Alkolik bir eş ve yuvasını 3 sene devam ettirmeye çalışan bir kadın

Boşanınca mutlu olacaksınız,eğer tekrar dönmeye ikna olmazsanız.

Alkollik adamla zor allah sabir versin

Sanki ben tedaviye mecburum nasilsa evden gidemez moduna girdi sanirim ama dusundugu gibi olmadi. Ne olur bana bir akil verin ne yapmam gerekiyor sizce umursamayip hayatimami bakmaliyim

Ablacım bu adama şakın çocuk yapma. Boşan ya da boşanma diyemem ama adamın gidişatı iyi değil. Şakın şakın çocuk yapmayın.

Ablacım bu adama şakın çocuk yapma. Boşan ya da boşanma diyemem ama adamın gidişatı iyi değil. Şakın şakın çocuk yapmayın.
Iste döllenme 3 5 gün sürüyo bana kimse ulasmasin diye telefonumu kapattim para bosa giderse gitsin benim hayatim daha onemli diyip kendimi avutuyorum

Yapacagin tek sey bosanip ise girip calismak.Lutfen boyle bir evlilige bir DE cocugu suruklemeyin yazik gunah
Öyle yapacam bosanacam bu sefer ama heryerde tanidiğı var calisirsam beni rahat birakmazsa diye dusunuyorum cunku bana surekli calisamazsin rezil ederim seni falan diyordu

Sanki ben tedaviye mecburum nasilsa evden gidemez moduna girdi sanirim ama dusundugu gibi olmadi. Ne olur bana bir akil verin ne yapmam gerekiyor sizce umursamayip hayatimami bakmaliyim

şaka mı yapıyorsun? daha ne yapmalıyım diyorsun ya. sen kendine kıymet vermezsen kim verecek? alkolik adamı baba yapmaya mı uğraşıyorsun sen? öyle adamdan baba olursa, sana el kaldıran adam evladına kaldırmaz mı? yüce rabbim biliyor da vermiyor böyle adama çocuk demek ki.. çekeceksen konu açma çekmeyeceksen boşa çocuk mocuk işini de bırak.

bi kuzenim var (erkek) 45 yaşında
20 senelik evli
şuanki eşiyle nişanlanmaya kalkınca ablası, kıza gidip bizim oğlan içer doğru dürüst çalışmaz laf geçiremezsin kendini yakma dedi
ama kız ben onu adam ederim deyip evlendi
sonuç şimdi sızmış vaziyette arkadaşları getirip kapıya bırakıyor çocukları babalarını kapıdan alıp eve çıkarıyor
karısı üzüntüden perişan....
çoğu insan çocuk yüzünden evlilik sürdürüyor
sen kendine yeni bir hayat kurabilirsin
akıl vermek haddime değil ama kaç kurtul yaaa deli misin bir de tüp bebek yapacaksın....
kocam düzelir umudun varsa da transfer yaptırma dondur yumurtaları

Böyle bir adama neden cocuk?
Kendini dusunmuyorsun onu anladik
ama lutfen bir cocugun hayatini karartmayin lutfen!
Cocuklari cok sevdigi icin bu ise kalkistim ve bu surecte onu gozlemler ona gore kararimi veririm diye dusundum basta ama dusundugum gibi olmadi kullandigim ilaclar yuzunden yumurtalarimin toplanmasi gerektigini soyledi doktor hatta babam oldu diye yalan konustum ama bana mutlaka gelmelisiniz zararli dedi doktor o siradada parayi odemek zorunda kaldik simdide kayin pederime ihanet etmis gibi hissettigim icin bu konuyu actim icim rahatlasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…