Alkolik bir eş ve yuvasını 3 sene devam ettirmeye çalışan bir kadın

Tesekkür ederim kibar bir sekilde benim hissettiklerimi anladığın için bazı insanlar gibi kötü anlatmadığın için

Sanki ben tedaviye mecburum nasilsa evden gidemez moduna girdi sanirim ama dusundugu gibi olmadi. Ne olur bana bir akil verin ne yapmam gerekiyor sizce umursamayip hayatimami bakmaliyim

valla cok yanımın 3 tane cocugu var ve adam halaa içiyor , değişmiyor düzelmiyor adamın neredeyse torunu olacak düşün ,
bır gun içmese birgun sabaha kadar içiyor , canına ömrune yazık bırak kurtul , kendı pisliğinde bogulsun

Öyle yapacam bosanacam bu sefer ama heryerde tanidiğı var calisirsam beni rahat birakmazsa diye dusunuyorum cunku bana surekli calisamazsin rezil ederim seni falan diyordu
Bosandiktan sonra hayatiniza karisamaz yeterki kurtulmaya calisin.Benim 2 dayim ve 1 amcam alkolik.Evlerinden kavga eksik olmaz.Simdi yaslari buyuk oldugu icin gucsuzler eslerini artik dovemiyorlar ama hala degismediler.Ayik mi sarhosmu ayirt edemiyorum.Sizin de ilerde duzelmez bunu bilin

Aynen öyle keske aksamdan aksama icse gam yemicem sabahtan icmek ne ya onu anlayamiyorum ben ona musade verdim sabahtan icme her aksam ic ama onu bile beceremedi

Dedem 80'ine yakın vefat etti. Duyduğum kadarıyla ölümüne yakın hala içiyormuş.
İçen adamın başına çok büyük bela gelmedikçe huyundan vazgeçmiyor.

Yaşın 22 daha neler çıkar karşına, ne güzel bi hayatın olur, ayrılırsın toparlar iş bulursun, birileriyle tanışır gezmelere yemeklere gidersin, güzel storyler atarsın. Boşa sen bunu. İyi ki çocuk olmamış

canım müsade verdim her akşam iç diye yazmışsın

kocam her akşam içse napardım Allah korusun :))))

sana kökten çözüm lazım
adamı bırakamayacaksan da tedavi olmaya ikna edeceksin başka seçenek yok sanki

annen her zaman anne baba olmuş.. bir bildiği varmış ki evliliğine karşı çıkmış.
bu evlilik içinde ısrarla çocuk sahibi olmaya çalışmakla hatayı devam ettiriyorsun.

bireysel olarak hayatından memnun değilsen, evlenerek de mutlu olamazsın.
cahillik etmişsin hata etmişsin, olabilir.
artık gör hatanı.
bir işe girip çalışmak bu kadar zor değil..

Çocuk olunca eşiniz düzelmeyecek. Ayrıca olmamasında bile bir hayır var bence fark etmiyorsunuz.
Ya ayrılıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız ya da böyle çekmeye devam edeceksiniz.
Karar sizin, hayat sizin. Değişmez.

Hayatinizi mahv etmek icin niye bu kadar ugrastiniz ? Boyle birinden bebek yapmak icin tup bebek tedavisine girmek ne ya. Kocanizda sorun var ama sizde de var. Kendi hayatinizi mahv etmek icin baya bi ugrasmissiniz ...

açık açık soracağım neyine aşıksınız bu adamın
çok mu yakışıklı? çok mu zengin? afedersiniz cinsel hayatınız çok mu süper felaket ötesi mi?
neyinden vazgeçemiyorsunuz?

Derdinize ortak arıyorsunuz galiba çocuk yapmaya çalışarak. Allah aşkına bir kendinize gelin ya. Yazık değil mi doğacak çocuğa. Hadi kendinizi yaktınız da doğarsa o çocuğun ne suçu var?

Afferin...
Böyle bir evliliğe de zaten bir çocuk lazımdı...
O da olunca tam takım olursunuz...

Kuzum senin aklın yerinde mi?
Alkolik, sorumsuz, şiddet gösteren bir kocan var ve bu adamdan çocuk mu yapacaksın?

Her pılını pırtını topladığında, aklına dank etmiyor mu birşeyler?
Belli ki etmiyor geri dönüyorsun...
Bence bu adamı hayatında tutmana ve katlanmana dair bir sorgula kendini...
Neyin inadı bu? Bırak adamı ve kendine düzgün bir hayat kur.
Belli ki annen senin en büyük desteğin, bir silkin kendine gel...

Böyle bir adamı birde baba yapmaya mı çabaladınız yazık...

Sen alkolik bir kocadan vazgeçebilirsin ama çocuğun o alkolik babadan vazgeçemeyecek canım. Sen yuvam kurtulsun diyerek elinden geleni yapmışsın. Düzelecek olan insan çoktan duzelirdi. Yaşın daha genç annen de arkandaymis bırak ayrıl kurtar kendini.

Allahtan cocuk olmamış . Yazık günah sanki evliliğin çok güzelmiş gibi birde çocuk nasıl planlıyorsunuz. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…