- Konu Sahibi DonukPudra
-
Donuk Pudracım suyu günde dört litreye artırmazsak bu iş olmayacak.Ben şimdi işyerine gelirken iki şişe 1.5 litrelikten aldım.Yani bütün akşam 3 litre içmeyi planlıyorum.Gündüzde içmiştim biraz.Bak kadınlar kulübünde şu liktede bu konudan bahsedilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/bol-su-zayiflatir-mi-35698.html
Canım sabah kalkınca iki büyük bardak su içiyoruz.Kahvaltı 9 gibi olsa iki saat sonra 11 olur.11de bir 11:30 da bir 12 de bir bardak içsen ettimi sana beş bardak.Öğle yemeği 12:30 gibi olsa 14:30 da tekrar bir bardak 15 te bir bardak olur sana 7 bardak.15:30 da ara öğün yapsan 17:30 da bir bardak daha içsen 18 de yemek yiyebilirsin.saat 20 den yatana kadar da hiç olmazsa 4 bardak içilebilir.Bu da demektirki 12 bardak su.Bu yaklaşık 3 litre gibi eder.Yani zorlanmadan 3 litre içilebiliyor.Sen onu az daha zorlarsan dört litre yapılabilir bence.
Donuk Pudracım suyu günde dört litreye artırmazsak bu iş olmayacak.Ben şimdi işyerine gelirken iki şişe 1.5 litrelikten aldım.Yani bütün akşam 3 litre içmeyi planlıyorum.Gündüzde içmiştim biraz.Bak kadınlar kulübünde şu liktede bu konudan bahsedilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/bol-su-zayiflatir-mi-35698.html
evet haklısın
3 litreyi bulsam da 4 e cıkarmam gerek.
--
bugün cla tabletim de gelecek eczaneye yarına onu da kullanmaya baslayacagım.
CLA (Aspir Çiçeği Yağı) (Conjugated Linoliec Acid); doğal olarak ette ve mandıra ürünlerinde küçük miktarlarda bulunan bir serbest doymamış yağ asitidir. CLA, 1978 yılında Wisconsin Üniversitesi nden Michael W. Pariza tarafından etin pişirilme esnasındaki mutagen oluşumunu araştırırken rastlantı sonucu bulunmuştur. Yapılan araştırmalar CLA' nın; vücuttaki kas ve yağ dengesini etkilediğini, depolanmış yağların azaltılmasında ve yağsız kasların arttırılmasında çok önemli bir rol oynadığını göstermiştir. CLA doğal olarak süt, peynir, biftek, kuzu ve hindi etine ilave olarak çoğu işlenmiş gıda da bulunur. İşlenmiş gıdalara en iyi örnek yüksek oranda CLA içeren Wiz peyniridir (Cheez Wiz). Fakat CLA nın aşağıda bahsedilen faydalarını görmek için bu gıdalardan önemli miktarlarda tüketmeniz gerekmektedir. Bu gıdaları çok miktarda tüketmek hem pratik değildir, hemde aynı zamanda aldığınız yüksek kalori ve proteinden dolayı negatif etkilerle vücudunuzu cezalandırmak anlamına da gelmektedir. Bu nedenle, gerekli CLA yı elde etmek için daha ekonomik ve etkili yollar araştırılmıştır. Aspir Çiçeği Yağında doğal olarak bol miktarda bulunan linoleik asiitten (LA) CLA elde edilmesiyle bu sorun çözülmüş olup; böylece yüksek kalorili besin almaksızın, belirlenen zamanda gerektiği kadar CLA alımına olanak sağlanmıştır.Donukpudracım bu cla tableti tam olarak ne işe yarıyor.netten araştırdım genelde ağır sporlar yapanlara öneriliyor,bir kesimde önermiyor.ben bugün omega 3 tablet alıp kullanmaya başlayacağım,acaba hangisi marka iyidir.
Donukpudracım bu cla tableti tam olarak ne işe yarıyor.netten araştırdım genelde ağır sporlar yapanlara öneriliyor,bir kesimde önermiyor.ben bugün omega 3 tablet alıp kullanmaya başlayacağım,acaba hangisi marka iyidir.
canım arastırmanı tavsiye ederim. genelde bilinen solgard
ÇOK HASTAYIMMMM çalışmaya başladıktan sonra bağışıklık sistemim çöktü sanki. diyette iken insan daha çabuk hasta oluyor sanki.sizlerin nasıl gidiyor diyetiniz
ÇOK HASTAYIMMMM çalışmaya başladıktan sonra bağışıklık sistemim çöktü sanki. diyette iken insan daha çabuk hasta oluyor sanki.sizlerin nasıl gidiyor diyetiniz
Geçmiş olsunnn
Diyetten değilde havalardan olabilir canım,bol sebze meyve yemeye çalış kısa sürede toparlanırsın.benim diyetim iyi gidiyor gibi,tam anlamıyla kurallara uyamasamda çoğunu uygulamaya çalışıyorum.15 gün oldu bugün 1.5 kilo verdim.diyet yapıyorum demiyorum artık,yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum.Ayşegül hanımın videolarını izliyorum,yazılarını takip ediyorum çok motive oldum yaptığımız ne kadar çok yanlış varmışşşşşş(
Topiği sık sık ziyaret ediyorum kimsecikler yok daha sık yazsak birbirimizi motive etsek daha başarılı oluruz gibime geliyor
Geçmiş olsun cnm. 14 gün de 2kilo 800gr kilo verdim ama geçen hafta ilk defa başıma gelen bir şey oldu. Kalbimde sızı şeklinde ağrılar oluştu,üst üste bir kaç gün sürünce endişelendim,kilo da veriyorum malum ve sporu da bıraktım. Endişelendim, EKG ve efor testleri yapıldı bu yüzden kan tahlili önümüzde ki güne kaldı.Suyu Alkali yapmak için karbonat kullandığımdan bahsettim dr a. içme öyle şeyler dedi, vücut pH dengenle oynayacak şeyler yapma dedi. Karbonatta ki sodyum iyi olmaz,tuz sonuçta dedi. Dr.Ayşegül Çoruhlu dan bahsettim duymadım hiç bilmiyorum dedi. Diyetisyene de Cla " yı sordum ne dersiniz diye? Burda bazı kişilere diyetisyenin önerdiğini bile okumuştum çünkü.O da hiç tavsiye etmiyorumm,kullanılmamalı kesinlikleee dedi.Kafam karışık şekilde oradan ayrıldım...
