Aldığımız evimizin nişanlımın ailesi tarafından temizlenmesini istemiyorum.

ya kimileri temizlemez diye söylenir kimileride böyle temizlemesinler diye söylenir.bırak temizlesinler ne lafı sözü olucak.ne laf derlersede desinler çokmu önemli sanki.ohh ne güzel inşaat bitince ev çok kötü olur temizlemesi çok zor olur.biz kardeşleriminkinde kadın falan tutmuştuk.bırak temizlesinler daha ne istiosun yaaaa

ya kimileri temizlemez diye söylenir kimileride böyle temizlemesinler diye söylenir.bırak temizlesinler ne lafı sözü olucak.ne laf derlersede desinler çokmu önemli sanki.ohh ne güzel inşaat bitince ev çok kötü olur temizlemesi çok zor olur.biz kardeşleriminkinde kadın falan tutmuştuk.bırak temizlesinler daha ne istiosun yaaaa

ee bencede katılıyorum..yani eşya dizaynı ve seçimi konusunda tamam ama temizlik konusundada yok benim evim burda ben yaşıcam biraz abartılı bi yaklaşım..bırak çok temizlemek istiyosa temizlesin,sonra sen git bidaha üstünden geç içine sinmediyse..

ama valideye dargınlığın ayrı konu..insan inciniyor gerçekden,sanki biz ağaç kavuğundan çıktık anamız yok..gelip ailelerimizin kucaklarından alıyorlar güya yuva kurduruyorlar oğullarına namuslarına torunlarına tabiri caizze bekçilik ediyoruz sonra o yuvayı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar..vallahi ruh hastalığından başkası deil..niye kurdun madem bozucaktın demezlermi insana..Rabbim böylerinden korusun..

Şimdiden başladı merak etmeyin nasıl temizlicem çok kirli çamur nasıl temizliycem nasıl temizliycem laflarına habire üstelik daha şimdiden, temizlesin ohhhhhhhh,! nişanlımda sözüme geldi haklıymışım hislerimde hiç yanılmadım zaten.

aa hani can atiyorlardi temizlicez diye :)
iste bazi seylerin ustune cok dusmemek lazim su akar yolunu bulur nisanlilik gunlerinde boyle seylere takilanlara kiziyorum tadini cikarin su gunlerin yaaa

bırakın temizlesinler...
nasılsa laf sokmak istedikten sonra yapmasalar da bi bahane bulurlar....

bence de bırak temizlesinler hahahahha:DDDlaf sokmak istedikten sonra arkadaşların da dediği gibi bi yol bulurlar merak etme..ilerde biz temizledik diye havaya girecek olan olursa anında deyiverirsin; ben ya kendim gelecek ya da kadın tutucaktam ama siz kendiniz yapmak istediniz dersin..ama yok bu günlerde "yok çok pis çamurlu diye çok söyleniyorsa bence ne yap et git kendin temizle ya da kadın tut..lafa bak ya ..

erkek tarafı temizler zaten evi kızın çeyizi ondan sonra gidilir dizilir...,ister kendi temizler, ister parasını öder temizletirler...
ama adet onların temizlemesinden yana...

Bırak temizlesinlr cnm ya dizaynı sen yaparsın benm erkek tarfı elini sürmedi her işi biz yaptık badana temizliği inşaaat çok kötü oluyo zaten onu yapsada yapmsa sokcak bırak temizlesnde soksun bari :)

Evet kızlar temizlesinler daha evi vermelerine 1 ay var kadın şimdiden ben ordayken başladı,kendi açtı konuyu, ben dedim biz kadın tutmayı düşünmüştük dedim bu gittğimde, yok dedi ben ayarladım kuzenlerini vs bi kaç komşuyu temizleriz dedi, ben hiç sesimi çıkarmadım bende gelirim falan demedim özellikle.

