1 sene olmuş gene olacak sen bu kafayla gidersen bunun sonu gelmez kız evine bile gelir bekle bak görMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Adamin kök ailesi sonucta ne desin Şerminle Ramazan i mi aldi geldi desin. Ay bu kadar kavram kasmaya gerek yok bence yaSiz 2 çocuğu alıp annenize gidiyorsunuz sonra eşiniz ailesi ile geliyor. Pardon sizin eşinizin ailesi kim? Siz ailenize değil annenize giderken o ailesini alıp geliyor. Önce bir kavramları netleştirin. Kim aile, kime ebeveyn netleştirin. Siz ailesi ile geldi diyerek eşinizi kendi aile kavramınızdan zaten çıkarmışsınız. Sizde yerleşmeyen kavramları çocuklarınız hiç yerleştiremez.
Kendi kök ailesine annemler derken adamın kök ailesi ailesi oluyor ise kavram kasmayı kendisi yapıyor, bu hakkı kendisi veriyor.Adamin kök ailesi sonucta ne desin Şerminle Ramazan i mi aldi geldi desin. Ay bu kadar kavram kasmaya gerek yok bence ya
Birdaha yapmayacağı ne malum.Ben şunu düşünürüm.Bu eski sevgilisi demekki unutamamış.Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Bosanmayacaksiniz belli. Yapacak bisey yokMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?