Aldatmak mı

Evet haklısın bende öyle düşünüyorum ve hiç güvenmiyorum bana 5 yıl boyunca cicek almayan adam çiçek aldı beni tatile götürdü benim istediğim herseyi yaptı ne istersen yapicam bundan sonra senin köpeğin olucam diyo yeterki affet diyo kafam karışık ama Bi tarafim hiç affetmedi affetmeyecek çocuklarım var babalarına çok düşkünler

Evet aldatilmiş siniz, affetmiş siniz yine yapmiş, siz affettikçe yapmaya devam edecek.

Aile büyükleri araya girdiler ben dönmiceğimi istemediğimi defalarca söyledim ama onlar biz sana söz veriyoruz bidaha olmicak öyle bisey olursa onu öldürürüm dedi kayinbabaam yine ben hayır dedim sen bizim sözümuze inanmıyorsun musun dediler babam bidaha olursa çocukları bırakıp geliyorsun ve bitiyor herkesin içinde yemin etti

Tamam da bu olay yaşandı. Verilen sözler olayı yaşanmamış yapmıyor ki. Ayrıca kayınpeder karısını aldattı diye niye oğlunu öldürsün, örtbas eder ancak. Sizin muhatabınız eşiniz onunla evlisiniz, aile büyükleriyle değil. Nasıl engel olacaklarına bir daha olmasına? Peşinde mi gezecekler bir ömür kocanızın? Bu yorumunuzdan sonra da görüşüm değişmedi hala alıntıladığınız mesajda yazdıklarım geçerli

Halt etmisler cocuklari niye birakiyormussunuz cocugumun tirnagini bile birakmam hayirdir ya diyemediniz mi

Ayyynennnn. Hikayenin sonunda yine o kız için terkedildim hahahaha

Yuvanız mi var ? Adamin aklı kadında sence ne yuvası ? Hala kadına suç buluyosunuz

Psikoloji der ki;İletişim yoksa aldatma yoktur.
Canım bu bariz aldatma nereden biliyorsun görüşmediklerini ayrıca akıllansa birdaha yapmazmış zaten.Adam şu an seni cepte görüyor gene yapacak

Bendeki gururun yuzde biri keske olsa bazi hemcinslerimde.. biri kocasi varken eski sevgilisine yaziyor diger kadin bunu affediyor ayni eve giriyor

Çok üzüldüm sana. Anladığım kadarıyla asla boşanmayı düşünmüyorsun. Bundan sonraki süreç senin için çok yıpratıcı olacaktır eminim. İnsan aldatıldığını nasıl unutabilir ki. Onun için lütfen psikolojik destek al. Ayrıca ileride
ne olur ne olmaz diye birikim yapmaya ve kendini garantiye almaya çalış.
Malesef ki aldatmak bir hata değil, aldatmak karakter meselesi. Onun için kendini maddi ve manevi olarak ayaklarının üstünde durabilecek konuma getirmek için çabala.

Bence siz evliliğinize devam etmek istiyorsunuz.
İki lafınızın biri "çocuklarım babalarına çok düşkün" çünkü, çocukları bahane etmeye çalışıyorsunuz.
4 sayfadır laf anlatılmış ama hala "kafam karışık" diyorsunuz, kafanızı karıştıran ne?

Aldatılmışsınız. Affetmişsiniz. Bi daha aldatılmışsınız.
Kaç kere aldatılınca boşanacaksınız? Adam alışmış çünkü belli.

Adamın karakterini,vefasızlığını yani adamın içini öğrendikten sonra zerre kadar önemi yok tekrar yapıp yapmamasının .

Çünkü tekrar yapmayacak bile olsa bunu sebebi size sevgisinden, sadakatinden değil ;korkusundan, cesaretsizliğinden ileri gelecek .

