Aldığım Karar Yanlış mı Sizce?

Ben sizi çok iyi anlıyorum. 4 buçuk sene kadar aynı şeyleri yaşadım, herkes bir değil kimi etkilenmez ama bende çok etkilenirdim, kıskançlık da değil bu bambaşka bir duygu,gitmeyin bence sizi üzecek ortamlara hiç girmeyin.Ben giderdim sonra da günlerce üzülürdüm.

Rabbim tez zamanda size de evlat nasip etsin ama şu acidan baksaniz çocuğunuz yok die sizi çocuklarının dogum gunune davet etmediklerini duysan daha cok yıkıma ugramazmiydin

Bu yüzden bence katilin cocuklara yakin olun ki belki rabbim kucaginiza erkenden verir hakkınızda hayirlisi

Aminn tesekkur ederim. Haklısınız onlar açısından baktığımda belki dediginiz gibi dusunmeyelim diye cagiriyorlardir. Ama diyorum ya, hic gorusmedigim insanlar. Hatta gecen sene kızla ilk kez evinde tanıştık. Zaten öyle bir gerginlik var, bir de çocuklu ortam iyice geriliyorum. Çünkü çocuğu sevemiyorum bile bir samimiyetim yok. Fakat yakin arkadaslarim olsa çocukları kucagimdan hic inmezler zaten ben de rahatsiz olmuyorum açıkçası

7 sene çocuğu olmamış biri olarak yazıyorum ve bu süre zarfında tedavimiz hep olumsuz sonuçlanıyordu, doğum günleri, bebek mevlüdü hatta çocuklu arkadaşlar ile görüşmeme ve gitmeme kararı almıştım; çünkü çok mutsuz oluyordum buda beni iyice strese sokıyordu.Bence doğru karar almışsın. Bu derdi çeken bilir

Kesinlikle haklısınız. Evlenmemis veya istedigi her an cocuk sahibi olabilen bir insan elbette kiskaniyorsun der ki umursamiyorum cok fazla o sekilde düşünenleri. Benimle ayni yollardan gecmis insanlardan başetmek için neler yaptığını öğrenmek benim icin güzel

Rabbim verdim derse 3 çocuğum var
Cok sevdiğim arkadasimin 5 yıldır çocuğu olmuyordu ((şimdi 2 aylık hamile inşallah))

Yaşadığınız durumu anlıyorum
Bu kıskançlık falan degil

Arkadaşım beni de çocuklarımı da cok sever ama doğum günlerime katilmaz sonrasında gelir hediyesiyle yahut hediyesiZ

Bence gitmeyin ardından gidersiniz en azından parti havasi olmaz

Rabbim nasip etsin size de inşallah♥♥

bebek hersey demek degil bu kadar takılmayın..

Sebepsiz grubundayiz. Ve tüp bebek aşılama hepsini denedik.
Bizim de sorunumuz vardı bende 2 yıl uğraştım yapmadığım kalmadı. Çok ağladım dua ettim. Tedavisi ilacı bitkisel takviyeler vs. Tabi kafayı yeme derecesine geliyor insan yaptıkça bişeyler daha çok umutlanıyor her defasında bu kez oldu diye heveslenip sonuç negatif olunca ağlamakla geçiyordu zamanım hep ama bıkmıştım kendimi işe güce verdim takmadım artık hatta benim galiba inancım kalmamıştı olacağına artık o yüzdende artık hiç düşünmüyordum. Ve o kadar adet günlerini gecikmelerini hesaplayan ben artık hiç bakmıyordum zaten olmuyor diyordum bi gün sürekli ağrı yaşayıp bir türlü adet olmadığımı farkettim bi baktım takvime 15 gün geçmişti ama tabi hiç heveslenmedim çünkü daha önce 15 gün geçtiği olmuştu. 20 gün oldu bende hala tık yoktu ama gebelik belirtisi de yoktu adet sancısı vardı hep ha bugün ha yarın olur diye diye korkudan test yapmadım 25 gün oldu artık iş arkadaşımın ve burada ki arkadaşların cesaretlendirmesi ile hemen iş yerinde test yaptım ama tabi bakmak istemedim tabi yapar yapmaz hemen ikinci çizgi çıktı. Ben şok! Hala inanmıyorum testte bi yanlışlık vardır diyorum arkadaşım hemen aldı hastaneye götürdü beni doktora gitmeye bile korkuyordum unutmuştum ama 2 çizgiyi görünce yine o istek korku yeniden geldi doktora gittik ve bebeğimin kalp sesini dinledim müthiş bi duygu şuan 7 aylık hamileyim ve tekme attığı zaman inanamıyorum bile kucağıma alana kadar anlamayacağım galiba.. Yani diyeceğim şu size herşeyin bir zamanı var diye boşuna dememişler. Eşim hep ağlama üzülme zamanı var demek ki derdi. Ben neler neler yaptım bi bilseniz. Ve hamile kalmam en olmayacak dönemde oldu maddi manevi her şekilde çöküntü haldeydim özel olacak ama eşimle birlikte bile olmuyorduk doğru düzgün evliliğimin bitme aşamasıydı. O psikoloji ile nasıl oldu bilmiyorum fiziki olarakta çökmüş dırumdaydım çok zayıflamıştım vitaminsizdim. Neredeyse felç geçirecektim ucundan döndüm doktorun acil müdahalesi ile yani nelr nelr uzun uzun anlatsam nasıl olmuş ı durumda bu çocuk dersiniz. Ama işte Rabbimin işi ne zaman nasipse o zaman oluyor. Siz hep hayırlısını isteyin ben ağlardım ama hayırlı zamanda ver Allahım derdim. Bol bol dua başka bi açıklaması yok bunun ven çok Meryem suresi okudum namazlar kıldım ama öyle dönemde olmadı. Dediğim gibi Rabbim doğru zamanı biliyor. Sizde üzülmeyin bu kadar insanlara asla olmaz imkansız deniyor ama bir at sonra bebekleri oluyor. Sadece dua edip sabırla beklemek düşer size inşallah sabrınız karşılığını tez zamanda verir Rabbim..