Temizlesinler dediğiniz gibi canıma minnet. Zaten hiçbişey yapmadıgım halde, nasıl saygılı oldugum halde af sokuyordu zaten hep. Nişanlım uyarmasaydı da hala devam ediyordu! Hiç unutulmuyor laflarısözleri.

Orda oldugum 2 gün boyuncada bu defada, ay nasıl temizlicem çamur olmuştu, ay su içindeydi ay şöyleydi, çok kötü, hiç inşaattan çıkma ev temizlemedik bilmiyoruz, ay nasıl temizlicem, sonrada kendini teselli ediyor, işte neyse deterjanla falan çıkar herhalde bilmemne,
Bende temizlenir temizlenir dedim oh temizlesin eski ben olsam'' bende gelirim yardım ederim'' derdim, duyamadı ya bunu, şimdi habire söyler ay nasıl temizlicem ay napcam ay şu ay bu,,, sinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
aman ben de geleyim,temizleyeyim demenizi bekliyor sanırım.onun için ikide bir konuyu açıyor..
size tavsiye sakın gidip elinizi sürmeyin..bu onların görevi sizi ilgilendirmesin..
laf sokarsa da soksun..bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın :D

Son düzenleme:
sen öyle başka şehirden gelip parça parça temizlerim diyorsan o gün geldiğinde işin içinden çıkamayacaksın. bırak temizlesinler. temizlemezlersede emin ol çok yakın bir zamanda çok daha laf olur. hemide haklı şekilde laf ederler kendi oğlunada bir güzel söylenir doldurur. bu günler zaten stresli geçiyor böyle aman ilerde başıma kakarlar falan diyp böyle yaparsan. İleriyi bırak şimd demeye başlar kötü birşeymi dedik kız taa nerelerden gelip temizlik yapacak ben bizim kızları toplayıp güzelce temizleyecektik işte ne var bunda neden bzle ters gidiyo oğlum der, ki müstakbel eşinde bu durumda seni savunacak birşey diyemeyecektir bu sayede kadın daha da fazla yüz bulup daha da çok üstüne gidecek...
bir kez daha düşün bence temizlesin sonra lafını etsin sende edersin lafını ben kadın tutak dedim sen kabul etmedin dersin keser atarsın ama şimdi öyle kolay kesip atamazsın çünkü eşin olacak insan senden çok annesini görüyor

keşke şuan tek problemim aldığım evimin temizlenme mevzuu olsa...
nışanlını karşına almanı gerektircek bi durum deil...
hem sen oğlunu evlendirdiğinde istemez misin bu tarz yardımlarda bulunmayı ?
bunu onlara çok görme..
bak benm açtığım konularda kayınvalidemin daha sözlü olmama rağmen neler yaptığına bak.. kıyasla kayın validenle...
kadın benim yanımda ilerde siz sabah kalkıp erkenden işe gitceksiniz
çocuğa ben bakacağım diyo !!!
ben kendi çocuğumu kendim büyüteceğim diyorum
'''Umuuuuuutt bak bu kız tembel çalışmam diyo'''''''' canım mesafe iyi ama nışanlınla iletişimini sıcak tut derim..

Sorun yardım etmeleri ve etmemeleri değil.Sorun sürekli üzecek laflar etmesi, boş konuşması ve herşeyi laf etmesi.
evi temizlesin zaten benimde fikrim bu uzun zamandır.

herkesin kendine göre problemleri var, beterin beteride vardır illaki ama kişiye göre bu beter kavramı değişebilir, alınınca, gereksiz laflar kaynana tarafından söylenince kişiden kişiye göre değişebilir ama ben bi daha eskisi gibi olamıyorum maalesef. İnsan kendi değerini kendi düşürür, o kendi değerini benden düşürdü.
Allah kolaylık versin hepimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
gelin kızın elini erkek tarafı tertemiz yapar kız temiz eve gider ..artık kuzenlerinemi yaptırıyo kadınmı tutuyor kendi bilicekleri iş bencede yapma bişey

Back
X