam geçmişte mahkum muydu,sapık mıydı hatta ve hatta şu anda evli midir,bu ayrıntıları düşünüyor mu ablanız?İki çocuğu silkeleyip adama gidecek ne bulmuş acaba?Gencecik kızken ne hayallerle engelsiz çengelsiz evleniyoruz da erkekler hayatımızı cehenneme çeviriyor.İki çocuğunu bırakıp,kocayı terk edip gelen kadına hayatı gül bahçesi yapmaz bir erkek!O adam hele evli falansa bak sen o Zaman,işte asıl o Zaman ablanın hayatı kayar.

Gidecek yeri yok diye mi aldattı ? Sığınma evleri ne diye açıldı ? Millet orda çekirdek citlemiyor. . Aldatmanın bahanesi olmaz ..bal gibi de aldatmış, 2 yavrusunu hiçe sayarak .. böyle kadınlara herşey mubahtir. .evlenecek gidecek ,orda da aynı şeyleri yaşayıp baskasini mi bulacak ? Cocuklarinin ahindan 10 koca eskitir o ! Koca arayacağına gidebileceği sığınma evlerini araştırsın .

artık aldatma olaylarına hiç şaşırmaz oldum okadar çok varki hatta böle olağan karşılıyorum çünkü kadınlarımız cesaretsiz cahil 17 yaşında evlendirilmiş yetiştiği aile bellii bu kadından akıllıca davranmasını bekleyemezsiniz bu arada kimse yaşamadan burda ahkam kesmeye hakkı yok bende tıpkı sizler gibi düşünürken çok yakın arkadaşım gerçekten boşanmak istemesine rağmen boşanamadı ailesi bildiğin boşanamazsın dedi çok uğraştı 3 ay gittiği ana evinde dayak yedi çocuğuyla tehdit ettiler kocasına gizlice seni aldatıyorum senden tiksiniyorum dedii bırak peşimi beni dedi adam yok ben seni istiyom dedi hepimiz deriz lafta gel evimde kal çocuğunla bi düzen kurana kadar dur iş bul kendine bi ev düzene kadar ben sana bakarım deriz demi sadece deriz daha burda kaynanasına 2 gün yatıya gelmesine dayanamayanlar kocasını kız kardeşinden kıskananlar geçim sıkıntısından dert yananlar kimi kandırıyoruz ya bu arada evt sığınma evleri var evet imkansız değill ama hiç birşey kalvyeden ahkam kesmekle değişmiyor sığınma evlerininder şartları oluyor doluluğu oluyor

Arkadaşın yazdığı yorumu mutlaka okutun ablanıza. Her noktaya değinmiş arkadaş.

şimdi biz ne diyelim ki.

mantıklı olan boşanmak, çocukları da alıp diğer adamla devam etmek.

mantıksız olan ise çocukları bırakmak. vicdan elvermez çünkü.

karar onun. işin artısıs da eksisi de ortada.

Ağzınıza sağlık..

Şu eline işini kendi kazancını almaktansa erkek peşinde koşanlardan nefret edesin geliyor kadınlık bu mudur yani. Kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışmaktansa bul bir adam bırak çocukları kadınlığımı yaşayacağım diye defol git.
Madem adamı sevmiyordun ne diye 2 çocuk doğurdun da onların da günahına giriyorsun.
Yani ablanın bu yaptığını kocası öğrense boşanmayı bırak hayatta bile bırakmaz bu bir. İkincisi bir iş bulup çalışsın para kazanmayı öğrensin kadınlık peşinde koşacağına. Çocuk doğur sonra at onun bunun başına bunların yatacak yeri yok

Madem ailesi destek değil, ben olsam çocukları alır adamın evine giderdim, iş buluncaya kadar ona sığınırdım. Acilen iş bulurdum, boşanırdım, sonrası Allah Kerim. Ablamız ailesinden medet ummasın.

Adam kadını cinsellik için kullanıyor, sevdiği falan yok. Ben bu filmi daha önce izledim, eğer kaçar o adama giderse adam da onu terk edecek, öylece ortada kalacak, sonra kadın bir yerde bulaşıkçılık yapmaya başlayacak ve ilk kocasından daha kötü birini bulacak. Bulduğu adam elinden parasını alıp, meyhaneden sarhoş arkadaşlarını getirecek, sık sık tacize uğrayacak; ama kaderim böyle demek ki diyip pes edip oturacak. Sonu böyleydi.

Madem ailesi destek değil, ben olsam çocukları alır adamın evine giderdim, iş buluncaya kadar ona sığınırdım. Acilen iş bulurdum, boşanırdım, sonrası Allah Kerim. Ablamız ailesinden medet ummasın.

Ailesi zaten işe yaramaz ama çocukları alıp gitmesi ise doğru değil ki

Ailesi zaten işe yaramaz ama çocukları alıp gitmesi ise doğru değil ki

Eşi izin vermiyor çalışmasına

Ablan adına çok üzüldüm canım çok zor bir konu aslında yağmurdan kaçarken doluya kapilmasin yazık ya 17 yaşındaki korpecik bı kızmış çok üzüldüm boşanma davası açıp gitsin bari canım ne diyem daha ki kocasi da şerefsiz

Görüştüğü adama fazla güvenmesin . Daha fazla yazmayacağım ağır bir üsluba kaçacak çünkü . Benim için aldatan erkek neyse kadında o . Yani her evliliğinde eksiği olan bir şekilde tamamlayacaksa . Ne anlamı var evlenmenin herkes sevgili hayatı sürsün sıkılınca bıraksın .

Boşanmaya çalıştı olmadı diyosunda eee boşanmadan mı kaçacak adama.bu şartlarda herkesin gözünde herkes bi yana çocuklarının gözünde hep suclu olacak.boşansın sonra ne isterse yapsın başka mantıklı bi yol yok

Sığınma evleride kolay değil üç ay ile altı ay arası kalabiliyormuşsun ondan sonra güle güle diyorlarmış daha araştırıyorum

Ilk mesaJa katılıyrum valla bu adama kacarsa daha cok pısman olur haberınız olsun cok buyuk hata buna hata denmez karaktersızlık ustune karaktersızlık etmıs olur ustelık ıkı evkat nasıl bırakılıp da bır adama kacılır anlamıs degılım bu nasıl bır bencıllıktır kı ıkı evlat bır adam etmıyor, onur haysıyet falan bırakmayıp herseyı yerle bır edebılıyor hayret dgrusu !!!

Boşanma davası açsa ailesine gitmesi gerekir ama anlattığım gibi ailesi kendi eli ile getirir adama bırakır

Boşanma davası açsa ailesine gitmesi gerekir ama anlattığım gibi ailesi kendi eli ile getirir adama bırakır
Hayır canım sonuçta artık reşit boşanma davasını açıp adamın yanına gitsin ona da anlatsın böyle böyle yapacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…