Bak şimdi benimde kafam karıştı,biz kime inanacağız.ben dışardan takviye almaya karşıyım.bende cla yı araştırdım pek önerilmiyor gibi.bende 15 günde 1.5 kilo verdim suyumu alkali içiyorum,ayşeğül hanımın dediki gibi gerçekten idrarımın rengi açıldı.sonuçta oda dr.biyokimyacı bu kadar insanı tehlikeye düşürecek bir yöntemi tavsiye etmez diye düşünüyorum....
ben de daha sık ziyaret edelim diyorum. çünkü dönüp dönüp topiğe bakıyorum kimsecikler yok. motive olamıyorum.Geçmiş olsunnn
Diyetten değilde havalardan olabilir canım,bol sebze meyve yemeye çalış kısa sürede toparlanırsın.benim diyetim iyi gidiyor gibi,tam anlamıyla kurallara uyamasamda çoğunu uygulamaya çalışıyorum.15 gün oldu bugün 1.5 kilo verdim.diyet yapıyorum demiyorum artık,yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum.Ayşegül hanımın videolarını izliyorum,yazılarını takip ediyorum çok motive oldum yaptığımız ne kadar çok yanlış varmışşşşşş(
Topiği sık sık ziyaret ediyorum kimsecikler yok daha sık yazsak birbirimizi motive etsek daha başarılı oluruz gibime geliyor
teşekkür ederim canım. deneyeceğim.Grip olan arkadaşların dikkatine
Eki Görüntüle 589875
SOĞUKLARDAN KORUNMAK İÇİN DOĞAL TAKVİYE :
MALZEMELER :
- 1 adet orta boy kavanoz
- kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil
- 1 limon (dilimlenmiş)
- yeteri kadar bal
HAZIRLANIŞI :
Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın.
Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için.
Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.
Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir. Sonbaharla birlikte gribal hastalıklarda evlerin baş köşesine yerleşmeye başladı bile. Ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı derken ardından gelen öksürüğü kesmek en uzun süreçtir. Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmadan önce çay gibi ailece günde bir fincan içebilirseniz koruyucu özelliğinden yararlanır, sonrasında ise öksürüğe karşı doğal tedavi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca araç tutmasından ya da mide üşütmelerinden kaynaklanan bulantılara karşı da çok etkili.
Kızlar süper bir grip ilacı muhakkak deneyin
Geçmiş olsun cnm. 14 gün de 2kilo 800gr kilo verdim ama geçen hafta ilk defa başıma gelen bir şey oldu. Kalbimde sızı şeklinde ağrılar oluştu,üst üste bir kaç gün sürünce endişelendim,kilo da veriyorum malum ve sporu da bıraktım. Endişelendim, EKG ve efor testleri yapıldı bu yüzden kan tahlili önümüzde ki güne kaldı.Suyu Alkali yapmak için karbonat kullandığımdan bahsettim dr a. içme öyle şeyler dedi, vücut pH dengenle oynayacak şeyler yapma dedi. Karbonatta ki sodyum iyi olmaz,tuz sonuçta dedi. Dr.Ayşegül Çoruhlu dan bahsettim duymadım hiç bilmiyorum dedi. Diyetisyene de Cla " yı sordum ne dersiniz diye? Burda bazı kişilere diyetisyenin önerdiğini bile okumuştum çünkü.O da hiç tavsiye etmiyorumm,kullanılmamalı kesinlikleee dedi.Kafam karışık şekilde oradan ayrıldım...
arkadaşlar ben 18 aralıkta başladım alkali yaşama. yani tam 10 gün oldu ama tartıda hiç bir değişiklik olmadı. bu da benim moralimi bozuyor. arkadaşlar acele etme diyorlar. ilk 5 gün spor da yapıyordum ama bu hafta hep hastalık ve öksürük ile uğrştım.Bak şimdi benimde kafam karıştı,biz kime inanacağız.ben dışardan takviye almaya karşıyım.bende cla yı araştırdım pek önerilmiyor gibi.bende 15 günde 1.5 kilo verdim suyumu alkali içiyorum,ayşeğül hanımın dediki gibi gerçekten idrarımın rengi açıldı.sonuçta oda dr.biyokimyacı bu kadar insanı tehlikeye düşürecek bir yöntemi tavsiye etmez diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?