Cocuguma kavuşmak güçlüklerle olmadı,ama ben de iki kere merhabalastigim, evime gelmemiş evine gitmedigim arkadaşlarımın çocuk doğum günlerine gitmiyordum. Dogum günü çocuğu Çocuğumun oyun oynayabileceği yastaysa gidiyordum.Simde de sadece kızımın sınıf arkadaşlarını davet ediyorum.

Bu derdi yaşamayan cekmeyen anlamazda bilemezde..bunun adı kesinlikle kıskançlık değil..lütfen bu şekilde yorum yapılmasın..bu bambaşka bişey..insanlar cok acımasız öyle cümleler kuruyorlarki günlerce aklınızdan cıkmıyor...5.5yıldır bu olmuyor bizimde..8defa tüp bebek denedik 5negatif 3 kimyasal gebelik..hatta suan kimyasal gebelık yasıyorm düşüyor degerim...allah bu yoldaki herkese güç versin sabır versin ve en önemlisi hayırlısnı versin.. _kunfeyekun_ canım inşallah en kısa zamanda kavusursun sende bebegine sağlığıyla inşallah...

cd56 diye bir test var canim bakıldı mı? Vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp kabul etmeyebiliyor.ismini yanlış hatırlamıyorsam intralapid serum veriliyor transfer zamanında Ve 3 aya kadar devam ediyor. Bir araştırın isterseniz Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

Bakıldı biraz yulsek cıktı o serumuda bı öncekınde yaptrdk oda kımyasal oldu..son denemede yani bunda anti tpo cok yuksek oldgunu öğrendl oda embrıyoya saıldırıyor ve kortızon kullandm..degerm cok guzel arttı 1000e cıktı hergün ıkı kat arttı bıranda düşüverdi oncekılerde boyl olmuyordu ama bu seferde embroyolar kalıtesızdı baya..kısmet degılmış..

Tsh normal mi canim antitpo ile beraber tsh da yükseliyor. Benim transfer öncesi 0,9 a düşmüşken transfer sonrası hcg pozitif olduğu hafta 2,63 e yükselmişti tekrar ayarladık dozunu. İnşaallah daha fazla düşmez değerin

ben seni anlıyorum. adı kıskançlıksa da olabilir. hepimiz insanız. kendini engelleyemiyorsun ki kıskanmaktan. üzülüyorsun. ne var bunda. içinden gelmiyorsa gitme. çağıranlara da açıkça söyle çocğum olmadığı için üzülüyorum yanlış anlama de. anlayan anlar. anlamayan da kendi bilir. sanki herkes mükemmel de.

Ben sizi Anlıyorum o ortamda yasamak istedikleriniz geliyor aklınıza kıskanmak değil de özenmek imrenmek gibi .
Tedavi oluyor musunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…