Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haksiz degilsin canim, senin olacak bir evde senin temizlik yapma istegin gayet dogal...fakat onlarda iyi niyetli sanirim. ve erkek tarafi olarakta galiba gorev olarak goruyorlar, hani henuz dugun falan olmadiya. ilerde laf falan olursada, '' kendiniz israr ettiniz , temizlediniz '' dersin.
sonucta doseli degil degilmi eviniz?
yok eşya yok cnm, döşenmemiş olucak, yeni bitecek.
bahsetttiğin kişileri sen eniyi bilirsin. ileride bak evi dahi biz temizledik gelin elini sürmedi gibi laflar duyacaksan, ya sen temizle yada birisini tut temizlesin. yok iyi niyetlidirler birşey demiyeceklerine eminsen bırak temizlesinler. ben evimi yerleştiremedim bile temizlemeyi bırak.. çalışıyor ve izin durumum yoktu. benim ailem ve eşimin ailesi hallettiler. hafta sonları yanlarındaydımm sadece. hafta içi kaynanalar birbirine girip yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. şimdilerde arada birbilrerine kötü kötü baksalar bileAllahtan pek ses çıkarmıyorlar
![]()
ben pek bir sakinca gormedim ama, kendini iyi hissetmiyeceksen duruma el koy .
onlari da anliyorum ama, dugune ne kadar var daha canim?
Benim çalışma durumum yok istedigim zaman gidebilicem, giittiğim zamanlarda da bişeyin ucundan tutsak nişanlımla beraber biter zaten. İyi niyetli bile olsalar böyle bişey istememem çok mu garip anlamıyorum, Çnkü beni gercekten kızı gibi görseydi habire oğluna kendilerine uygun olup olmadıgımı sorgulamazdı, sorgulasa bile bana söylemezdi habire, beni üzmezdi,
o yuzden kendisine olan güvenim bitti, ilerde bunu laf etmeyeceğinden emin değilim üstelik elim ayağım tutyorken kuzenlerinin annesinin toplanıp evi temizlemelerine gerek yok düşüncesindeyim, rahat edemiyorum çünkü.
kayınvaldenizin size sadece yardım edebilirim kızım demeye hakkı vardır bence...
sizin durumunuza benzer olayları bende yaşadım malesef
1 yıldır hiçbirşeyimize karıştırmıyorum
onlara karşı iyi niyetimde bitmek üzere
sen yeni gelin olucaksın ve eşyalarını bile kendi zevkine göre yerleştirmek isticeksin
evlendiğimde ,benim evim çokkk kalabalıktı ve herkez kendi isteğine göre koymuş biryerlere
1 yıl önce ev aldım ve kendi ailemde dahil olmak üzere kimseyi çağırmadım
2 kişi tuttum evi temizlediler,evden eve nakliyatta yerleştirdi
ben zamanla kendi isteğime göre yerleştirdim herşeyi
bu şekilde daha da kolay geldi bana:)