Aldatmak mı

Adeli34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
8
-6
6
28
Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?

Daha kaç kere olacak? Bir kere aldatmış affetmişsiniz tekrar aldatmış hem de aynı kişiyle. Ayrılmak için daha kaç kere aldatması lazım.
Kadına atmış suçu da tek taraflı sapık gibi eşinizin peşinde mi dolaşıyor bu kadın tabi ki hayır.
Aldatan kocalarınızı aklamak için konu açmayın bence

Ben size bunun sonunu söyleyeyim kocanız o kadın için sizi terk edecek çünkü gönlü de geçmiş sizden o kadına aşık

2 cocuk varsa en az 4 5 yıllık evlisiniz belli ki. Daha hala mesaj gelebiliyor olması (numarasını engellemek ve veya telefonunu değişmek gibi bir aksiyon almamış eşiniz, aranmakta bir sakınca görmediyse... ) bile hazmedilecek olay değil. Affedecekseniz bile (affedilmez de belki evliliğinizi sürdürürsünüz) bari burnu sürtülsün diyeceğim ama gecen yıl bu hatada yakalanmış bu yıl da mesaj cekmiş. Yani bilemiyorum Bari babanızdan kendi evinize hemen gecmeseydiniz.

Konudaki verilere bakarak; yılda bir aldatsa beş yılda beş kere aldatmış olur himm buradan yola çıkacak olursak genele vurdugumuzda çok aldatmis sayılmaz canim yahu sendee ne var bunda ayrılacak dimi ah bir çok kadınımız hiç akıllanmayacak sonra da erkeklere suç atıyoruz.E sen aklını kullanmadigin sürece o adam da gelir senin aklını kullanır!!

Tarih tekerrürden ibarettir...

Seni cok seviyorum mesajlarina kadar geldilerse bulusma olmamis diyemem sahsen
Detaylari bilmeyebilirsiniz ama 1 yil once de aynisi olduysa o kisiyle 1 yili askindir gorusuyor demektir
Bundan sonra hep tetikte yasayacaksiniz
En ufak bi gulmeniz bile esinizi eski kivamina dondurecek he nasilsa affetti diyip daha rahat olacak

Siz 2 çocuğu alıp annenize gidiyorsunuz sonra eşiniz ailesi ile geliyor. Pardon sizin eşinizin ailesi kim? Siz ailenize değil annenize giderken o ailesini alıp geliyor. Önce bir kavramları netleştirin. Kim aile, kime ebeveyn netleştirin. Siz ailesi ile geldi diyerek eşinizi kendi aile kavramınızdan zaten çıkarmışsınız. Sizde yerleşmeyen kavramları çocuklarınız hiç yerleştiremez.

Bir yıl önce yakalayıp affetmişsiniz. Yine yapmış, yine yakalamışsınız, yine affetmişsiniz. Yani yine yapacak, yine yakalayacaksınız, yine affedeceksiniz.

Eşin bu kadınla muhattab olmamalı.
Bu aldatmadır benim gözümde.
İlla gidip onla yatmasına gerek yok.

Nasıl zorla döndünüz evinize ben orasında anlamadım. İstemişsiniz dönmüşsünüz işte. Madem kabullendiniz o zaman susup oturacaksınız kusura bakmayın. Unutamıyorum diye bir şey yok, unutmuş gibi yapıp devam edeceksiniz hayatınıza. Sizin eve dönüş seçiminizin sonucu bu maalesef. Madem unutamayacaktınız o zaman affetmeyecektiniz

Bir daha olacak

Sizce aldatmak mı? :)
İşte bu yüzden aldatan adamı affetmeyin diyoruz. Siz yalvar yakar olunc pişman olduğunu düşünüyorsunuz ama değil. Yakalandığı için üzülüyor. Hadi bir kere şans verdiniz neden tekrar ikinci aldatmayı da affediyorsunuz, tekrar aldatılmak için mi? Boşanmayacaksanız kurcalamayın telefonları falan.
Kocanız bir engel atamıyor mu telefondan kadına? İşine geliyor konuşmak. Ve emin ol sadece konuşma ile de kalmamıştır.
Kanıtları toplayıp boşanmak yerine affedip duruyorsunuz.

Affedip affedip durucaksan milletin de huzurunu kaçırma bari otur evinde. Adam da rahat rahat aldatmasını yapsın nasılsa senin için problem değil?

Hiç boşuna çoluk çocuğun düzenini bozmayın. Gidip gidip geri dönmenin anlamı ne, hava değişikliği iyi mi geliyor? İlkinde de ayaklarınıza kapanmıştı değil mi? Benim oğlum böyle bir şey yapsaydı utancımdan gidemezdim gelinin peşinden. Ne yüzle geldi anası babası, aileniz sormadı mı bunu? Sert uyarı yapmışlarmışmış.

Boşuna kavga kıyamet çıkarmayın evde. Adam yakalanmadan önce niye dememiş ben karımı seviyorum arayıp durma beni diye? Bunu da zor da olsa atlattık daha dikkatli olayım da şüphelenmesin demiyorsa ne olayım. Çoluk çocuk bakımı, sıcak düzenli yemek, temiz çamaşırlar, çevreye verilen aile babası imajı... Hiç bir erkek kolay kolay elinin tersiyle itmez bunları. Bugün burada yarın orada gönlünü eğlendirir, işine bakar.

Boşanmak için güçlü bir neden ama sen boşanmak istemiyorsun belli. Baya uzunca bir süre surundur. Onu sana muhtaç et sevgine ilgine telefon numarasını değiştir , sosyal medyasını kapattir vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…