karar kendi kararı tabiki ama nolursa olsun bebegine kıymasın dogursun gerekirse evlat edinmek isteyen birine versin ama o masum cocuk ölmesin.dinimizcede günah .allahın bi bildigi varki bu kadar sorunların olcagını bildigi halde o bebek oldu.her serrin sonunda bi hayır vardır belkide bu onun imtihanıdır ama burda kızanlar ki bende dayanamadım söyledim bi kaç bişey bebegi suclu görmesine ihaneti hatırlatır onu istemiyorum gibi cümleler kullanmasına kızmıstır kızanlar .ben bunlara kızmıstım. sonucta bebek anne karnına düştügü an annenin iyi kötü durumunu anlıyor bebekle anne karnında konusun diyor doktorlar o sizi duyabiliyor diyor onu istemediğini bebek anlıyor melek o daha sucsuz yere kimbilir nasıl üzülüyor.allah konu sahibini imtihan ediyor ne kadar dayanabilcek gibisinden belkide.bırak kim naparsa yapsın nasılsa hepimiz günümüz bittiginde ölücez. bu dünyanın ahiretide var orda hakkını alıcaksın nasılsa ama 2 cocugun için allahın emirlerine uyarak yaşamalısın ki allah sana yardımcı olsun.intihar etmeyi düşünsen bile belki öldükten sonrada ruhun bu acıları cekicek bilemezsin ki ölüp gelen yok sonucta noluyo bilmiyoki kimse.allaha sıgın bol bol dua et kuran oku namaz kıl allaha sıgın sana suan tek yardım edebilecek o .onun gücü herşeye yeter biz ne söylersek söyleyelim senin içindeki acıyı hafifletemeyiz allah yardımcın olsun üzüldüm senin için ama vardır bundada bir hayır.