Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
2 cocuk varsa en az 4 5 yıllık evlisiniz belli ki. Daha hala mesaj gelebiliyor olması (numarasını engellemek ve veya telefonunu değişmek gibi bir aksiyon almamış eşiniz, aranmakta bir sakınca görmediyse... ) bile hazmedilecek olay değil. Affedecekseniz bile (affedilmez de belki evliliğinizi sürdürürsünüz) bari burnu sürtülsün diyeceğim ama gecen yıl bu hatada yakalanmış bu yıl da mesaj cekmiş. Yani bilemiyorumMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Tarih tekerrürden ibarettir...Daha kaç kere olacak? Bir kere aldatmış affetmişsiniz tekrar aldatmış hem de aynı kişiyle. Ayrılmak için daha kaç kere aldatması lazım.
Kadına atmış suçu da tek taraflı sapık gibi eşinizin peşinde mi dolaşıyor bu kadın tabi ki hayır.
Aldatan kocalarınızı aklamak için konu açmayın bence
Ben size bunun sonunu söyleyeyim kocanız o kadın için sizi terk edecek çünkü gönlü de geçmiş sizden o kadına aşık
Bir yıl önce yakalayıp affetmişsiniz. Yine yapmış, yine yakalamışsınız, yine affetmişsiniz. Yani yine yapacak, yine yakalayacaksınız, yine affedeceksiniz.Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Bir daha olacakMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Yapman gerekenlerin bir kısmını (boşanmak hariç) yapmışsın, sonra da bir güzel geri vites atmışsın. Şimdi biz ne desek boş, ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.sizce ne yapmalıyım?
ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter
Affedip affedip durucaksan milletin de huzurunu kaçırma bari otur evinde. Adam da rahat rahat aldatmasını yapsın nasılsa senin için problem değil?Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Boşanmak için güçlü bir neden ama sen boşanmak istemiyorsun belli. Baya uzunca bir süre surundur. Onu sana muhtaç et sevgine ilgine telefon numarasını değiştir , sosyal medyasını kapattir vs vsMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?