Siz yeter ki beni aldatmasın ,aldatmama sebebinin neye bağlı oluşu hiç önemli değil diyorsanız ümidini yitirmeyin bakalım belki aldatmaz

Arkadaşlar 2 tane küçük çocuğum var nasıl boşaniyim hadi bosandim diyelim ki bidaha böyle bisey olursa kendide gayet farkinda biteceğinin ailem çocukları kabul etmez ben iki çocukla ne yapayım. Çocuklarım büyüdüğünde bizi niye bıraktın anne bizim için katlansaydin babamızdan niye ayırdın bizi demicekler mi hepiniz boşan demişsiniz keşke bu kadar kolay olabilseydi

Eski sevgili alnına silah dayadı çünkü benimle yaziş konuş diye. Arama diyemedi. Engelleyemedi. Durduk yere gül gibi evliliğine güvensizlik bulaştırdı.

Peki konu açma sebebiniz ne? Yani nasıl yardımcı olmamızı istiyorsunuz size?

Boşandım çünkü babanız beni aldattı. Ne kadar gururlu kadın benim annem de babamın aldatmasını sineye çekmemiş diyecekler.
Boşanmamam bahanenizi çocuklar olarak göstermeyin o sizin korkaklığınız

Ayrılmalisiniz

Aslında sizde geleceğin farkındasınız. Akışkanlığınız ve güvenli ortamınız var. O güvenli ortamdan ayrılmak istemiyorsunuz. Lakin bir de şöyle bakın. Yaşadığınız olay normal bir durum değil. Psikolojinizi şu an kalıcı etkilemiyor gibi görünebilir ama ömrünüz boyunca korku ve paranoya yaşayacaksınız. O çiçekler, çikolatalar vs. İnanın aldatan erkeğin kendini vicdanen rahatlatması ile ilgili. Size buradan biri tabiki hemen boşan ya da boşanma diyemez. Ama önce kendinizi düşününün. Can çıkar ama huy çıkmaz. İki tarafta bu vebalin farkında olarak yanlış yapmayı göze almışlar. Bu yanlışı yaparken kimse sizi düşünmemiş. Kadınlar erkeklerden daha güçlüdür. Kendinize kalın hatta bu süreçte psikolojik destekte almanızı öneririm. Kendinize dönün. İnanın kendi içinizde bu ihaneti yapan adamla bir resmi imza içinde kalmak istemeyecektir. 1 yıllık evliliğimde 4- 5 kere aldatıldığımı fark ettiğimde inanın tüm korkularımı arkama bıraktım. Benim annem ve babam da yok. Sadece Eşim dediğim insan vardı hayatımda. Tek başıma olmayı göğüsleyip o yığından çıktım. Bir de şurdan bakın. Nasıl görüştüklerini tam olarak bilemiyorsunuz. Benim hep korkum cinsel yolla bulaşan hastalıklardı. Kendinize bunu yapmayın. Geniş çerçeveden bakın. Ve yanlışı affetmeyin. O yanlış affedildikçe daha büyük yanlışları doğuracak.

Tabiki de ayağınıza kapanacak af dileyecek çünkü artık toplum yavaş yavaş ayılıyor boşanmış erkekte kusurun yüzde doksan olabileceği ihtimali herkesin aklına geliyor. Kısacası boşanmış erkek is new black. Erkekler bence bu damgayı yemek İstemiyorlar hem kim düzenini bozacakta, donlarını kıyafetlerini arada yamuk çüküyle seks ihtiyacını kim giderecekte, boşandıktan sonra ihanet dilekçesini bir sonraki partnere kim açıklayacakta ohhoooooo ölme eşşeğim ölme. Kısacası size çok bayıldıgı için değil. Çok özür dileyerek kötü bir tabir kullanıcam delikli boncuk asla yerde kalmaz. Siz çok hızlı bir düzen kurabilirsiniz ama o kuramaz boşanmadan sonra. Bence o da bunun ve sosyolojik toplum bakışının farkında. Kısacası kanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…