simdide kayin pederime ihanet etmis gibi hissettigim icin bu konuyu actim icim rahatlasin diye
Tesekkür ederim kibar bir sekilde benim hissettiklerimi anladığın için bazı insanlar gibi kötü anlatmadığın içinbi kuzenim var (erkek) 45 yaşında
20 senelik evli
şuanki eşiyle nişanlanmaya kalkınca ablası, kıza gidip bizim oğlan içer doğru dürüst çalışmaz laf geçiremezsin kendini yakma dedi
ama kız ben onu adam ederim deyip evlendi
sonuç şimdi sızmış vaziyette arkadaşları getirip kapıya bırakıyor çocukları babalarını kapıdan alıp eve çıkarıyor
karısı üzüntüden perişan....
çoğu insan çocuk yüzünden evlilik sürdürüyor
sen kendine yeni bir hayat kurabilirsin
akıl vermek haddime değil ama kaç kurtul yaaa deli misin bir de tüp bebek yapacaksın....
kocam düzelir umudun varsa da transfer yaptırma dondur yumurtaları
Sanki ben tedaviye mecburum nasilsa evden gidemez moduna girdi sanirim ama dusundugu gibi olmadi. Ne olur bana bir akil verin ne yapmam gerekiyor sizce umursamayip hayatimami bakmaliyim
Bosandiktan sonra hayatiniza karisamaz yeterki kurtulmaya calisin.Benim 2 dayim ve 1 amcam alkolik.Evlerinden kavga eksik olmaz.Simdi yaslari buyuk oldugu icin gucsuzler eslerini artik dovemiyorlar ama hala degismediler.Ayik mi sarhosmu ayirt edemiyorum.Sizin de ilerde duzelmez bunu bilinÖyle yapacam bosanacam bu sefer ama heryerde tanidiğı var calisirsam beni rahat birakmazsa diye dusunuyorum cunku bana surekli calisamazsin rezil ederim seni falan diyordu
Aynen öyle keske aksamdan aksama icse gam yemicem sabahtan icmek ne ya onu anlayamiyorum ben ona musade verdim sabahtan icme her aksam ic ama onu bile beceremediBosandiktan sonra hayatiniza karisamaz yeterki kurtulmaya calisin.Benim 2 dayim ve 1 amcam alkolik.Evlerinden kavga eksik olmaz.Simdi yaslari buyuk oldugu icin gucsuzler eslerini artik dovemiyorlar ama hala degismediler.Ayik mi sarhosmu ayirt edemiyorum.Sizin de ilerde duzelmez bunu bilin
Allahtan cocuk olmamış . Yazık günah sanki evliliğin çok güzelmiş gibi birde çocuk nasıl planlıyorsunuz. Allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim kaçarak evlendim kocam sabah aksam iciyordu. Bende ayda bir annemin evine geri dönüyordum çocuğumuz olmuyordu bana el kaldirinca bende ona vuruyordum asla ezilmedim ama çok yıprandim . Bir gün peşinde dolaninca icmiyordu ama öbur gün evde is yapmak için dursam hemen firsat bulup iciyordu. Annemle babam 15 senedir ayri babamla görüsmüyorum annem her zaman hem anne hem baba olmustur bana kac defa kiyafetlerimi toplayip döndüm anneme ama 5 gün sonra yeminler edip daha icmeyecegini söyleyip beni ikna ediyordu . Bende yuvam yıkılmasin belki bu kez düzelir diyip dönüyordum . Kayinpederim olmasa kim bilir ne sıkıntılar cekecektik dukkani var ve annesi duruyo . Depresyona girdiğimi hissediyorum. En nefret ettiğim sey yalan esimin 2 lafindan biri yalan bos yere yeminler söz vermeler ben bunca seye ragmen tup bebek tedavisine basladim ilk basta hersey iyi basladi alkol almadi sigarayi azaltti ve sonra tam yumurta toplama isleminden 3 gun once icmeye basladi doktor bana stresten uzak dur sigarayi birak falan dedi bende o alkole baslayinca ictim. Kizlar yine ayni hersey basa dondu kayinpederim 10.000 tl odedi ama esimin yaptiklarina karsilik biz annemle herseyi toplayip ciktik. Ben yumurta toplamaya giriyorum esim alkollu eve donuyorum dinlenmem gerek telefonunu kapatiyor ortalarda yok sorsan deli gibi seviyo . Ve sorun onda onun cocugu olmuyo simdi bosanacam ve kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?